Jump to content

DebbyM

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  businesscompleet
 1. Hallo Danny, Wat versta jij onder de huurvrije periode? Groetjes, debby
 2. Inmiddels zijn wij weer up and running... Januari hebben wij een nieuwe locatie. Kan iemand mij aangeven waar op te letten in het huurcontract?
 3. Ik waardeer enorm dat iedereen bereidt is om te helpen. Ik durf aan te geven dat hoe dan ook alle hulp oprecht geboden is. Ik heb doelbewust gekozen om de hulp van Hans te accepteren, dit omdat er een positieve 'flow' in zijn manier van hulp bieden zit! Bovenstaande spreekt aan door het type dat ik ben en hoe ik door mijn leven ga. Dit zal ik ook altijd blijven.... Helaas was ik dit even kwijt... Echter heeft Hans me een boost gegeven waarop ik voorlopig door kan, weer normaal kan functioneren en grotere ellende kan voorkomen. Concreet: Ik doe wat ik moet doen nu.... en een heerlijk gevoel is dat ik nu weet dat je als ondernemer er niet alleen voor staat! Wat er morgen, overmorgen en volgend jaar gebeurd... Geen idee.... Maar voor nu is het zo dat ik door ga met wat ik moet doen en waar ik een paar jaar terug voor heb gekozen. Ik leef nog steeds mijn droom, niet mijn nachtmerrie.
 4. DebbyM

  Top!!!

  Geloof me Danny.... Daar gaat hij zeer zeker je goed bij helpen..... Hans heeft mij goed geholpen.... Nu even knallen... Wanneer ik stabieler ben ga ik zeker vaker zijn hulp inroepen.... Dankzij hem vandaag volop commercie gedaan en een grote lach op mijn gezicht!
 5. DebbyM

  Top!!!

  Door te inventariseren en te analyseren, samen pijnpunten vinden en dus aan te wijzen als werkpunten.
 6. Gisteren een super meeting gehad met een van de Higher Level mannen... (weet niet of hij wilt dat ik zeg wie het is.....) Maar heeft me van wanhoop naar hoop gebracht.... Met als resultaat.... Rust onder werktijd.... Met als resultaat.... Vandaag al 1 gesprek, 1 prospectafspraak, 3 opdrachten, 1 opdracht ingevuld.... FOCUS!!!
 7. Alle hulp is welkom.... Wellicht kan ik daar ook wat meer in uitwijden... Ik heb namelijk op zeer korte termijn een aantal belangrijke mijlpalen.... (Morgen)
 8. Beste Steven, Dank je wel voor je feedback... Ik ben inmiddels begonnen met een liquiditeitsbegroting. Ik heb een boekhouder, echter deze doet weinig doordat ik ook bij hem achterstallige betalingen heb.... Ik ga eens kijken wat ik inderdaad kan doen m.b.t. de auto's etc... De medewerkers, te snel geweest, waarschijnlijk wel.... Maar goed nu gaan we ervoor ook al betekend dat stappen terug nemen, dat zal het zeker zijn....
 9. Roel, Enorm bedankt!!! Ik zie je reactie graag tegemoet.... Ik ben overdag ook gewoon druk aan het werk... Dus 's avonds heb ik ook meer ruimte om een en ander te regelen.... Commercie gaat door!!!
 10. Ik ga een heel duidelijk gesprek met haar aan om per direct te gaan presteren... Ziekmelden etc. speelt allemaal geen rol in deze.... Ik weet gelukkig op gebied van pz heel veel af ook omtrent arbeidsrecht. etc.
 11. 50k is voor mij een hoop geld... Maar ik weet dat het niet onoverkombaar is... Pand stelt niets voor 250 euro per maand en ik zit op de bovenverdieping van mijn 1e werkgever. Ik heb een hoge gunfactor van mijn dames.... Echter ik heb een te hoge naar hun toe gehad. 1 is reeds terug van vakantie.... en knalt nu... de andere welke veel hogere kosten met zich meebrengt en minder stabiel is pak ik direct aan als zij de 29e terug is... In de tussentijd ga ik er volledig voor met de eerste. Gaat ze niet mee dan kan ze vertrekken, ze zal mij niet onderuit brengen....
 12. Enorm bedankt... Dus allemaal tegelijk een kleinere betaling dat is positief... Communicatie is inderdaad keyword in oplossingen vinden, ik heb echter 1 schuldeiser die ten aller tijde voorrang heeft... De belastingdienst ik heb daar een geringe achterstand... Maar deze moet eerst gebeuren... Zijn er nog belangrijke leveranciers die voorrang hebben? Is het belangrijk om mijn huidige leveranciers eerst te betelen en dus geen nieuwe schulden creeeren.... Of is het beter eerst de achterstallige betalingen te doen? Ik verneem graag jullie reactie...
 13. Zijn hier voorbeelden van vindbaar? Om zo'n plan te maken....
 14. Wellicht heb ik teveel risico gelopen, echter dat is het verleden... Ik kijk nu naar de toekomst, ik wil er niet aan onderdoor... Hoe dan ook gewoon absoluut niet!!!! En ja er zit veel emotie in mijn verhaal... Waarom... Ik ben degene die in de schuldsanering terecht zou komen.... Ik heb 50.000 euro aan achterstallinge betalingen maandelijkse lasten van 13.000 euro en mijn idee is nu per direct iedere maand 20.000 om te zetten en er binnen een relatief korte periode er door te zijn.... Ik heb alleen het idee dat dingen te lang gaan duren het te laat is... Dus concreet hoe kan ik schuldeisers gerust houden en zelf de rust vinden om er voor te gaan. Dat laatste is belangrijk want zonder mij gaat het er zeker aan onderdoor. Ik heb redelijk wat negatieve berichten gezien en krijg het idee dat ik een domme ondernemer ben... Klopt heb ik onder ogen gezien en nu wil ik een goede worden... de drive is er en de kennis.... Commercie idem... Nu nog verstand van ondernemen en financien...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept