Jump to content

Siemen

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • First name
  Siemen
 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo Momenteel heb ik een paar duizend euro aan online inkomsten per jaar, deze inkomsten komen vooral binnen via adsense en affiliate. Voor deze inkomsten zou ik graag een Ltd Limited opstarten volgens de Britse wetgeving, zijn er personen op het forum die hier ervaring mee hebben? Ps: De reden waarom ik een ltd wil opstarten is omdat je als Belg meer dan 2.000 euro per jaar aan sociale bijdrage moet betalen indien je een bedrijf wilt starten in bijberoep. Siemen
 2. Ja, naar zo'n wedstrijden ben ik opzoek. Dus als iemand er nog een kent, laat het maar weten. (Moet geen Nederlandse wedstrijd zijn).
 3. Hallo, Ik heb hier enkele leuke unieke ideeën liggen waar ik momenteel niets mee doe. Op dit forum heb ik ergens gelezen dat er soms wedstrijden/contests worden georganiseerd door Multinationals, Miljonairs, Bedrijven,.. waarin iedereen zijn idee kan insturen. En dat ze dan aan de beste ideeën een startbudget geven of een andere prijs. Weet misschien hier iemand waar ik zo'n wedstrijden kan vinden? Vriendelijke Groeten, Siemen
 4. Ja, het lijkt me ook wel leuk om er een topic voor te maken. Ook kan het leuk zijn als diegene al heel wat heeft gemaakt, dat je dat kan overkopen. Het business plan bijvoorbeeld.
 5. Is er ergens een plaats waar leden hun ongebruikte uitvindingen/ideeën kunnen delen met elkaar. Misschien dat iemand het wel de moeite vind. Ik kon het maar niet vinden.
 6. De website ziet er heel goed uit! Alleen is het wel een beetje raar dat je een .com domeinnaam hebt voor een Nederlandse website. (Waarom nu niet gewoon veranderen) En de footer ziet er ook niet echt zo professioneel uit. Maar voor de rest ziet de webshop er heel goed uit!
 7. Is er hier iemand die van plan is om mee te doen aan het Google Science Fair project? Zelf ben ik van plan mee te doen met als thema tablets in Afrika. Als iemand ook veel interesse heeft om mee te doen kan je het hier even laten weten. Groetjes, Siemen
 8. Ziet er goed uit voor een echt bedrijf, is er zo niets wat eenvoudiger voor websites ofzo? Maar heb al wel enkele nuttige vragen eruit gehaald.
 9. Hallo, Ik ben al een hele tijd bezig met het opstarten van een webmastercommunity. Ik doe dit samen met een webdesigner en een webdeveloper. Elk hebben we 1/3de in de aandelen. Nu wil ik een business plan opstellen, maar hoe begin ik eraan? Wat moet er juist allemaal instaan? Bestaan er speciale programma's voor of begin ik gewoon in word? Als 16 jarige heb ik dus ook nog geen ervaring met het maken van business plannen. Kan iemand mij er misschien mee helpen? Vriendelijke groeten, Siemen voorbeeldje van de lay-out: http://previewdump.com/644-webmaster-community.html
 10. Hallo, Mijn naam is Siemen en ik ben nieuw hier op dit forum. Ik ben 16 jaar, en woon in België. In mijn vrije tijd ga ik zaalvoetballen en naar de jeugdbeweging. Op school volg ik de richting Grafische Media. Momenteel ben ik bezig met een Webmasterforum, ik bezit al een lay-out en enkele mooie domeinnamen. Alleen ben ik nog opzoek naar iemand die wilt investeren in mijn project. Omdat ik als 16 jarige niet zoveel budget heb, ben ik opzoek naar ongeveer zo een 800 euro. Ik heb me hier geregistreerd omdat ik hier misschien wat meer informatie kan terugvinden over investeren,... Als je nog vragen hebt stel ze maar. btw: waarom staat hier reakties i.p.v reacties?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept