Jump to content

basvanandel

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Bas
 • Last name
  van Andel
 • Company or organization name
  PhoneBags
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Webwinkelforum.nl

Company info

 1. Bedankt. Zelf check ik backlinks via Alexa. Echter geeft deze dus veel minder backlinks dan Majestic bij jou. Je zegt: 'omdat je site zo nieuw is', gebruik je bij oudere sites dan andere software?
 2. In principe denk ik dit niet, of je moet het heel erg overdrijven. Ik heb ook het woord 'telefoonhoesjes' zeer veel gebruikt, echter krijg ik hier denk ik geen lagere ranking door.
 3. Bedankt voor al jullie reacties en tips! Ik heb veel gehad aan jullie reacties en tips, en zal ze ook zeker opvolgen. Het goede nieuws is dat we weer te vinden zijn in Google op het zoekwoord. Het had dus inderdaad even tijd nodig, en zoals jullie al zeiden schommelt het inderdaad ook erg. In ieder geval bedankt allemaal. Nog even een vraagje aan dArgent: Hoe kun je zien hoeveel backlinks wij hebben? Welke software gebruik je daarvoor? Als ik de backlinks check zie ik er namelijk veel minder dan 25.
 4. Bedankt voor jullie reacties. Het kan inderdaad kloppen dan het nog even moet duren voordat we hoger komen. Echter is het zo dat we wel hoog staan op andere zoekwoorden, maar slechts op een zoekwoord, waar we ons het meest op focusen, niet meer te vinden zijn in google. Terwijl er wel een pagina van een product van ons op pagina 10 in google voor dat zoekwoord staat. We hebben ook niet geprobeerd om op een kunstmatige manier hoger in google te komen. Weten jullie iets wat ik kan doen om weer op dat zoekwoord in google te komen? En hebben jullie misschien nog enig idee hoe het gekomen is dat ik precies op één exact zoekwoord niet meer te vinden ben?
 5. Ik stond met mijn website op de een van de eerste pagina met mijn homepage op een bepaald zoekwoord. Echter ben ik opeens verwijderd uit google met mijn homepage op dat zoekwoord. Ik vind de homepage nog wel terug op andere zoekwoorden, maar alleen niet meer op dit ene zoekwoord. Verder vind ik wel andere pagina's van mijn website terug op dit zoekwoord, maar dan pas op pagina 10. Heeft iemand enig idee hoe is gekomen is, en hoe ik mijn homepage weer op dit zoekwoord in google kan krijgen? Alvast bedankt, en ik hoor graag van jullie.
 6. Hallo, Ik ben eigenaar van PhoneBags, een webshop in telefoonhoesjes. We zijn niet lang geleden open gegaan en de eerste bestellingen zijn dan ook al binnen. Echter is bezoekers krijgen toch lastig en dan heb ik het vooral over bezoekers via google. Hebben jullie misschien tips om mijn webshop hoger in google te krijgen? Met tips bedoel ik vooral over de webshop zelf, en niet zo zeer backlinks e.d. Ik bedoel meer on-site SEO. De url staat in de handtekening van mijn profiel. Feedback over de webshop is overigens ook altijd welkom! Alvast bedankt! Groeten, Bas van Andel
 7. Geldt die kleine-ondernemersregeling niet alleen voor inkomstenbelasting? Volgens mij geldt dat niet voor omzetbelasting, of ik moet dat fout hebben..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept