Jump to content

starter68

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Goede tip Christine om domeinnamen met streepjes enkel te claimen om de concurrent voor te zijn. Blijft eigenlijk mijn vraag nog over met welk programma ik deze landingspagina het beste en eenvoudigste kan maken? Vroeger kon je heel simpel iets met frontpage maken een heel makkelijk online zetten. Is er nog steeds zoiets of moet ik echt voor iedere domeinnaam joomla installeren? De pagina moet er wel gelikt uitzien.
 2. Nu heb ik zitten kijken wat er allemaal vrij is maar de domeinnamen die ik het liefst heb zijn bezet en daar wordt niets mee gedaan door de huidige bezitters (gelukkig). Ik zal weer met een voorbeeld domeinnaam werken want ik wil de concurrent niet slimmer maken dan ze al zijn. Ik zou dus graag www.slijterij-amsterdam.nl willen hebben maar dat gaat niet meer. Is het slim om de naam www.slijterijamsterdamdeborrel.nl te claimen of www.slijterij-amsterdam-de-borrel.nl ? Is het trouwens beter om met streepjes te werken of juist niet? Schiet ik met bovenstaande iets op? Uiteraard volg ik jullie tips en maak ik bij zo'n domeinnaam een leuke homepage met een paar verwijzingen naar mijn hoofddomein. Andere vraag gaat over het maken van zo'n pagina. Mijn website draait onder Joomla. Waarmee kan ik het makkelijks een andere pagina mee maken? Is Joomla dan niet over de top en is er wellicht een andere makkelijkere mogelijkheid zonder het hele installatieproces van Joomla?
 3. ok dank jullie wel. Ik weet wat me te doen staat!
 4. Stel ik heb een bedrijf wat lokaal werkt. Bijvoorbeeld een slijterij in Amsterdam met de naam De Borrel. Daarbij heb ik een website met domeinnaam www.deborrel.nl Ik sta op een redelijke positie in Google maar uiteraard wil ik op 1 staan als slijterij in Amsterdam. Heeft het nut als ik een domeinnaam neem www.slijterij-amsterdam.nl en deze dan doorlink naar www.deborrel.nl ? Ik heb al heel wat rondgekeken op het forum maar kan hier niets over vinden. Of ik gebruik de verkeerde zoekwoorden :)
 5. Als blijkt dat het laagst mogelijke zakelijke rentetarief 6,5% is moet ik dan voor die 250 euro per jaar allerlei dingen op mijn hals halen zoals een bank die regelmatig wil weten hoe de stand van zaken is en (naar mijn idee) veel meer achter mij aan zal zitten dan als ik een particulier krediet heb. Reden dat ik niet het traject van de offertes wil ingaan is dat ik nu nog in loondienst ben en over een aantal weken niet meer. Ik moet dus snel een keuze maken. Maar goed..... ik zal kijken of ik op een andere manier meer te weten kom. Bedankt voor jullie reacties!!
 6. En wat versta jij onder een stuk lager? 2%?
 7. 15% ??? Zoals ik al aangaf en te lezen is op de website van de Rabobank is een huisvoordeelkrediet 7,6%. Wil eigenlijk alleen weten of ik met een zakelijkkrediet veel lager kom qua rente.
 8. Ik ben nu nog in loondienst dus ik kan nu nog een persoonlijk krediet nemen. Als ik offertes ga aanvragen ben ik zo twee weken verder ben ik bang. Het zou al mooi zijn als ik de basistarieven weet. De zekerheden die wij kunnen geven zijn behoorlijk groot.
 9. Dag, Ik heb een zakelijk krediet nodig van 25.000 euro. Ik kan rentepercentage bij de ING vinden op hun website maar niet bij de Rabo en de ABN Amro. Ook via de telefoon wil men niet veel kwijt en aansturen op een persoonlijk gesprek. Op dit moment wil ik dit nog niet. Wil enkel weten of het interessanter is om een zakelijk krediet te nemen of bijvoorbeeld een huisvoordeelkrediet bij de Rabobank. Rentepercentage is dan 7,6%. Ik kan toch gewoon een particulier krediet nemen en dan geld overmaken naar mijn zakelijke rekening? Voordeel van een particulier krediet is dat ik minder bemoeienis heb van de bank en ook geen ondernemingsplan hoeft te overleggen (is wel aanwezig hoor!). Beoordeling van het plan laat ik wel aan andere mensen over dan de bank. Iemand die voor mij rentepercentages weet en of ik voor/nadelen over het hoofd zie? [titel aangepast - mod]
 10. Allen hartelijk dank voor de antwoorden! Ik wil dus voorkomen dat als ik bij het UWV binnenstap dat men zegt " u bent toch al voor uzelf begonnen? Wat doet u hier?" Ik begrijp dat zolang ik nog geen inschrijving van de KvK heb alles nog oriënterend is.
 11. Bij hun wordt ik niet veel wijzer. Diverse keren doorverbonden en men kon geen eenduidig antwoord geven. Iemand die dit traject ook heeft gedaan en mij een antwoord kan geven? Het zou jammer zijn als het UWV zegt dat ik al voor mijn ww periode hiermee bezig was en daarom niet kan starten met behoud van uitkering.
 12. Goedendag, Binnenkort wordt mijn arbeidsovereenkomst ontbonden bij de rechter en kom ik in aanmerking voor een ww uitkering. Ik wil dan een bedrijf opstarten en hoop met de mogelijkheid van het UWV om 26 weken mijn uitkering te behouden en dat er na twee jaar wordt bekeken of ik iets moet terugbetalen. Nu is mijn vraag: mag ik nu al voorbereidingen treffen om mijn bedrijf op te starten? En dan bedoel ik bijv. nu al een domeinnaam claimen op mijn eigen naam en deze ter zijner tijd over laten schrijven op het bedrijf? Of moet ik echt wachten tot ik in de ww zit en dan pas deze dingen regelen? Hoe kijkt een UWV daar tegenaan?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept