Jump to content

Dcab1989

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Het er ongeluk typen van koppelteken was ook even heel figuurlijk bedoeld. Ik ben angstiger voor negatieve reclame. Het wijzigen van de naam ga ik gelijk doen!
 2. In eerste instantie zal de insteek ook zijn zonder juristen. Hou ik helemaal niet van. De reeds opgebouwde kring (of de nog op te bouwen kring) is in beide gevallen nadelig. Op google zijn we de eerste 2, maar bij het maken van "per ongeluk" een typfout doormiddel van ern koppelteken, loopt 1 van de 2 mogelijke klandizie mis. Dordrecht en Den Haag ligt nou eenmaal erg dicht bij elkaar. Eerst maar eens kijken wat er na volwassen overleg besproken wordt.
 3. BurgBouw (mijn bedrijf) opgericht september 2011 Burg Bouw aannemingsbedrijf opgericht november 2011 (vorige naam was anders vermoed ik)
 4. We zijn beide in de kvk ingwschreven, mijn bedrijf eerder. Ook beide werkzaam als aannemingsbedrif / bouwbedrijf.
 5. Beste allemaal, Mijn bedrijfje bestaat nu ongeveer een jaar. Ik constateer nu echter dat iemand dezelfde naam in de bv voert, alleen met et woord aannemIngsbedrijf erachter. Mijn site burgbouw.nl van het andere besrijf burg-bouw.nl modtoevoeging: beide bedrijven gebruiken een info@ mailadres Hoe nu te handelen? Plaats is den haag, het andere bedif dordrecht. Ik ben ook werkzaam in Rotterdam en Gorinchem. Groet modedit: titel verduidelijkt en info@ mailadressen verwijderd om spam naar genoemde adressen te vermijden
 6. Op facebook ben je veel actiever "reclame"aan het maken!
 7. Beste allemaal, In loondienst kreeg ik een gedeelte wat ik kwijt was aan hypotheek terug. Nu zijn wij echter het nieuwe jaar in gegaan en ben ik al zzper begonnen, in januari heb ik dan ook geen teruggave va de belastingdienst ontvangen. Wie weet hoe dit zit? Groet
 8. Wel leuk dat er zakelijke discussie uitgevochten worden op het forum. Ik zou dit lekker in een prive bericht doen. Gekopieerde foto's of niet, ik vind de site erg goed eruit zien. Overzichtelijk en stijlvol. Groet
 9. leuk als het je doel is om over te komen als een groot bedrijf maar denk je dan niet dan mensen daar doorheen prikken?? Hoe ga je zorgen dat je kunt leveren wat mensen dan verwachten? Ik doe redelijk grote verbouwingen ook met 1 pitters maar dat zijn mensen die niet pretenderen groter te zijn dan ze zijn, in tegendeel die maken van het feit dat ze een 1 mansbedrijf zijn juist hun sterkte. Van een groot bedrijf verwacht ik (en ik denk ook andere mensen) andere dingen dan van een 1 mans bedrijf, op het moment dat verwachtingen niet waargemaakt worden dan heb je al snel een ontevreden klant. Mijn doel is niet om over te komen als een groot bedrijf, acteer gewoon als zelfstandige zonder personeel..Had het puur over uitstraling, een bepaalde professionaliteit.. Hierbij wil ik alleen niemand over één kam scheren, ken namelijk zzp-ers die een betere uitstraling hebben dan werknemers van een middelgroot bedrijf. De term directeur zal ik dus ook nooit in mijn mond nemen. Ik pak wel alles aan, door contact met de bedrijven met wie ik werk is een klus niet snel te groot (niet te groot uitgaande van een middelgroot bouwbedrijf, ik spreek hier dus over een bungalow en niet over hele woonwijken). Voornamelijk vind ik het leuk om "kleinere dingen" zoals badkamers verbouwen, dakkapel/dakramen plaatsen in eigen beheer te doen. De grotere dingen zoals het bouwen van een bungalow zou ik zelf calculeren en dan laten uitvoeren door de bedrijven waar ik veel contact mee heb. Over de bedrijfskleding en de bedrijfsbus, is afhankelijk wat de afspraak is.. Als ik hulp krijg bij een dakkapel gebeurd dit niet in de bedrijfskleding van het bedrijf dat mij helpt. Als een werk te groot is voor mij en laat het uitvoeren door een ander bedrijf, dan zal ik hier alleen contact over houden met de klant, voorbereiding en calculatie maar wordt het werk officieel door iemand anders uitgevoerd.
 10. Een aantal dingen staan door het citeer gedeelte heen, is niet helemaal goed gegaan.
 11. Mijn doel is om eerder de uitstraling te hebben van een "groot"bedrijf dan een zzp-er/klussenbedrijf, werk aan de winkel dus met betrekking tot mijn site. Met betrekking tot het samenwerkingsverband zou ik mogen zeggen dat ik dus veel werk met de aannemingsbedrijven die mij inhuren. Als ik een dakkapel kan plaatsen en ik heb een handje extra nodig dan is dit contact snel gelegd.
 12. @Fvddungen helemaal gelijk, foutje;) Zal eens goed naar de mogelijkheden binnen de social media die ik gebruik. @TwaBla, ik begrijp de vraag over mijn KvK niet? Volgens mij is dit niet echt een probleem, heb me alleen als het één ingeschreven en verhuur me voornamelijk als calculator. Ik ben sinds januari voor mezelf begonnen, hiervoor heb ik een jaar (tot anderhalf jaar op kantoor gezeten) en daarvoor ongeveer 2 jaar als timmerman.
 13. Beste allemaal, In mij optiek blijft mond-op-mond reclame nog steeds goede reclame. In de bouwbranche waar ik me in bevind is dit dan ook nog zeker het geval. Nu heb ik alleen het probleem dat ik mijzelf had ingeschreven als aannemingsbedrijf in de praktijk verhuur ik me echter veel meer als calculator. Hoe is ervoor te zorgen dat ik ook klanten krijg buiten mijn vriendkring. Hoe groot is het effect van reclame en hoe belangrijk is een internet site. (Ondanks dat mijn site nog niet af is zou ik toch al graag advies willen www.burgbouw.nl) Hoe dient er om gegaan te worden met visitekaartjes en wat is het voordeel hiervan? Groet, Dick [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept