Jump to content

Genk85

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo allemaal, ik had dit vraag jaren terug ook gesteld maar ben er niet aan toe gekomen om verder te informeren omdat ik zwanger raakte van een tweeling. ze zijn inmiddels groot en gaan al naar de peuterschool. nu heb ik de kans om verder te informeren en mijn droom waar te maken. financieel zitten we nog steeds erg goed dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. pand is ook makkelijk. alleen mijn vraag is waar kan ik terecht voor vragen over merkkledingen en waar kan ik ze inkopen? dat is op dit moment mijn belangrijkste vraag. ondernemingsplan ga ik laten maken als ik antwoord heb op al me vragen.
 2. Rene ik woon in Belgie en ik hoor dat voor het eerst ja. het is ook allemaal nieuw voor mij vandaar ook al me onderzoeken en vragen. het zal wel even duren allemaal maar hoelang het ook duurt ik zal er voor gaan :-) en ik zal er alles over leren, want ik ben vastbesloten ;D Hoop toch echt dat je nu een grapje maakt en al wist van het bestaan van CBW/Mitex anders heb je echt niet je huiswerk gemaakt en ben je zeker niet op de hoogte over de branche zoals jij wel denkt.
 3. Rene heel erg bedankt, Hij zal me wel verder helpen, heb de groeten gedaan en hij heeft heel snel een antwoord teruggestuurd met antwoorden op mijn vragen :) Met 2 ton voor meerdere panden met de verkoop van A-merken gaat je niet lukken. Schakel professionele gespecialiseerde hulp in, ik niet want het is niet mijn ding, voordat je je in het diepe stort tevens heb je dan een mentor waar je op terug kan vallen. Kost wat maar dat verdien je dubbel en dwars terug. Kijk hier eens naar: http://www.modemanagement.nl/ , site ziet er niet uit maar wel een vakman die div. grote zelfstandige modezaken begeleidt, en doe Cor de groeten van me. Succes.
 4. ik zal er even een kijkje naar nemen, en de groeten zal ik doen ;) dank u wel
 5. oo nee u hebt me verkeerd begrepen, we hebben nu twee panden gevonden waaruit we een gaan kiezen ;D
 6. Dat denk ik ook ja. ik heb me brief al af, en daarin zijn mijn vragen ook: met welke merken mag ik hun merk verkopen, waar ik de producten vandaan moet halen, waar de groothandels zitten, of de pand belangrijk is en hoe het financieel moet zitten. hoe het zit met de interieur van de winkel, dus of zij daarover gaan etc etc.
 7. we zijn ook niet van plan om tien soorten merken te verkopen. ik wil beginnen met Twee merken en uitbreiden tot max vier merken. de panden die we hebben gevonden zijn ook wel groot genoeg daarvoor..
 8. dat denk ik ook ja. maar de merken die ik wil verkopen zijn een van de grootste merken. en zo een zaak heb je niet veel. alleen grote warenhuizen zoals de bijenkorf enzo. als je in Europa groothandels hebt die die merken verkopen dan zal het toch ook wel toegstaan zijn die in je winkel te verkopen, denk ik toch?
 9. Dankjewel Jasper, ik zal daar even een kijkje nemen en dan denk ik gewoon afwachten op antwoord van de merken. en de rest bespreken we wel donderdag bij de kvk.
 10. ik kon het op internet niet vinden maar heb wel gehoord dat ze er een in duitsland hebben zitten. dat is ook een van me vragen in mijn brief. londen parijs zullen ze ook wel zitten denk ik.
 11. ik heb in twee warenhuizen gewerkt, sportwinkel en een kledingzaak (geen dure merkkleding) dus ik denk niet dat ik daar terecht kan met mijn vragen. ik denk dat je gelijk hebt met het maken van een plan, denk dat de merken er ook om zullen vragen. ik zal maar eerst op antwoord wachten. zoals ik het zei, ben ik nu bezig met een brief, het moet namelijk in het engels dus het zal me even tijd kosten. ik vraag ze dan ook gelijk om de voorwaarden van het verkopen van hun merk. we zullen zien.
 12. Mijn vraag heeft niks met mijn ervaring te maken denk ik toch. ik heb in kledingzaken gewerkt ja maar dat betekent niet dat ik alle informatie weet over alle merken over de wereld. ik dacht misschien dat iemand er ervaring mee heeft en die het al heeft nagevraagt of het kan of niet. Over de ondernemingsplan kan het kloppen ja en financieel kwamen we al ongeveer uit op 200.000. ik vind toch dat een ondernemingsplan meer voor de mensen is als je je doelgroep wilt onderzoeken, als je geld wilt lenen van de bank of als je zelf zeker wilt zijn van alles, natuurlijk ook wanneer een merk dat van je vraagt. mijn vraag is alleen of iemand weet of je grote merken samen mag verkopen en of je daarvoor toestemming moet vragen aan de merken zelf?? of als iemand de voorwaarden weet van het verkopen van die merken.
 13. ik heb jaren in verschillende kledingwinkels gewerkt, mijn man heeft ook aardig wat ervaring. pand ligt heel goed tussen de doelgroep het is midden in de centrum. er zijn hier geen andere winkels die de merken verkopen die ik wil gaan verkopen. een plan is alleen nodig als je geld gaat lenen van de bank, tenminste dat is wat ik heb begrepen van vrienden hier die ook winkels hebben. donderdag hebben we een afspraak bij de kvk. en ben bezig met een brief aan de merken (hoofdkantoren).
 14. Hallo allemaal, ik wil graag een merkkleding winkel opstarten, financieel staan we er goed voor, pand hebben we ook al gevonden alleen wil ik weten of ik wel een paar merken samen in een winkel mag verkopen. wat ik ervoor moet doen. of ik merkkleding van een groothandel kan kopen en dat in mijn winkel verkopen. ik wil namelijk grote bekende merken verkopen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept