Jump to content

cvanr2012

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hi, Bedankt voor je reactie. Echter heb je het behoorlijk mis dat ik alleen maar een plan heb en wacht op geld. Ik heb nauwkeurig alles na gelezen, gecheckt, ik denk wel er zijn meerdere wegen naar Rome en ben zeer realistisch in het feit dat ik geen eigen vermogen heb dat kans dan kleiner is maar niet onmogelijk. Daardoor dat ik ook over na heb gedacht voor andere mogelijkheden om mijn kans groter te maken. Ik doe meer dan je denkt maar goed. Bedankt.
 2. Hey! Thanks voor je reactie... Dus mijn begroting was wel realistisch ( dat is wel fijn om te weten) maar ik hoopte van niet hahaha dan word een lening bij bank heeeeeele kleine kans want ik heb zelf geen eigen vermogen Collectie bestaat uit 15 kledingstuks maar wil gaan voor 10.. dat scheelt toch enorm.
 3. heee ! Pfffff ik vergis mij zeker niet, het is behoorlijk wat en het is nog maar begin hahaha.. Het enige wat ik dus moeilijk vind is qua afname van kleding want dan kom ik al bijna bij 100k maar is dat wel realistisch? Vond het zo veel, ik dacht eerst dat 50k dus genoeg was.. Maar heb nu besloten om kleine afname zodat ik pre-orders kan gaan doen en heel veel zelf ga promoten etc.. Uiteraard heb ik een plan, die is geheel af!! Vond dat alleen al echt leuk/interessant om te doen, je leert dan echt nog beter je bedrijf etc kennen.. Leuk sokken btw!! Thanks he!!
 4. Thanks Simon voor de tip. Maar zij wil kleding inkopen als ik het goed begrijp en ik wil echt zelf kleding laten maken.
 5. ja ik ben daar zo in dubio over maar je hebt wel gelijk en ik ga dat gewoon doen. Dat is denk nu in opstart fase het meest 'zekerst en veiligst.. en helemaal kosten besparing. Thanks!!! Mochten er meer adviezen zijn, schroom niet om die te geven ;-)
 6. Hallo allemaal, Het is een moeilijke tijd om een lening te krijgen bij een bank en helaas heb ik zelf geen eigen vermogen, wel echt een origineel idee( maar ja dat zeggen vele he, ( hoor jullie denken :p).. In ieder geval mensen die jonge ondernemers willen helpen. En ben nu eigenlijk aan het kijken naar mode-investeerders omdat ik graag een kledinglijn wil gaan starten, hebben mensen tips/adviezen waar ik beste kan kijken voor investeerders. Ik google zelf uiteraard ook heel wat af, maar heb liefst toch wel kenners op mode gebied. Groetjes
 7. hee sabra, Ja ik jou ook wel , helaas is het vaak toch heel anders men kan soms erg gretig worden daardoor dat ik altijd zekere voor onzekere neem. Maar goed, ik ga even alles bekijken en overwegen feit is gewoon ik heb iemand nodig hahaha.. Komt vast goed. Dank je wel voor al je tips, daar zal ik zeker wat mee doen!
 8. dank je wel sabra! Ik vind het beetje krom aan ene kant want als je toch weet dat je vertrouwen bent is er naar mijn inziens niks aan de hand maar goed, we agree we disagree haha.. Bedankt voor al je tips.
 9. ow sorry!! Moet ik het even verwijderen is denk beter he.. Nee dit is voor de kleding en zal verkocht worden in een webwinkel ja.
 10. Ik heb het met mijn directe omgeving besproken en die vonden het goed idee, maar kreeg ook opbouwend kritiek om het verbeterd te maken. Daarnaast is financiering in principe geen probleem, kan ook weer teveel uitgeven maar dat leek me in eerste instantie niet van belang hier vandaar dat ik niet aangaf ;-).
 11. Ja die tip kreeg ik al en zat ik ook aan te denken ja. Dankje wel en dat is ook veel beter denk.
 12. Hi! Wie kent een goede fabriek in buitenland, die ervaring heeft met kleding maken door schetsen, mooie stof gebruik etc. En waar geen kinderarbeid is enso.. Vind echt belangrijk dat zij ervaring mee hebben! thanks..
 13. sorry ik begrijp het niet? Mijn idee bestaat nog niet, dat heb ik uitgezocht. waarom ik iemand ghv laat tekenen is dat ik dan hoop dat die gene alsnog niet met mijn idee vandoor gaat.
 14. Hee Nico, Dank je wel voor je reactie en waardeer enorm dat je andere kant van medaille laat zien. Uiteraard heb ik ook begrip voor jou!! Ik zal er over nadenken maar ik heb teveel dingen mee gemaakt waardoor ik erg blij was dat ik men geheimshoudingverklaring had laten tekenen. En helemaal als je mensen niet kent vind ik dat wel een fijn idee voor beide partijen. Echter vraag ik mij wel af, sowieso moet er contract getekend worden dan komen er ook toch ook dingen aan bod van, dit was bedenker etc.. idee was van hem haar komt toch op zelfde neer?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept