Jump to content

andy1979

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste mensen, Ik ben sinds 2003 zelfstandig en heb helaas nooit wat aan mijn pensioen opbouw gedaan. Ik ben nu 39 en ik wil toch gaan kijken of ik nog iets tot mijn 67 kan opbouwen zodat ik in elk geval iets extra's heb op mijn oude dag. Als dat zo tussen de 40.000 en 50.000 is ben ik al blij gezien ik dit bedrag tevens kan gebruiken om mijn hypotheek mee deels af te lossen. Nu zat ik zelf te denken om hier een account te openen: https://www.zzppensioen.nl/ Zijn er mensen hier die hier ervaring mee hebben? Of advies hierin hebben? Zie uitkomst: https://ibb.co/9tG3nf4
 2. Beste mensen, Ik heb een vraag: Ik ben sinds korte periode gestart met een nieuw bedrijf. Nu heb ik recent privé via Marktplaats een Volvo S60 gekocht van 2001 voor 1950 euro. Ik wil deze auto gaan gebruiken als auto van de zaak. Nu heb ik daar wat vragen over: 1. Ik heb van deze auto geen aankoopfactuur of bon of bankoverschrijving, ik heb deze auto contant betaald door de verkoop van mijn vorige auto. Ik heb deze auto gekocht van een particulier. Is dat een probleem? want de vraag is hoe zet ik deze dan op de balans? 2. De bijtelling van deze auto, betaal ik bijtelling over wat toen de cataloguswaarde was, of betaal ik bijtelling over de dagwaarde? 3. Kilometerstanden aansluitend registreren. Welk bewijs moet ik bewaren? is tank bonnetjes voldoende? of moet ik ook echt aangeven welke rit er heeft plaatsgevonden en waarheen en wat daar gedaan etc.? Alvast dank voor jullie antwoorden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept