Jump to content

babypalace

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Recent activities

 1. Juist. Dat is nou precies wat ik wil ziet er netjes uit die bon. Dus dit maak jij met een thermische printer in combinatie met een programma ofzo?
 2. Ik heb een laptop en ja ik heb er ook een printer/scanner op aangesloten. Dus gewoon een a4 bon wat dus ongeveer op een factuur zal lijken gaf jij in het begin? Ik weet wel dat ik bij exact en bij biedmeer een eigen lay out ''factuur'' kan printen. Deze kan ik tevens ook als bon gebruiken.
 3. Oke ik snap je nu wat beter. Meer tips zijn zeer zeker welkom. Ik heb nu namelijk het idee dat ik iets wil gaan kopen waar ik niet blij mee zal zijn, maar meer omdat ik een kassa ''moet'' hebben'. Ik wil inprincipe gewoon een kassasysteem met een normale bonformaat met artikelomschrijving net als die je bij de kruidvat of alberthijen etc. mee krijgt. En niet zo een klein bonnetje wat je meestal bij een avondwinkel meekrijgt zonder terug te kunnen zien wat je hebt gekocht. Maar goed daar breng je meestal ook niets retour, dus is het ook geen probleem. Ik kom dan echt iedere keer uit bij
 4. Haha, als dat zo makkelijk was.. had wel fijn geweest. ;D Ik denk dat ik toch maar voor een 2e hands Sharp kassa ga van marktplaats €200 met ingebouwde bonprinter natuurlijk. Wel jammer dat ik dan alsnog niet de bon incl omschrijving heb maar gewoon een heel klein bonnetje die daaruit komt. Achja moet toch ergens beginnen. Bedankt allemaal.
 5. Ik snap je niet helemaal, bedoel je alleen een pin systeem in de winkel? Maar er zijn toch genoeg klanten die liever cash betalen?
 6. Bestellingen komen van bezoekers van de winkel ja en mijn onlinewebshop die ik ook erbij heb opgezet. Mijn inkoop en voorraad beheer ik online via exactonline en biedmeer
 7. Dat topic heb ik al eerder gelezen. Ik vind niet dat je dat met mijn topic kan vergelijken. Hij vraagt informatie over een bepaalde kassa die hij op het oog heeft. Dat kan hij, zoals meerdere al als antwoord hebben gegeven, makkelijk in de gebruikershandleiding vinden. Ik heb geen specifieke vraag over een kassa model of hoe ik een model kan gebruiken, ik vraag me alleen af of iemand een goed kassa model kent die niet zo prijzig is incl product omschrijving op de bon en of er iemand weet of ik een laptop als kassa kan gebruiken indien ik er een software opzet :)
 8. Ik hoef niet perse een software, een oudere kassa zonder software met ingebouwde bonprinter zijn maar rond de 200 euro op marktplaats heel fijn dus! Maar het enige punt is dat ik een babyspeciaalzaak open. Wanneer de klanten iets willen ruilen, wil ik wel graag op de bon terug kunnen zien wat zij precies hebben gekocht. Ik verkoop namelijk losse artikelen maar ook complete babykamers en verschillende kinderwagens..
 9. Hi ik ben bezig met het inkopen van inventaris voor mijn winkel die ik binnenkort open, maar ik loop vast bij kassa's. Ik open mijn winkel vooral met kapitaal die ik geleend heb bij mijn tante, ik heb dus geen HELE grote lening en moet alles zo goedkoop mogelijk houden. Ik kan dus geen kassa van 1000 euro betalen, eerder tussen de 300-500 als dat mogelijk is enige voorwaarden is dat ik wil dat er op de bon een duidelijke product omschrijving staat ik neem aan dat dat weer via barcode-scan moet gaan, of is het mogelijk dat ik een laptop aanschaf bij de mediamarkt o.i.d. en dan een software er
 10. Tot nu toe lukt het, alleen met de twee bovenste vragen niet. Toch ga ik inderdaad een boekhouder opzoeken binnenkort en misschien mijn BTW aangifte uitbesteden. Dankjewel voor je reactie ik snap het nu. Iemand nog antwoord op mijn vraag over zakelijke lening en btw aftrekken? Dankje.
 11. Sorry niet vermeld ik koop uit een ander EU land
 12. Hi beste mensen, Ik heb via de WA JONG een starterskrediet gehad om mijn eigen webshop te kunnen beginnen.(wegens ziekte kan ik niet fysiek werken maar had ook geen zin om iedere dag niets te doen). Nu heb ik een paar vraagjes en ik hoop dat iemand deze kan beantwoorden omdat ik na een uur lang googlen niet echt wijzer ben geworden. *Ik heb een krediet gehad voor mijn onderneming. Kan ik hier iets van aftrekken bij de belastingdienst? *Ik koop in bij een groothandel die excl btw levert. Ik ontvang dus een factuur met totaalprijs van de artikelen zonder btw. Als ik deze product
 13. Inderdaad. Ik denk dat dit het gevalletje ook wel is. Die gemenerikken, maar goed het is zijn werk. Nogmaals bedankt. Ik denk dat ik mijn geregistreerde KVK BTW en zakelijke rekening naam lekker laat hangen maar wel een ander domeinnaam neem! Ik ga daar dus echt niet voor betalen aan hun. 700 euro vragen ze dat is een hele voorraad voor mij... Een andere naam lijkt me goedkoper en wie weet bedenk ik een betere even goed me hersenen laten kraken vannacht. Groetjes.
 14. Ik ben ergens achter gekomen!! Mijn domeinnaam is geregistreerd door iemand die domeinnamen registreerd en daarna verkoopt? Ik heb namelijk net een mail gestuurd met dat ik al een kvk inschrijving en alles heb en of we dit kunenn oplossen, en kreeg dus een nette mail terug dat dat zeker kan omdat zij een groot aantal namen inkopen voor de verkoop en dat ik hem mag overkopen. Wat een vervelende situatie, hiervoor heb ik mijn magere starterskrediet niet aangevraagd!!! Ik denk dat ze hem mogen houden en ik toch echt een nieuwe ga bedenken. Nu hellemaal!
 15. Bedanktt!!! ik zag je reactie te laat vandaar mijn post met weer de zelfde vraag. Ik ga dan met volle moed nadenken over een nieuwe naam die er toch een beetje op lijkt. Ik hou mijn zakelijke rekening btw en kvk nummer dan gewoon en laat verder alles voor wat het is. Ik registreer mijn nieuw bedachte domeinnaam ook per direct dan!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept