Ga naar inhoud

rkedde

Newbee
 • Aantal berichten

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  student
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  19-24
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa
 1. Hahaha! Bedankt voor de tips! Ik ga het zeker nog een keer proberen ;D
 2. Nee dit is echt de reden die ze mij heeft gegeven:(.. Ik vind het zo onofficieel en amateuristisch overkomen zonder KvK
 3. Volgens die mevrouw waar ik mijn afspraak had, ben je als ondernemer verplicht om in her handelsregister te staan. Ik voldeed alleen niet aan de criteria van een onderneming.
 4. Okee, bedankt voor je snelle reactie! Ik ga gewoon door met mijn werkzaamheden, en wie weet probeer ik het over een aantal maanden nog eens.
 5. Hallo mensen, Vandaag had ik een afspraak bij de kamer van koophandel voor een inschrijving in het handelsregister. Omdat ik student ben, en daarnaast wat extra wil verdienen, is mijn hobby (websites bouwen), meer dan een hobby geworden. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om mij in te schrijven in het handelsregister. Mijn inkomsten voor het komende jaar schatte ik op ongeveer €7000,-. Volgens de mevrouw van de KvK is dit bedrag echter veel te weinig om in aanmerking te komen voor een inschrijving in het handelsregister, en adviseerde mij om alleen een BTW nummertje aan te vragen bij de belastingdienst, zodat ik gewoon factuurtjes MET btw kan versturen aan mij klanten. Overal op het internet lees ik dat je zonder KvK nummer, absoluut geen btw kunt verrekenen. Mijn klanten willen graag op elke factuur een BTW bedrag hebben. Kunnen jullie mij vertellen wat ik het beste kan doen?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké