Jump to content

Thirteen

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo Linda, Bedankt voor uw leuke reactie!! :) Fijn dat het goed werkte! Mijn interpretatie van de slogan was meer van: Laat zien wie je bent, durf je eigen dingen samen te stellen/ combineren etc. De optie van het cross-selling idee vind ik erg leuk! Dit neem ik ook zeker mee in de ontwikkeling van de webshop! Bedankt!
 2. Klopt ben ik inderdaad nog mee bezig, groot gemis tot nu toe! Wat is uw advies om mijn SEO nog te verbeteren?
 3. Hier heb ik eerlijk gezegd nog nooit over nagedacht. Aangezien we nu toch een webshop hebben en er op de facebook duidelijk naar de webshop wordt gelinkt lijkt mij dit een beetje overbodig.
 4. Bij veel webshop software is er de mogelijkheid om ook te kunnen bestellen zonder verplicht een account te moeten aanmaken. Misschien is het op mijn website vekeerd verwoord, maar het is niet zo dat je je account nog moet activeren etc. Nadat de gegevens ingevuld zijn kan men meteen door naar de volgende stap. Met het accout dat men krijgt kan men het proces volgen (bestelling wel/niet verstuurd) en bij de volgende bestelling inloggen. Dit is echter een keuze, ze moeten niks.
 5. Hallo Bugno, Erg leuke reactie, dat geeft me veel energie om er mee verder te gaan! Productfoto's was in het begin nogal een groot probleem, maar uiteindelijk met een camera'tje van €100 opgelost!:) Van die header zat ik ookal soms naar te kijken, probeer het op te lossen! Ook de kleine letter ''d'' zal ik aanpassen! Bedankt voor je reactie!
 6. Haha, ja ik kwam er zelf ook achter dat ik tegen Sabra ''je'' had gezegd toen ik op UW ;) bericht reageerde. Het leek me wel zo netjes om U te zeggen.
 7. Hallo John, Ook u bedankt voor uw reactie. -Zal misschien wat groter kunnen ja -Ga ik zo meteen oplossen -Zoals mijn voorgaande reactie al aangaf, zou ik niet weten hoe ik dit anders zou moeten doen -Aangepast: vanwege mijn doelgroep alleen meer ''je'' en ''jouw'' gebruikt -Daar heb ik ook al over na zitten te denken. Aangezien ik een student ben en vaak in colleges zit kan ik mijn telefoon niet opnemen. Er is denk ik niets zo irritant als een bedrijf dat niet opneemt. Vandaar heb ik besloten om klachten etc alleen via de mail af te handelen. Dan kan ik er zeker van zijn dat ik snel terug kan reageren. -Nog een keer alles goed doorlezen
 8. Hoi Sabra, Bedankt voor je waardevolle reactie! -Ik zal het erover hebben met degene die mijn webshop maakt, productomschrijving kan ik integendeel zelf doen! -Home link in mijn navigatie verwijst bij mij gewoon naar home hoor? -Wat zou je dan hiervoor aanraden? -Zou kunnen, maar daar richt ik me momenteel nog niet op. -Ik moet toch de gegevens hebben om het op te kunnen sturen? -Is een hele goede! Nogmaals bedankt;)
 9. Omschrijving van je concept: Djongos verkoopt hippe armbanden en kettingen. De webshop wil vooral mode gericht en betaalbaar zijn. Ook willen wij een zo goed mogelijke service bieden. Dit is de website/ facebook: www.djongos.nl www.facebook.com/djongos.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: -Webshop (laten) bouwen -Ontwerp gemaakt webshop -Productfoto's gemaakt -Klein beetje begonnen aan promotie (woensdag op homepage van cosmopolitan.nl, verschillende mode tijdschriften gemaild, contact gehad met een aantal schoonheidsspecialisten die interesse hebben) -administratie Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil dames een goed alternatief bieden voor de hedendaagse merksieraden met een belachelijk hoge prijs! Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het concept is niet echt drastisch verschillend dan andere concepten. Ik zie deze webshop vooral als een soort ''leerschool'' voor mijzelf. Daarnaast zou het leuk zijn om er een extra zakcentje aan te verdienen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: -Feedback over ontwerp/functionaliteit webshop -Feedback over het assortiment (Onder het kopje overig staan momenteel nog geen producten, ben er nog druk mee bezig)
 10. Begin het nu denk ik te begrijpen. Even voor de duidelijkheid, de factuur van mijn leverancier wordt pas verstuurd wanneer ik een bestelling binnen krijg? Alvast bedankt in ieder geval!
 11. Ik begrijp nu het deel van mijn kant van de omzetbelasting. Alleen moet mijn leverancier over die 80% ook weer belasting betalen? Dan is het toch dubbel op, eerst betaald de klant 19% btw aan mij, vervolgens moet mijn leverancier over die 80% ook weer btw betalen?
 12. Hallo allemaal, Ik ben nu druk bezig met het opzetten van een webshop. In principe lijkt de opzet erg veel op dropshipping. De klant koopt bij mij in, ik verzorg alles behalve de verzending en het voorraadbeheer, dit doet mijn leverancier. Voor deze dienst ontvang ik 20% van de verkoopprijs. Mijn vraag is hoe het zit met de btw. In principe koop ik niks in, dus hoef ik ook geen btw te betalen. Ik reken de btw wel door aan mijn klanten, deze btw zou ik dus weer af moeten staan aan de belastingdienst. Maar vervolgens stort ik 80% van het bedrag weer naar mijn leverancier. Moeten zij hier dan ook weer btw over betalen? Over welk deel moet nu belasting betaald worden? Alvast bedankt voor de hulp! Edit: titel wat verduidelijkt
 13. Oh nou dat zal al een grote stap vooruit zijn! Zal het eens grondig door gaan lezen! Bedankt!
 14. Ja dat idee van die brommer/fiets met een box zou ook nog kunnen. Tot nu toe heb ik er verder geen ambities voor in de toekomst. Ik zit nog met een ander idee waar ik ook nog over zit te dubben en dat idee is denk ik winstgevender. Daar wil ik liever niet al teveel over kwijt. Wanneer ik met de spekkoeken verder ga horen jullie het nog;) Bedankt in ieder geval! Met vriendelijke groet, Thirteen
 15. Weet ondertussen eigenlijk nog steeds niet hoe ik het moet gaan doen. Ik denk dat het onmogelijk is wanneer ik wil voldoen aan alle eisen hier in Nederland. Misschien kan ik me beter gaan richten op de particuliere markt, die graag een spekkoek willen hebben voor een verjaardag ofzo. Wat meer informeel. Allemaal bedankt voor de opbouwende reacties!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept