Jump to content

Guidetti

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Dat vind ik heel lastig te benoemen wat ik als ondernemer toe kan voegen aan het merk van een wereldbedrijf. Ik ben in iedergeval erg gemotiveerd om wat kwalitatiefs en moois neer te zetten. Inmiddels heb ik een reactie gekregen van één van de leveranciers dat ik een zakelijk voorstel mag gaan doen! Dat is in iedergeval een goed teken. Misschien dat ik hiermee de andere 2 ook over de streep kan trekken.
 2. Het gaat niet enkel om de laagste prijs. De producten zijn op bestaande webshops die deze producten verkopen allemaal redelijk gelijk. Ik ben ook niet van plan om me in de markt te gaan zetten als discounter. Ik wil het product mooi presenteren en klanten proberen te werven via SEO.
 3. Ik ben idd nog niet begonnen. Het startorderbedrag is minimaal 15.000 euro per jaar. Het nadeel is een beetje dat de 3 grootste A-merken allemaal niet leveren aan bedrijven die alleen een webshop hebben. Om mezelf te kunnen profieleren heb ik wel producten van ze nodig in mijn shop. Ik denk dat namelijk 85% van de gebruikers van het product dat ik wil verkopen gebruik maakt van één van die 3 merken.
 4. Het merk vind het niet erg dat er online verkocht wordt. Er zijn nog een aantal andere partijen die het wel doen. Er zit alleen wel een harde eis aan dat de webshophouder ook een fysieke winkel bezit.
 5. Als je daar goede afspraken over kunt maken dan zie ik daar eigenlijk geen probleem in. Maar ik kan idd wel begrijpen dat ze hun eigen markt niet willen kannibaliseren. Aan mij dus om een oplossing te vinden voor dit probleem.
 6. Dus dat de kleine fysieke winkel als soort van stroman fungeert?
 7. Goedemorgen! Mijn doel is om goedlopende niche webshop op te zetten met. Om dit te bereiken is het belangrijk dat ik producten kan leveren van A-merken. Nu ben ik er tijdens een gesprek met één van de leveranciers achtergekomen dat zij geen artikelen leveren aan webshops zonder fysieke winkel. Is er een andere manier om als webshop zonder fysieke winkel toch aan deze artikelen te komen? Het appartement waarin ik woon is door de gemeente aanwezen met een centrum bestemmingsplan. Misschien dat ik daar iets mee kan? Of valt hier gewoon niets in te schuiven?
 8. Benader je de merken afzonderlijk of zijn er distributeurs die een aantal van die merken leveren?
 9. Ik wil me even voorstellen omdat ik nieuw ben hier. Mijn naam is Guidetti en ben momenteel bezig met het afstuderen van mijn Management Economie en Recht opleiding. Tijdens deze opleiding ben ik erachter gekomen dat de commerciële kant mij het meeste ligt en mijn interesses trekt. Bij mij is het idee boven komen drijven om een webshop te starten met daarin niche sportartikelen. Ik heb al wat research gedaan en ik ben erachter gekomen dat er 2 online marktleiders in deze niche zijn maar dat ze mijn inziens nog te weinig met SEO doen. De leeftijdscategorie die naar mijn idee vooral belangs
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept