Jump to content

Interieurinsp

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Sprout , de zaak

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  informatie en advies over marketing, seo, en inspirerende ideeën
 • My opinion about entrepeneurship
  vrijheid!!!
 1. Ze zijn de OR zelf en het school bestuur. En het wordt een stichting of vereniging.
 2. Hallo, Ik zit in de ouderraadcommissie van de basisschool van onze kinderen. Nu ben ik secretaris en willen ze per dit jaar de or verzelfstandigen. Dit moet worden vastgelegd bij de notaris. De voorzitter en ik, als secretaris, moeten daarvoor tekenen. Zou dit consequenties kunnen hebben voor mijn bedrijf? groeten Danielle
 3. Op het gebied van interieur en bij de webshops die kinderkamerartikelen of kinderkleding verkopen wordt het al veel gebruikt. Van de week heb ik het op mijn eigen facebook meegemaakt. Ik deel een foto van een winkeliers met Marokkaanse woonaccessoires. Een van mijn volgers op facebook heeft dit op pinterest gezet. Op mijn pinterest zie ik bij drie verschillende personen die foto weer terug komen. De volgers van die drie volgers zien dus ook die foto weer. Voor de winkelier dus een mooi staaltje van virale marketing.
 4. Voorbedurend op TwaBla, zet eens alle onderwerpen, steekwoorden en ideeen neer op papier. Maak van die woorden een inhoudsopgave/ stappenplan. Begin vanuit daar per steekwoord je plan uit te werken. Zo werk ik vaak met mijn ideen en voor mij werkt dit heel goed.
 5. Hoi Peter, Je bent de 3e deze week al die dat tegen mij zegt maar ik zelf ben nog niet tevreden met het aantal, ik wil echt tussen de 500 en 1000 bezoekers per dag. De bezoekers nemen de laatste tijd weer erg toe. Straks met het nieuwe deel dat ook net als de blog zal werken op wordpress zal de site nog google vriendelijker zijn. En hopelijk kan over een half jaar de hele site over op wordpress en kunnen een aantal nu nog google onvriendelijke items uit de site gehaald worden. Groeten danielle
 6. Ik ben wel bezig met een partij voor verkoop maar niet zelf leveren. De ontwikkelingen voor een aangepast site zijn in volle gang. Zit nog wel steeds te denken om ook zelf producten te gaan verkopen maar de woonbranche is erg verzadigd met webwinkels dus ik ben nog op zoek naar een goede niche.
 7. DaMedia, recent een gesprek gehad met web bouwers en toen kwam dit ook al ter sprake. Het staat op de planning om aangepast te worden. Bedankt voor je reactie.
 8. Beide bedankt voor je reactie. En TwaBla als de site dus interieur.nl had geheten had ik er wel geld mee mogen verdienen? En als ik er geen geld mee wilde verdienen zat ik hier niet op dit forum. Ken weinig ondernemers die een gratis bedrijf runnen. Sabra, het wijzigen van de site en verplaatsen van de belangrijkste inhoud staat bovenaan mijn lijstje. Binnenkort ga ik daar ook echt mee aan de slag. Ik ben al een aantal weken aan het brainstormen wat de juiste opzet zal moeten worden. Wat betreft de huidige advertentie mogelijkheden naast de foto's, de layout is nu zeker niet mooi dus ook die zal bij het wijzigen worden meegenomen.
 9. Bedankt voor het compliment. Aflliate heb ik geprobeerd maar het lijkt op mijn site niet te werken. Al hoorde ik wel dat affiliate zeker 12 weken moeten duren voordat je resultaat ziet. Contentmarketing is een middel waar ik mij nu erg op richt. Dit geeft ook een goed effect aan de site omdat het artikelen zijn die aansluiten bij mijn bezoekers.
 10. Hallo, De afgelopen 2 jaar ben ik erg druk geweest om mijn site op te bouwen. In de loop der jaren heb ik mijn hele verdienmodel om gegooid. In 1e instantie wilde ik mijn site onderhouden door middel van banner verkoop maar al snel merkte ik dat de markt daarvoor veranderd is en eigenlijk nog weinig gebruikt wordt. In de afgelopen 2 jaar ben ik alleen maar bezig geweest om content op de site te zetten, bezoekers aan te trekken en een groot social medium netwerk op te bouwen. De site trekt nu gemiddeld tussen de 250 en 500 bezoekers per dag. En door wat wijzigingen in mijn SEO zie ik die cijfers de afgelopen dagen (ondanks de vakantie/komkommertijd) nog verder stijgen. Nu ik eindelijk met mijn site de juiste richting op ga zou het toch erg fijn zijn als ik meer geld met de site ga verdienen. Ik merk wel dat er op dit moment veel vraag is naar advertorials. Dit biedt ik dan ook aan maar wat zou ik nog meer met mijn site kunnen betekenen voor bedrijven? Op welke manier zouden zij van mijn bezoekers en social medium netwerk gebruik kunnen maken? Welke mogelijkheden kan ik hen voor een kleine onkostenvergoeding kunnen bieden? Groeten Danielle
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept