Jump to content

Markss56

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Beste ondernemers, Kan je een concurrentiebeding omzeilen? Mvg, Mark
 2. Nee geen familie :) Maar dat is toch juist te gaaf (935 copycats) .. Betekend dat t een goed concept is :)
 3. De reden waarom wij denken dat het met deze slogan redelijk hard kan gaan is omdat het al vaker gedaan is: http://www.coolstorybrotellitagain.com/ Dit concept (slogan) is overigens vele malen gekopieerd, ondanks dat je erg simpel een trui kan bestellen bij iedere willekeurige drukkerij om er vervolgens dezelfde slogan op te laten drukken, is het concept toch erg succesvol gebleken. Wij hebben een erg goed gevoel bij onze slogan maar wellicht zitten wij volledig op het verkeerde spoor. Vandaar deze post hier.
 4. Het klopt wat je zegt, daar hebben wij ook veel over nagedacht. - het is natuurlijk de marketing eromheen die zijn werk moet doen, wij hopen dat de slogan erg aanspreekt en dat consumenten die gaaf vinden. - daarnaast zijn de designs redelijk uniek, bij een willekeurige drukkerij / site krijg je uiteraard ook de mogelijkheid om eenvoudig een sweater te laten bedrukken maar niet in deze layout. -als laatste vinden wij het concept gewoon super gaaf, even los van het verdienmodel, uiteraard, mocht het aanslaan, gaat het gekopieerd worden maar dat is niet onze voornaamste angst. W
 5. Beste Ondernemers, Ik weet niet hoe ik dit topic kan verwijderen maar ik bedankt jullie voor de tips! Mvg, Vincent Mod edit: je post verwijderen nadat er door diverse mensen op is gereageerd is NO STYLE! ; >:( Uit de adminhistorie nog de uitleg van een vorige post:
 6. Ok thanks! Ik registreer hem bij Transip. Mvg, Vincent
 7. Beste ondernemers, Wellicht een eenvoudige vraag voor vele van jullie.. ik sta op het punt om een website online te zetten en wil hem maken in een Opencart Theme. Nu zou er honderden sites waar ik een domeinnaam kan registreren maar ik wil het bij een professioneel bedrijf laten doen die mij ook enigszins kan helpen bij het online zetten ervan, dus niet bij partners als Strato etc. Heeft iemand daar nog goede tips over? Ik hoor graag van jullie! Mvg, Vincent
 8. Wordt het straks zodra ik mij bij de KVK heb ingeschreven een stuk eenvoudiger allemaal of komen er dan nog veel meer zaken bij kijken?
 9. Ik lees net ergens dat ik onder de 150,- euro geen 12% douane / invoerrechten hoef te betalen. Wel betaal ik uiteraard 19% omzetbelasting + inklaringskosten (voor DHL ligt dat rond de 10 a 15 euro). Dus wat ik beter kan doe is de total value op minder dan 150,- euro zetten of het in 2 keer laten verschepen. Het is iig geen nepkleding. Tot nu toe bedankt voor alle reacties alvast!
 10. 320,- euro voor 200 dollar aan kledingstukken? Goeiemorgen. Is er geen manier om dit te omzeilen? Bijvoorbeeld toch direct inschrijven bij KVK en aangeven dat ik ga importeren?
 11. En bij wie moet ik wat aangegeven of betalen als ik het zakelijk doe en dus ingeschreven sta bij de KVK. Dit wil ik direct na de eerste vracht doen.
 12. Ik ben namelijk bang dat mijn vracht onderschept wordt omdat ik iets niet heb aangegeven / of betaald heb. Ik weet niet of deze angst terecht is?
 13. Ok, maar moet ik dan geen importkosten betalen? En aan wie?
 14. Dus op dit moment kun je het zien als gewoon een particuliere aanschaf. Ik weet alleen niet of ik hier problemen mee ga krijgen?
 15. Uiteindelijk wil ik het zakelijk gaan doen maar dit is puur een test om te kijken hoe het in zijn werk gaat.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept