Jump to content

Eucalypta

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Nee, een product toevoegen of tekst e.d. kunnen we uiteraard allemaal zelf. Het CMS is dus geen probleem. Het ging zich inderdaad meer om functionaliteit e.d. Maar we zijn er inmiddels dus wel uit. Toch bedankt voor je reactie!
 2. Eigenwijs is goed ;D ;D ;D Ik hou daar wel van! Mijn eisen omtrent Wix zijn volgens mij verkeerd begrepen. Wix voldoet inderdaad totaal niet, temeer omdat zelfs bij betaling er ergens in je URL een # wordt tussen geplaatst. Dat is uiteraard rampzalig wanneer men professioneel bezig is. Ik ben zelf met meerdere sites bezig en ik heb er 1 laten ontwikkelen die echt helemaal zo is ingericht dat ik alles zelf kan aanpassen en waarbij de betreffende developer zichzelf eigenlijk buitenspel zet. Maar dat loopt uiteraard tevens flink in de papieren... We blijven voorlopig dus gewoon bij Joomla en onze developer vooral ook omdat onze webshop het eigenlijk goed doet. Dus wat dat betreft hebben we geen klagen...gelukkig. Het was eigenlijk meer dat we een manier zochten om niet telkens een beroep hoeven te doen op de developer.
 3. Ten eerste even een kleine verontschuldiging voor mijn ontzettend late reactie! Er kwamen wat persoonlijke omstandigheden tussen...daarna in de vergetelheid geraakt. In ieder geval allemaal heel erg bedankt voor jullie reacties...wel ben ik het met o.a. Ward eens dat het nu te technisch wordt. Ik dacht, misschien wat simplistisch, dat de regels voor een goed functionerende website vaststaan, net zoals vast staat dat 1 en 1, 2 is en dat er om die reden veel programma's zijn die zouden kunnen afvallen omdat ze niet meer voldoen aan de huidige normen. Het CMS beheer is het probleem dan ook niet, dat kunnen we prima zelf. Maar het ging zich erom dat je dan toch vaak een beroep moet doen op een developer. En uit jullie reacties blijkt wel dat de ene developer een heel ander antwoord kan geven dan de andere... Het is dan ook behoorlijk lastig om als leek de goede developer eruit te halen.
 4. Aha...Peter... weer wat bijgeleerd. Thnx! Ik was namelijk in de veronderstelling dat dit wel grotendeels afhankelijk was van de specifieke software die die HTML genereert. Dat gezegd hebbende....hoe kijken jullie dan tegen Concrete5 aan?
 5. Bedankt Richard voor je overzicht. Erg interessant om die verhoudingen eens te zien. Ook bedankt Bob de webbouwer voor je heldere uitleg over voor en nadelen. Jochem...de SEO zal beslist veel uitmaken maar het is lastig om hiermee te spelen als je daarvoor telkens een webdeveloper in moet schakelen. Ik zoek dus inderdaad een optie waarmee we zelf zoveel mogelijk kunnen aanpassen. Bij de betaalde versie van Wix kun je je URL wel aanpassen maar Wix zet er een # tussen. Dat schiet dus inderdaad niet op.
 6. Nee, het gaat zich niet specifiek om de webdeveloper die er nu is. We willen hem gewoon wat minder nodig hebben ;-) Tevens ben ik ook van mening dat Joomla wel zijn beste tijd heeft gehad? Of vergis ik me daarin? Het lijkt er nl. op dat andere (gratis) versies van onze website het beter doen in de Google resultaten dan onze professionele website?
 7. Dankjewel voor de lijst, Ward! Velen zijn ons bekend maar er zitten er enkele tussen die we nog niet gezien hebben. Ik ga er eens tussen snuffelen.
 8. We zitten al enkele jaren in de verkoop van relaxfauteuils. Het probleem bij de betaalde versies is vaak dat er een limiet aan de uploadmogelijkheden zit, of dat de uitstraling flink te wensen overlaat. Zoals gezegd, is wix.com eigenlijk een prima optie ware het niet dat je hier dus met een .com domein zit met een # in je URL. En van de webdeveloper willen we dus grotendeels af...
 9. Dankjewel Mikky voor je tip. Daar had ik al tussen gekeken maar daar komt toch allemaal vrij technische kennis bij kijken en die kennis hebben we helaas zelf niet in huis.
 10. Wij hebben een website voor een webshop. Momenteel loopt deze over Joomla...maar we zijn op zoek naar andere mogelijkheden omdat wij telkens een webdeveloper nodig hebben voor de aanpassingen en dit loopt nogal in de papieren. Nu zijn er 'kant en klare' websites te vinden zoals bv Jouwweb...maar deze heeft niet z'n mooie uitstraling en kent zijn beperkingen. Wix.com heeft daarentegen wel hele mooie versies maar daar krijg je een # in je URL (ook bij betaling). Daarbij is het een .com waar wij op zoek zijn naar een .nl domein Wij zijn dus op zoek naar zoiets met de uitstraling van Wix.com maar met mogelijkheid tot het uploaden van behoorlijk wat bestanden en dan uiteraard met een schoon .nl domein. Kunnen jullie tips geven? Bvd [verandering: titel]
 11. Nou, de ontwikkelingen volgen zich nu snel op. Net een schrijven binnen van het bureau waarin ons 'aangeboden' wordt 15% van het totaalbedrag ineens te ontvangen tegen finale kwijtschelding van het restant. Ben nu dus bezig met een lijstje klanten en we gaan ism deurwaarder beslag leggen waar we kunnen. Nogmaals bedankt voor al jullie tips, advies en goede raad
 12. @Y Happy Level Ik weet niet of we daar iets mee bereiken. Is waarschijnlijk meer om druk ietwat op te voeren. We hebben geprobeerd om hun nog eenmaal de kans te geven op een betalingsregeling volgens onze voorwaarden. Dit heeft de rechter ook zo bepaald in het vonnis. Maar ook dat leggen ze naast zich neer. Ik vind het ronduit shocking dat een dergelijk bureau dit aan zijn klanten adviseert. Maar goed.... de volgende stap zal worden ingeleid. Dankjewel voor de link!
 13. @Branko Collin Je schrijft "Wat de kosten van de deurwaarder betreft, je moet je advocaat vragen om de rechter om toestemming te vragen de nakosten te verhalen op de schuldenaar. Wist niet dat dit eventueel mogelijk was. Bedankt voor de tip! @Steven K O??? Dat kan??? Is dat dan een soort derdenbeslag? Ik weet inderdaad dat hij klanten heeft (en ook wie het zijn) waar hij vaste, wekelijks terugkerende opdrachten krijgt. Ben op dit gebied een vreselijke nitwit...misschien maar goed ook :P
 14. We zijn er nu druk mee bezig om uit te zoeken. We hebben het schuldhulp bureau in kennis gesteld dat hun schadeplichtig zijn als ze het vonnis tegenhouden. Er schijnt een brief naar ons onderweg te zijn van dit kantoor, deze zou vandaag binnen moeten komen. We wachten deze even af en anders zal morgen inderdaad de deurwaarder opnieuw ingezet worden. Bedankt voor jullie reacties en ik zal jullie op de hoogte houden van verloop. Groetjes,
 15. Beste Highio, Een deurwaarder kost ook weer geld. Stel wij leggen beslag op een bankrekening en deze heeft een negatief saldo. Geld kwijt en weer opnieuw kosten voor deurwaarder betalen? Dat is toch een gebed zonder einde? We hebben al zoveel verloren en weten even niet wat wijsheid is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept