Jump to content

nancytjuh

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij kunnen helpen met het opzetten van mijn administratie
 1. Daniel de website staat nog online, waarschijnlijk staat hier op higher level de .com versie nog en het is .nl geworden. Het is zeker niet zo dat ik er winst uit de verkoop wil halen maar heb de website laten bouwen en vind het best zonde om "zomaar" offline te halen. Bedankt eric mulders het is me nu al een stuk duidelijker!
 2. ronaldinho: Een heel brede vraag dat klopt! Dat komt omdat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen, behalve bij de kvk uitschrijven. Het betreft een eenmanszaak. Zou je mij vertellen wat de stakingswinstvrijstelling inhoud? Hier word ook steeds over gepraat bij de belastingsdienst. Verder heb ik toendertijd alles uit eigen zak betaald en is er geen sprake van leningen oid geweest. Jaarrekening laat ik voor afgelopen jaar nog door de boekhouder opmaken wil het graag netjes afsluiten. De webshop is kleinschalig, Ik ga je tips uitproberen Daniel
 3. Ik heb besloten te stoppen met mijn webwinkel. Prive omstandigheden, maar ook de tijd word steeds moeilijker in te delen. Ik heb de belasting al gebeld, maar die zeiden dat ik op hun website moest kijken. Wat ik uiteraard al gedaan had. Word er niet veel wijzer van ook via google niet. Alles staat er ingewikkeld uitgelegd. Ben daar niet zo in thuis zou iemand mij hier misschien "simpel" voor zover mogelijk uit kunnen leggen hoe het nu verder in zijn werk gaat? Voorbeelden: voorraad wat gebeurt daarmee als het niet verkocht word? Jaarrekening moet ik wel nog laten op maken voor dit jaar neem ik aan? Verder nog tips of zaken waar ik rekening mee moet houden? Alvast bedankt! Groetjes Nancy
 4. Nogmaals bedankt voor de nieuwe reacties. En ja RicardoV seo shop is uitgebreider dan Biedmeer, daarom zei ik ook: "biedmeer was voor mij het makkelijkst in de omgang met de meeste mogelijkheden" Ik vond Seo-shop een beetje teveel knopjes en daarbij komt dat je voor veel extra opties moet betalen. _____________________________________________________________________________________ "Meisjes maat 110 / 3 delig setje vest, rokje, shirt 3-delig-setje-vest-rokje-shirt Super leuk 3 delig setje bestaande uit: shirt korte mouwen, rokje met kant, vestje '' - Zoals onder andere: wasvoorschrift, materialen en wat duidelijkere foto's. ______________________________________________________________________________________ Klopt dit moet ik wat beter specificeren alleen een betere foto kan niet want dit is al een proffesionele foto. Verder ben ik nu bezig met een pull-down menu, hoop dat dat het zoeken wat specifieker kan maken ipv meisjes dan nogmaals de maat erbij zoeken. Maar ben niet zo'n grote computer nerd zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hadden dus beetje bij beetje leer ik steeds wat bij en word het nog wel wat (althans dat hoop ik dan).
 5. ik heb een aantal gratis accounts geprobeerd o.a bij seo shop, mijnwebwinkel, winkelkarretje en biedmeer was voor mij het makkelijkst in de omgang met de meeste mogelijkheden. Open source is voor mij geen optie omdat ik daar gewoonweg te weinig verstand van heb. En uiteraard komt er meer assortiment bij ben druk bezig met groothandels etc.
 6. Allemaal heel erg bedankt voor de tips, want ik zie het niet als kritiek ik kan er als beginner alleen maar van leren. Ik ga er de komende tijd mee aan de slag en zal de dingen meenemen die hierboven genoemd zijn waarvan ik dacht "tja ze hebben wel gelijk"
 7. Zo heb een aantal dingen veranderd, op 1 of andere manier doet de "like" button van facebook het nog niet maar daar ga ik morgen wel verder aan werken. Morgenochtend staan er 2 roepende meiden als ik me nog een keer heel graag om wil draaien ;)
 8. Bedankt voor je snelle reactie. Ik moet zeggen je noemt een aantal punten op wat me totaal niet opgevallen is, omdat ik er dagelijks met mijn neus opzit waarschijnlijk. Dit schud me wel even wakker. Wilde zeggen er staat ideal betaling bij maar wat je zegt er staat niet bij verzenden. Ik ga er gelijk mee aan de slag.
 9. Omschrijving van je concept: Een webwinkel voor baby en kinderkleding. www.kiddiezzz.com Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Het boek webwinkeltactieken gelezen Veel op het forum hier lezen Naar beurzen geweest Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Een goede klanten kring opbouwen en veel plezier hebben in het onderhouden van mijn website en de verkoop van baby en kinderkleding Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Waarschijnlijk niet heel veel aangezien de webwinkels als paddestoelen uit de grond springen. Maar door alles "netjes" volgens de regels te doen probeer ik me toch een beetje te onderscheiden. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik lees al een tijd mee en probeer zoveel mogelijk informatie in mij op te nemen, maar soms gaat het me allemaal net even iets te snel als ik al die termen etc. hier lees. Mijn webwinkel is online gegaan op 2 januari 2013 en dit wil ik graag met jullie delen! Alle reacties zijn welkom
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept