Jump to content

maisonbellefleur

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Company or organization name
  Maison Belle Fleur
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  lancelots

Company info

 • Branch
  30
 1. Goedenavond leden, Ik ben op zoek naar leden die mij kunnen helpen met het volgende: Door onze werkzaamheden in het buitenland hebben wij zeer goede contacten binnen de farma wereld. Wij kunnen alle medicijnen leveren die in Nederlands als in Duitsland wordt geproduceerd leveren. Alles natuurlijk met de juiste licenties en certificaten. Ik heb al bij meedere medicijen groothandels aangeklopt met als resultaat nul op rekest. Wie heeft ervaring hiermee of heeft contacten die raad weten met het product. Gr.
 2. TwaBla, We zijn nu ook aan het kijken of het rendabel is ( vanwege de vele concurrentie ) om een pand in Nederland te nemen.
 3. Hi Danny, We zijn NL en wonen in NL, omdat de gene die ons dossier behandeld nalatig is geweest, en valse/foute informatie doorgaf.
 4. TwaBla, Ik heb al een poging gedaan bij de Belgische overheid door middel van een initio aanvraag, maar door de boekhouder zal dit vertraagd worden tot max 6 maanden, ik wil nu mijn opties bij de Nederlandse overheid bekijken.
 5. Goedemiddag HL leden, Ik zit met het volgende: Ik ben een startende ondernemer wij ( ik en mijn moeder ) richten ons op bloemen en woonaccessoires in het hoger segment. Wij zijn druk met het opbouwen van een klantenkring ( hotels, restaurants weddingsplanners etc ) maar wij richten ons ook op particulieren. Het was onze bedoeling ook een winkelpand te nemen in Antwerpen ( omdat daar de markt nog op is ) maar door *sorry voor het woordgebruik* gekloot van de boekhouder in Antwerpen zal dit uitgesteld worden tot maximaal 6 maanden, ondanks toezeggingen van hun kant dat alles al in kanen en kruiken zou zijn. Ik zit hier naar de opties te kijken als starterskrediet bij de overheid en Qredit. Ik heb een een soort van businessplan en de boekhouder had al een financieel plan opgesteld. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die me op weg kan helpen of onze plan eventueel ook in Nederland haalbaar zou zijn en iemand die ons zou kunnen helpen met het indienen van het plan bij een krediet instantie. Ik ben zeer benieuwd naar de reacites Gr. Sahil
 6. Dank voor de reacties, wij willen ook leuke stukken gaan schrijven over bijv beurzen, wat er achter de schermen gebeurd, als we een grote opdracht hebben dat we de vorderingen filmen etc
 7. Goedemorgen HL leden, Ik heb een vraag, en wil graag jullie deskundige mening erover. Wij zijn een onderneming gericht om de luxere bloemstukken en lifestyle. Wij maken luxe stukken voor bruiloften, rouwwerk maar ook voor hotels, boetieken en abonnementen voor bedrijven. Ook verkopen wij woonaccessoires en hebben wij leuke seizoensgebonden prodcuten denk aan kerstkransen etc. Ik ben nu bezig om een mooie site en webshop op te zetten, en ik wil ook graag een blog erbij wat uitgebreid zal zijn denk aan afbeeldingen en filmpjes. Mijn vraag is: moeten wij een aparte blog maken of kan ik deze op de website plaatsen ? Ik hoor graag van jullie!
 8. Beste HL leden, Ik ben gestart met een onderneming, ik maak luxe bloemboeketten voor events, bruiloften en daarnaast richt ik me ook op rouwboeketten. Ook wil ik op locatie high tea's gaan aanbieden voor zowel particulieren en bedrijven. Ik werk vanuit huis om zo de kosten laag te houden, en een vermogen op te bouwen om een financiering aan te gaan om zo een winkel te openen want ik wil ook luxe woonaccessoires gaan verkopen. Ik heb visitekaartjes en flyers laten drukken, maar weet niet zo goed waar ik ze kan 'flyeren' en hoe en waar ik verder reclame kan gaan maken. Hebben jullie suggesties/tips ? Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept