Jump to content

yusef

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Yusef
 • Last name
  el Filali
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Alkmaar
 1. Ok vriendelijk bedankt. Mvg, Yusef
 2. Hieronder meer informatie over de nieuwe online restaurant gids: Dine Online is een online restaurantplatform waar restaurateurs en potentiële gasten elkaar kunnen vinden (te vergelijken met een Iens en/of een Couverts). Consumenten kunnen zich online oriënteren op het restaurantaanbod onder andere aan de hand van reviews, aanbiedingen, blogs, foto's, menukaarten. Daarnaast zijn er nog enkele extra’s zoals chef-kok-recepten en vacatures. De site biedt ook een online reserveringsmogelijkheid. Verder moeten unieke en vernieuwende concepten (dit zijn activiteiten die we willen organiseren in combinatie en omtrent uiteten gaan, denk hierbij aan daten en zaken meetings) een nieuwe dimensie geven aan het uiteten gaan voor zowel de particuliere als zakelijke gast. Momenteel zien we onze lage overhead kosten, getoonde interesse in onze vernieuwende concepten (op basis van een klein marktonderzoek) en de prijs van ons product als groot voordeel op de concurrentie. Het verdienmodel zal moeten bestaan uit abonnementsgelden, reclame-inkomsten, inkomsten uit vernieuwende uiteten-concepten en inkomsten uit online reserveren. De strategie is vrij uitgebreid en spits zich toe op de beide verschillende doelgroepen (restaurateur en gast), waarbij verder ook weer nadere onderverdelingen zijn gemaakt. Dit is uitgebreid uitgewerkt in het businessplan. Meer informatie hierover op aanvraag. Wij zijn op zoek naar een management buy-in variant (MBI) waarbij wij tegelijkertijd zowel investering als management in de vorm van partnerschap willen aantrekken. Ook staan we open voor een volledige overname waarbij we een klein aandeel binnen het nog op te richten B.V. behouden. Heeft iemand tips en advies voor ons, waar te zoeken en waar te kijken, hoe kunnen we dit het best aanpakken? Bij voorbaat dank, hartelijke groeten, Yusef
 3. yusef

  Dine Online

  Hallo allemaal, Ik heet Yusef en heb samen met mijn compagnon Mio twee jaar gewerkt aan ons project Dine Online. Dine Online is een online restaurantplatform (te vergelijken met een Iens en/of een Couverts) waar restaurateurs en potentiële gasten elkaar kunnen vinden. Consumenten kunnen zich online oriënteren op het restaurantaanbod onder andere aan de hand van reviews, aanbiedingen, blogs, foto's, menukaarten. Daarnaast zijn er nog enkele extra’s zoals chef-kok-recepten en vacatures. De site biedt ook een online reserveringsmogelijkheid. Verder moeten unieke en vernieuwende concepten (denk hierbij aan activiteiten in combinatie met uit eten gaan, zoals daten, netwerken enz.) een nieuwe dimensie geven aan het uiteten gaan voor zowel de particuliere als zakelijke gast. Momenteel zien we onze lage overhead kosten, getoonde interesse in onze vernieuwende concepten (op basis van marktonderzoek) en de prijs van ons product als groot voordeel op de concurrentie. Het verdienmodel bestaat uit abonnementsgelden, reclame-inkomsten, inkomsten uit vernieuwende uiteten-concepten en inkomsten uit online reserveren. De strategie is vrij uitgebreid en spits zich toe op de beide verschillende doelgroepen (restaurateur en gast), waarbij verder ook weer nadere onderverdelingen zijn gemaakt. Dit is uitgebreid uitgewerkt in het businessplan. Meer informatie hierover op aanvraag. Wij zijn op zoek naar een management buy-in variant waarbij wij tegelijkertijd zowel investering als management in de vorm van partnerschap willen aantrekken. Of een mogelijke overname waarin wij een klein aandelen belang behouden. Even voor de duidelijkheid de site staat er, het is een goed concept wat positief word ontvangen, enkel het heeft zich nog niet bewezen. Wel is de site al voorzien van een bestand waarin zo goed als alle restaurants van Nederland te vinden zijn, alles is getest en klaar voor live gang. Maar zoals gezegd het is nog niet de lucht in en heeft zich nog niet bewezen. Heeft iemand voor ons tips wat wij het beste kunnen doen, we hebben al onze middelen hier op ingezet en zitten nu op dit moment financieel even moeilijk. Weet iemand hoe we het beste kunnen komen tot een MBI overeenkomst of overname. Bekijk de site op www.dine-online.nl dine_logo_def.pdf
 4. Weet iemand toevallig een overnamebeurs in het land binnenkort, was laatst naar de wereldweken van abn amro om inspiratie op te doen, bijzonder informatief, maar iets te hoog gegrepen voor mij..
 5. Hallo allemaal, Weet iemand misschien een goeie overname beurs in het land binnekort, mag van alles zijn.. Dus een plek waar je een zaak kan verkopen en aankopen?
 6. Hallo, Ik ben een startende ondernemer en zou graag komen kijken bij jullie op de wereldweken in amsterdam, kunt u mij iets meer vertellen over het programma, hoe ik me kan inschrijven en de preciese lokatie? Met vriendelijke groeten Yusef
 7. nee niet speciaal, sta voor alles open op moment
 8. ok vriendelijk bedankt voor de links
 9. Weet iemand wanneer er een ondernemersbeurs is in t land, heb er een gevonden in de jaarbeurs in utrecht maar die is pas in januari. Ik wil daar nieuwe ideeen en ervaringen opdoen?
 10. Ok dankjewel voor de tip! Heb je ook een idee waar ik goede dropshippers kan vinden, voor willekeurige producten?
 11. Ja dat wordt lastig idd, misschien dat je zelf nog tips hebt of manieren kent hoe ik aan goeie dropshippers kom?
 12. Ja voor consumenten idd, soort webshop. Ja dat is waar natuurlijk, vooral door europa heen. Had wel een lijst besteld met goeie dropshippers in nederland maar daarmee ben ik opgelicht want er stond niks in t bestand toen ik em kreeg.
 13. Ik ben geinteresseerd geraakt in dropshipping en ben aan t zoeken naar en goed, veilig en verscheepbaar product.. Kwam zo op matrassen, kent iemand een goeie wholesaler voor matrassen, liefst in europa?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept