Jump to content

corkarel

Senior
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  https://www.flametre

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  MKB ondernemers en corporate clients die internationaal zakendoen of willen gaan doen en gebruik willen maken van de expertise van een betrouwbaar en efficiënt wereldwijd netwerk, U bent van harte welkom.
 • My opinion about entrepeneurship
  Internationaal ondernemen zit ons in het bloed, de mogelijkheden en hulpmiddelen vollop aanwezig... waar wacht je nog op !
 • My opinion about innovation
  Een absolute must voor internationaal successen.

Recent activities

 1. Bespreek uw nieuwe plannen met Iran in een tijdig stadium met uw accountmanager. Banken kennen naast de wereldwijde sanctie afspraken een intern sanctie en compliance beleid. Dit beleid is uiterst terughoudend gezien de wereldwijde impact bij schending van de huidige afspraken en regels. Een aantal Nederlandse banken zeggen simpelweg dat er geen mogelijkheden zijn. Natuurlijk kennen we een rijke historie van zakendoen met Iran. Het zal een kwestie van tijd zijn wanneer de regelgeving gaat versoepelen. Bedenk dan dat de bank de versoeplingen met gepaste afstand zal gaan volgen.
 2. NL Exporteert is een prima tool voor de Nederlandse bedrijven met internationale ambities. Joop Wijn van ABNAMRO zegt niet voor niets "waarheen U ook gaat, wij regelen het voor U". Op het gebied van de wereldwijde kennis spelen er tal van bancaire vraagstukken en spelen de banken vaak de rol van "trusted third partners". Mijn Dutch Desk collega's in het buitenland kunnen daar prima bij ondersteunen. Weet ook dan we kunnen introduceren bij tal van gerenommeerde partnerbanken met grote lokale netwerken waarmee we uitstekende afspraken hebben gemaakt om onze klanten lokaal te kunnen i
 3. corkarel

  Grenzeloosondernemen

  25 november: Groen de grens over je kunt je hier gratis aanmelden: http://livestreams.nu/abnamro-grenzeloosondernemen/ En niet te vergeten, download de tips van andere ondernemers. https://extra.abnamro.nl/internationaal/download-onze-zakengidsen/ Website Naar website van evenement Organisator ABN AMRO Bank N.V.
 4. Meld je aan voor gratis online webinars. Een uurtje interactief bijpraten met specialisten, ervaringsdeskundigen en collega ondernemers tijdens uw luch (12.30-13.30) 19 november: Gezocht: internationaal groeikapitaal 25 november: Groen de grens over je kunt je hier ook gratis aanmelden: http://livestreams.nu/abnamro-grenzeloosondernemen/ Website Naar website van evenement Organisator ABN AMRO Bank N.V.
 5. Meld je aan voor gratis online webinars. Een uurtje interactief bijpraten met specialisten, ervaringsdeskundigen en collega ondernemers tijdens uw luch (12.30-14.30) 12 november: Managen op afstand: hallo, is daar iemand? 19 november: Gezocht: internationaal groeikapitaal 25 november: Groen de grens over je kunt je hier ook gratis aanmelden: http://livestreams.nu/abnamro-grenzeloosondernemen/ Website Naar website van evenement Organisator ABN AMRO Bank N.V.
 6. corkarel

  Grenzeloosondernemen

  Meld je aan voor gratis online webinars. Een uurtje interactief bijpraten met specialisten, ervaringsdeskundigen en collega ondernemers tijdens uw luch (12.30-14.30) 05 november: Succesvol starten in het buitenland 12 november: Managen op afstand: hallo, is daar iemand? 19 november: Gezocht: internationaal groeikapitaal 25 november: Groen de grens over je kunt je hier ook gratis aanmelden: http://livestreams.nu/abnamro-grenzeloosondernemen/ Website Naar website van evenement Organisator ABN AMRO Bank N.V.
 7. corkarel

  Grenzeloosondernemen

  Onderstaand een overzciht van onze webinars die online (interactief) plaatsvinden tussen 12.30 - 13.30 (terugkijken kan ook): 29 oktober: E-commerce en de kansen in het buitenland 05 november: Succesvol starten in het buitenland 12 november: Managen op afstand: hallo, is daar iemand? 19 november: Gezocht: internationaal groeikapitaal 25 november: Groen de grens over je kunt je hier ook gratis aanmelden: http://livestreams.nu/abnamro-grenzeloosondernemen/ Website Naar website van evenement Organisator ABN AMRO Bank N.V.
 8. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 9. Alle oerhollandse kostenbesparende acties met een jaaromzet op dat land onder de ca €500.000 zijn vrijwel zinloos.. De vaak geopperde oplossing, het openen van een rekening in het buitenland met veelal een Nederlandse entiteit, stuitten naast de lokale regelgeving en compliance vereisten vaak ook op fiscale problemen. Overal staat de deur open als je wilt investeren maar is dat nog steeds het geval als de gemaakte winst wil gaan inkasseren ? Besteed je tijd liever aan zaken als heb ik voldoende contacten in mijn eigen netwerk bereid zijn met me te sparren. Heeft bijvoorbeeld mijn accoun
 10. Beste allemaal, wat een hoop commotie over abnamro. Het blijft onze inzet om U zoveel mogelijk van dienst te zijn en daar waar mogelijk, ons wereldwijde netwerk voor u in te schakelen. Bedenk dat uw mede forumleden zitten te wachten op hands-on oplossingen, we werken daar graag aan mee... en dat is blijkbaar even wennen voor sommige leden. Let's get back to business. Ik wens U nu alvast een voorspoedig en succesvol 2013 toe.
 11. De voorgangers van ABN AMRO zijn al sinds 1720 actief in de handel en het bedrijfsleven in Azië. Vanuit kantoren in Hongkong, Singapore, Sydney, Tokio en Shanghai verlenen de ruim 600 medewerkers van de bank diensten aan zakelijke en private banking klanten. Het internationale netwerk van ABN AMRO beslaat 23 landen en gebieden. Met het opsplitsen van ABNAMRO is de bankvergunning voor China terecht gekomen bij de Royal Bank of Scotland (RBS). Clienten maken met veel plezier gebruik van de geïntegreerde dienstverlening in dat land (ons oude netwerk) met het electronic banking pakket Access Onlin
 12. Ik mag op dit forum géén reklame maken maar lees graag om te beginnen even één boekje over china en hongkong op de site van abnamro.nl/internationaal. daar staan praktijkvoorbeelden van ondernemers en contactadressen, het bespaart je een hoop (beginners) fouten en ellende. Om te beginnen is er een wezenlijk verschil tussen zakendoen met HongKong of China. Betalingsverkeer met en in HongKong zal in welke valuta dan ook géén problemen geven. Als je bedrijfsmatig zaken op gaat zetten, loop dan niet in privé te rommelen maar start met een gedegen onderzoek naar de rechtsvorm die past bij
 13. corkarel

  Wereldweken 2012

  until
  Van 5 tot 15 november 2012 organiseren wij de Wereldweken. Een kennis en netwerkevent voor de ondermener die internationaal zaken doet of wil gaan doen. Noteer het alvast in uw agenda, de opening (door Joop Wijn) vindt plaats op maandag 5 november a.s. te Amsterdam. Binnenkort wordt het programma voor de Wereldweken bekendgemaakt. Website Naar website van evenement Organisator ABNAMRO Bank N.V.
 14. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 15. Maak van uw onderneming in het buitenland een succesverhaal. Wij hebben alvast huiswerk voor u gedaan. Onze internationale zakenreisgidsen zijn onmisbaar voor uw zaken over de landsgrenzen. Vol informatie van insiders en handige weetjes over het land en het zakenklimaat. En niet te vergeten tips van andere ondernemers. Dan heeft u meteen een voorsprong. U kunt ze hier gratis downloaden
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept