Jump to content

joostvdl

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Lent
 • Phone number
  0624872828
 • Branch
  Life sciences
 • Branch 2
  Innovatie & concepten
 • Branch 3
  Huisvesting & vastgoed
 • Website address
 1. hahaha. zou niet gek zijn.... maar met criminelen weet je maar nooit..... liever dan toch de gerechtelijke weg
 2. Probleem voor is dat de kosten nu al zo hoog opgelopen zijn dat advocaat kosten niet meer opwegen tegen het mogelijke resultaat. Ik kan gewoon niet meer kosten maken nu. Maar deze persoon moet gestopt worden.
 3. er komt nog meer bij over deze persoon: http://albanie.startpagina.nl/prikbord/read.php?150,5368119,5368126,quote=1 Hij schijnt dus ook vrouwen te ronselen voor Albanie.
 4. Er is door de advocaat beperkt contact geweest en alleen per mail. Hij is niet verder in die betreffende zaak betrokken geweest en heeft dus geen verdere ervaring.
 5. Bedankt voor je reactie. Helaas was dit incasso bureau aanbevolen door een advocaat via deze site :-\
 6. Ik heb vorig jaar een opdracht verstrekt aan een incassobureau (Segdwick-IPS cv). Om bij een debiteur in de USA de openstaande facturen te gaan incasseren. Daarvoor is een fixed price afgesproken van ong 2500 Eur. Omdat er tickets van betaald moesten worden is de rekening vooraf betaald. Nu meer dan een half jaar later is er nog steeds niet gedaan. Inmiddels is het bedrijf ook uit de KVK uitgeschreven en heeft de eigenaar (naam verwijderd, HL Admin) alle activiteiten gestaakt voor wat betreft zijn incasso activiteiten. Ik heb hem inmiddels weer weten te traceren en hij blijkt iets nieuws te zijn gestart met nieuwe BV. Ik heb hem geconfronteerd met het feit dat hij nog een verplichting heeft open staan. Ik heb inmiddels aangegeven dat ik de opdracht in trek en mijn geld terug wil. Natuurlijk heeft hij allerlei smoesjes en komt dan ook niet over de brug met een oplossing. Een zoektocht op internet levert ook diverse andere berichten op die mij niet positief stemmen over de manier waarop deze meneer zijn zaken runt. Wat kan ik nu het beste doen en hoe krijg ik mijn geld terug? Kan ik ook aangifte bij de politie misschien doen? Dit om te voorkomen dat hij nog mee slachtoffers maakt. Graag jullie tips.
 7. De staffel buitengerechtelijke incassokosten (BIK) vanaf 1 juli 2012
 8. Ja dat begreep ik al.... het is alleen zonde dat er weer 25% (of ander percentage) afgeschreven moet worden.....
 9. Geld dat ook voor de USA? Daarnaast waarom wordt dit dan opgenomen in de Leveringsvoorwaarden (Ik hanteer de Fenit) als dit niet eens kan?
 10. In mijn leveringsvoorwaarden staat dat alle kosten voor incasso op de klant worden verhaald. Dus ook de succes fee. Dus dat is niet perse een probleem. Alleen wanneer incasso mislukt wil ik niet alsnog 10-25% van het te incasseren bedrag voor mijn rekening krijgen. Dus beide aangehaalde punten zijn van toepassing: 1. Geen extra kosten bij mislukken van incasso (no cure no pay) 2. Verleggen van incasso kosten naar debiteur.
 11. Ik heb een niet betalende debiteur die in de USA is gevestigd. De openstaande posten betreffen deels gemaakte uren, deels voorgeschoten vliegtickets/hotel kosten. Het totale openstaande bedrag is ongeveer 6700 Eur. De klant reageert niet op mijn verzoeken tot betaling. Nu wil ik toch de druk wat gaan opvoeren en een incasso procedure starten. Wie kan mij adviseren in wat te doen? Welke incasso bureaus zijn in staat om overzees dit proces uit te voeren? Liefst op basis van no-cure no-pay natuurlijk.... Graag tips & tricks. Alvast bedankt.
 12. Ja, is zeker top. Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met HL. Maar bevalt me zeer goed ;D
 13. @René Dat is toeval... maar bedankt voor de link. Kan ik in ieder geval ook nog meer info verkrijgen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept