Jump to content

nickholtus

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen
 1. ik ben al bezig met het bedenken van een andere naam, wat opzig best lastig is. de "goede" namen zijn al bezet:(
 2. Volgens de verzekeraar kan het wel. Ik heb contact gehad met de leverancier en kan de producten gewoon retour sturen.
 3. raar, keek net na bij een hosting provider en die gaf aan dat deze vrij was:P dan moet ik maar weer op zoek naar een andere naam, was al blij dat ik hier op kwam.
 4. Ik zat nu zelf te denken aan de site: icom.nl is dit wat of weten jullie iets beters?
 5. het zijn legale versies, die kan je tot 31 januari voor 30 euro kopen, daarna voor 60 euro je betaald en download dan een iso en krijgt via de mail een serie nummer
 6. Het enige wat me nog tegenhoudt is de naam, ik heb nog geen naam bedacht:( iemand een tip?
 7. Qua verzekering zit het goed, kan bij mijn moeder der bij op (ze heeft ook een webwinkeltje) De computers worden zorgvuldig getest voordat ze verkocht worden (heb er de software voor) als er wat misgaat door de schuld van de klant, is het natuurlijk niet mijn verantwoordelijkheid, dit komt ook duidenlijk op de site te staan. Deze dingen ben ik onlangs te weten gekomen door mijn docent economie:) ben nu vooral aan het denken om computers op maat te leveren. ik koop de onderdelen dan in en zet de pc zelf in elkaar. hier is nog winst op te maken en ik ben dan goedkoper uit dan een normale winkel of webshop die de pc's bouwt. dat laatste ga ik doen door gewoon complete systemen er bij op te zetten, die met scherpe prijzen op de site worden gezet. Ik ben er over na aan het denken om windows 8 iso bestanden in te slaan, om die op system te zetten, deze zijn op het moment 30 euro per stuk, dit om eventuele kosten te drukken. (winkelprijs is nu 60 euro)
 8. Bedankt voor de tips, maar ik wil toch graag doorgaan met mijn plannen. Mij maakt het niet uit of ik bijv. over een jaar zou moeten stoppen omdat het niet lukt. Dan heb ik het toch geprobeert en ervaring opgedaan, wat weer handig kan zijn voor later. Ik zie dit meer als "project" als het lukt geweldig, mislukt het jammer dan
 9. over het repareren: dat is niet de uitgangspunt van de webwinkel. Dit zou meer in een straal van 15km gebeuren, dit kan aan huis (met bijbetaling) of ze kunnen de pc aan huis afgeven en weer ophalen. Op het moment doe ik het beiden. over de webwinkel waar ik ga inkopen: ten eerste het zit net over de grens in Duitsland, ik kan het makkelijk zelf afhalen, maar verzenden vanaf dat bedrijd is rond de 14 euro (onverzekerd) dus dat is stukken duurder. Ik ken de mensen van die webwinkel zelf aardig goed en heb er al eens een keer met hun over gehad, ze zijn bereid om mij een korting en evt. gratis verzendkosten te bieden als ik de webwinkel ga beginnen. als ik concreet ga beginnen gaan er goede duidelijke afspraken met de webshop gemaakt worden over de levering en garanties.
 10. Het idee is om via de webwinkel ook reparaties aan te bieden. De bedoeling is niet om veel winst te behalen, maar 24 euro in de maand van alleen een krantenwijk is voor mij te weinig. De winst marge op de producten is weinig, maar het is meer van mijn hobby mijn beroep maken. In het begin is het ook de bedoeling om pas de producten in te kopen nadat de bestelling is geplaatst en de bestelling voorruit te laten betalen, dit met het geluk dat de levering van de webwinkel waar ik in ga kopen maar 1 dag is. Ook wil ik complete systemen, op maat, te verkopen en hier winst mee maken. als ik alle producten in zou kopen en het systeem in elkaar zet zou ik nog rond de 80 euro lager dan de lokale pc-boer kunnen zitten (dan reken ik 30 euro om het systeem in elkaar te zetten)
 11. Hallo, Mijn naam is Nick en ben 14 jaar jong, ik ben van plan om een webwinkel te beginnen in computers/hardware en reparaties. Mijn ouders staan hier volledig achter Ik heb ondertussen hier in het dorp en omstreken al aardig op weg met de reparaties en leveren van onderdelen (gewoon gekocht in webwinkel, op de hardware zelf zit geen winst marge) qua bekendheid zit het hier in de buurt dus wel goed. Wat weet ik al: Inschrijven kvk (met toestemming ouders) Webwinkel kan ik zelf bouwen belasting doet mijn moeder, die heeft een eigen webwinkel inkoop: ga binnenkort contact opnemen met een goedkope webwinkel hiervoor (ben al vaste klant bij hun) Moet ik verder nog iets weten? Ik heb hier navraag gedaan in de buurt en er lijkt aardig wat interesse te zijn, vooral bij 50+ ers. Alvast bedankt voor de hulp, Nick
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept