Jump to content

SmokeSmarter

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Marketingfacts, fran
 1. Ik denk ook dat je bij de grotere partijen die veelal gespecialiseerd zijn in b2b zendingen niet goed uit zult komen met prijzen. Probeer het hele proces de eerste paar keren helemaal zelf te regelen, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn en welke prijzen acceptabel zijn.
 2. Als ik me niet vergis kost het bij de ING zo'n € 30 per maand, de kosten die hier bij komen per transactie zijn echter behoorlijk laag, wat de gemiddelde transacatie weer aantrekkelijk zou maken. De exacte getallen heb ik zo niet bij de hand.
 3. Heb je goede ontwikkelaars in huis die hierbij gaan helpen? Leuke domeinnamen kopen is één stap van de zovele die je nodig gaat hebben.
 4. Dat is een redelijke nekslag voor je idee helaas.
 5. Wel een erg globaal idee, heb je al gekeken hoe deze markt er momenteel uit ziet? Uit m'n hoofd zijn er al tig webshops die dergelijke hoesjes (vaak uit china) importeren met de meest uiteenlopende prints. Hoeveel € denk je dat mensen hier aan willen besteden en hoeveel denk je dat het kost om deze te produceren? Als het financieel al niet haalbaar is, blijft alleen het ''leuke idee'' over.
 6. Inderdaad afhankelijk van een flinke berg factoren, maar ook vaak ''wat de gek er voor geeft''. Het % conversie tegenover de gem. (verkoop)waarde zal uiteindelijk bepalen hoeveel zo'n advertentie waard is.
 7. Is er geen mogelijkheid om de groei te vergroten? Lijkt me nogal zonde om een webshop die redelijk stabiel draait om het nu al te verkopen. 1 á 2 maanden alles optimaliseren en het bedrijf is 2x zoveel waard.
 8. De website was inderdaad erg traag, veelal door het zware systeem met een berg plugins. We hebben inmiddels een nieuwe server en het verschil is al duidelijk merkbaar. De komende dagen zal het nog geoptimaliseerd worden waardoor de pageloads nog sneller zullen worden. Het bedrijfsadres staat er nu ook bij, dit stond eerst alleen bij ''openingstijden''. De beveiliging zijn we ook mee aan de slag gegaan, dit moet binnenkort ook geregeld zijn. Bedankt voor de feedback.
 9. Bedankt voor je feedback! We hebben bij de menu knop ''Elektronische sigaretten'' aan de rechterkant een keuzehulp gemaakt, maar deze is dus niet opgevallen. We zijn nog aan het bekijken hoe we dit op de homepage willen gaan visualiseren, zodat ook leken direct antwoorden op hun vraag krijgen. Het Forum zou het overigens gewoon moeten doen, het is nog behoorlijk leeg, maar we moeten ergens beginnen ;)
 10. We hebben even naar de punten gekeken in de algemene voorwaarden, het stuk over prijzen exclusief klopt inderdaad niet. Slordigheidje aangezien dit meer de b2b zou zijn en hier leveren we (nog) niet aan. Qua het garantie verhaal laten we die 2 maanden gewoon staan. We doen niet moeilijk geweldig moeilijk over defecte producten. Gelukkig hebben weer kwalitatief gezien de betere merken, waardoor de levensduur ook lang zat zal zijn ;) Wellicht iemand nog iets over de functionaliteit of het design?
 11. Dat is inderdaad dezelfde ja, haha. We hebben het voorgelegd en denk dat hij alles zal herzien, heb je comments erbij gezet, dus dank daarvoor. Nu weer verder met andere aanpassingen om alles te optimaliseren!
 12. Bedankt voor de feedback John. We hebben wat dingen aangepast: De sliders zijn we mee bezig, dit komt waarschijnlijk door de aantallen. Remember me is vertaald. De koop op afstand e.d. hebben we veelal in de FAQ verwerkt, de algemene voorwaarden zijn door een jurist op maat uitgewerkt, dus daar hebben we wel vertrouwen in. De button bij contact staat wat ver naar links inderdaad, dat hij precies achter de chat button uitkomt is afhankelijk van de resolutie. We moeten nog even overleggen of dit qua positie kan veranderen, ligt aan de template. De lettertype fouten zijn we ook mee bezig, deze zijn in de soep gelopen door een plugin. En tot slot de vraag of het elektronische of elektrische is: dat is een gevalletje keywords spreiden voor Google. Nogmaals bedankt en hopelijk zijn er nog meer mensen die zin/tijd hebben voor feedback!
 13. Omschrijving van je concept: Een webshop in elektrische rookwaren. ( www.smokesmarter.nl ) We zijn pas sinds kort live en willen natuurlijk alles optimaal aanpakken. Vandaar dat we op zoek zijn naar feedback van mensen met ervaring! Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Marktonderzoek, concurrenten analyseren, opzetten van een webshop, alle contracten aangemaakt Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De uitdaging is het rendabel maken van deze online winkel en op korte termijn uit te breiden met een dieper en breder assortiment. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Qua systeem en service hopen we hiermee zowel betere kwaliteit in producten als in service te gaan leveren. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Eigenlijk staan we open voor alle feedback, zowel functionaliteit van de webshop als het visuele aspect en alles daar tussenin. Dit is niet onze eerste webshop, maar wel een totaal nieuwe branche.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept