Jump to content

FFA

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Nu nog geen, wel de

Company info

 • Location
  Omgeving Gorinchem
 • Phone number
  0620111267
 • Branch
  32
 • Branch 2
  30
 • Branch 3
  Groothandel
 • Website address
 1. Dag Jon, Allereerst bedankt voor je reactie. Wat bedoel je precies met banner wisselt te snel? Bedoel je hier de afbeelding? Lettertype heb je inderdaad gelijk in, dit is een punt wat ik aan moet passen. Wat bedoel je precies met product opmerkingen?
 2. Dag, Allereerst bedankt voor jullie tips. Wat betreft de banner, hier kon ik mij inderdaad in vinden. Deze is nu ook geprofessionaliseerd. Zie website. Verder heb ik de garantie termijn aangepast. Deze bedraagt inmiddels 12 maanden. Heeft iemand anders nog tips ter professionalisering? Verder heb ik al wel wat bestellingen gehad, toch blijven de bezoekers aantallen nog achter. Hoelang duurt het voordat een webshop goed zal worden opgenomen in Google? OF heeft iemand daar tips op trucs voor?
 3. Dag forum gebruikers, Momenteel ben ik voor mijn webshop bezig met SEO optimalisatie. Heeft er iemand tips en trucs? Zo ben ik bezig met : Woorden optimalisatie met de Google Adwords Tool. Backlinking (hoe benader ik snel en veel websites?) Blog schrijven op de website (kent iemand toevallig een schrijver?) Ik wil bij voorkeur zo min mogelijk geld uitgeven aan Google Adwords, Admarkt etc. Mod edit: Oproep tot beoordelen site en kleurstelling verwijderd. Daarvoor hebben we een apart board (wat vinden jullie van mijn).
 4. Dag Norbert, Mijn expertise ligt niet bij het adviseren in hypotheken, particuliere leningen of verzekeringen. Ik verzamel in dit geval wel de gegevens en geef dit aan een partij waar ik mee samenwerk. Hierover doe ik dan ook geen uitspraken.
 5. ChinaTradeConsult, Stichting Webkeur is een externe partij. Hoe hun de geplaatste beoordelingen beoordelen is voor mij onbekend. WebwinkelKeur controleert de gehele webshop zoals bijvoorbeeld het bestelproces, juridisch etc.
 6. Dag, deze reactie is niet door mijzelf geplaatst. Ik weet niet eens wie dit gedaan heeft. Probleem is dat de reactie is geplaatst bij stichting WebKeur en ik deze niet kan wijzigen.
 7. Omschrijving van je concept: Veel mensen betalen teveel voor energie, verzekeringen, telefonie, internet en ga zo maar door. Sommigen beseffen dit maar vinden het teveel werk om dit uit te zoeken en er is ook een groep mensen die geen idee heeft over hoeveel zij kunnen besparen. Maar er is meer mogelijk dan alleen besparen. Onze overheid heeft regelingen bedacht in de vorm van toeslagen. En misschien heeft u daar wel recht op. Ook het onderwerp kwijtscheldingen voor bijvoorbeeld gemeentelijke heffingen is bij velen niet bekend. Wij helpen u graag in dit traject en u zult versteld staan van de resultaten. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ontwikkeling concept en webshop. Diverse mensen geadviseerd. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Mensen bewust maken van geld. Besparingen realiseren. Het is echt altijd een win-win situatie. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Naast financieel ook vanuit fiscaal oogpunt. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wat vinden jullie van dit concept? En hoe kan ik dit goed in de markt zetten. Ik heb via, via al wat mensen geadviseerd, alleen zit er geen continuïteit in.
 8. Omschrijving van je concept: Vanaf 30-7-2014 is mijn webshop online. Wij bieden een groot assortiment powerbanks en battery cases. Wij hebben geen verzendkosten. Tijdens het ontwikkelen is de website volledig gekeurd voor Stichting Webkeur en met succes. Wij mogen daarom het keurmerk op onze website plaatsen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Uitdenken van concept en gehele ontwikkeling van de website. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Iedereen enthousiast maken van een powerbank, uitleggen wat het gemak is en wat de voordelen zijn. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Niche-markt, geen verzendkosten, groot assortiment. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Om de website zo klantvriendelijk en betrouwbaar mogelijk te maken ben ik benieuwd wat u vindt van de webshop? Wij staan open voor verbeterpunten, op- en aanmerkingen, of complimenten.
 9. Dag medeforumgebruikers, Wil jullie alsnog erg bedanken voor de tips. Heb op basis van jullie tips de website aangepast. Komisch, maar kreeg gisteren al 2 bestellingen binnen.
 10. Dag Norbert, Hoezo off topic? Wanneer de AOW leeftijd 65 zou zijn, zou er voor haar niets aan de hand zijn. ANW is de Algemene nabestaandenwet. Zij heeft hier, omdat de pensioenleeftijd omhoog is, nu geen recht op. Wanneer zij 45% arbeidsongeschikt zou zijn, wel. Dus niet zozeer offtopic, dat heeft nabestaandenpensioen ermee te maken. En dus geen verwarring met ANW en AOW.
 11. Inderdaad zorgt dit voor veel problematiek. Twee weken geleden bezig geweest met onderstaande: Mevrouw geboren na 1950, sinds kort weduwenaar, geen inkomen, geen vermogen, geen levensverzekeringen of wat dan ook. Man van mevrouw had een pensioen in eigen beheer, maar dat is op. Door de wijziging zit er voor haar een nabestaanden pensioen(Anw) nog niet in, zij moet inprincipe 2 jaar overbruggen met een bijstandsuitkering en eventuele toeslagen. Na gesprek met mevrouw bleek dat zij ook behoorlijk ziek was. Nu laat zij zich nu keuren of zij eventueel 45% arbeidsongeschikt is. En hopen daarmee alsnog aanspraak te doen op het nabestaandenpensioen.
 12. Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de tips. Heb zojuist het een en ander aangepast en ben eigenlijk benieuwd wat jullie hier van vinden. Wellicht moet er nog iets aangepast worden, maar het is nu bedtijd. Morgen zal ik verder werken. Nogmaals bedankt iedereen. De klantenbeoordeling zijn wel van mensen die wat hebben besteld, echter, mensen uit kennissen kring.
 13. Ronvanderkol, Ik begrijp inderdaad wat je bedoelt, heb het opzetten van een webwinkel ook zeker onderschat. Het is voor mij namelijk ook nieuw, en heb geen mensen in mijn netwerk die soortgelijks doen. Het kost veel tijd en energie om een webwinkel goed draaiend te krijgen. Je hebt gelijk, er is veel concurrentie op dit gebied, en misschien moet ik mijzelf afvragen of ik wil concurreren tegen deze concurrentie. Wat betreft twitter, het was niet zozeer een marketingactie, het was een makkelijke, goedkope manier voor het bekend maken van gadget-fen. Wat betreft de naam, het klopt inderdaad dat dit een bewuste fout is, Fennema is mijn achternaam, afgekort Fen, bij uitspraak lijkt dit op FAN, vandaar gadget-fen.
 14. Dag Espen, Aan zulke tips heb ik inderdaad wat. Ziet er inderdaad betrouwbaarder uit. Alle tips zijn welkom, ik ga met alle tips zeker iets doen en hoop dat de website daarmee een succes gaat worden.
 15. Dag, Uiteraard bankier ik zoals bijna iedereen in Nederland niet voor niets. Maar dit gaat om het verdienmodel, en dat is in orde. Mij gaat het erom wat de reden is dat de bestellingen achterblijven.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept