Jump to content

gbfklassebestratingen

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Zeeland
 1. Hallo Bas dit is heel bekend voor de mannen ,maar de bestrating met de hand gedaan ligt veel steviger en strakker.Machinaal bestraten heeft zijn voor en nadelen . Bedankt voor je reactie en leuk dat je dit liet zien . Michel en Klaske
 2. Hallo Highio bedankt voor je compliment om maar in huis te vallen Zeeland is geen Brabant maar provincie Zeeland maar allebei even mooi . Een website kan altijd beter maar toch trekken wij redelijk veel mensen daar naar toe en voor de klanten is het zeer duidelijk . Wij zijn beide warme mensen en dit zal invloed hebben op ons werk die op de site toonbaar is ,als wij een te zakelijke toon gaan zetten dan zou er een stukje missen .Het voorstellen van gbf en de mensen er achter is schijnbaar ook tot jou doorgedrongen . Dit zijn wij en wij werken hard met een iets ouderwets tintje die service heet ... service die mensen steeds meer missen alles is te zakelijk en bij ons in dankbaarheid af willen nemen daarom nog steeds een gmail adres .(GBF is prive als je het niet erg vind ) Werkspot hebben wij in Maart 2013 onze nieuwe termijn betaald hier ontvangt men 50 reactie punten , hiernaast hebben wij al weer een extra bundel moeten bestellen en zijn daar ook al bijna doorheen .Veel klussen zijn losgekomen dan zou ik de agenda er bijna op na moeten slaan , via de website komt er veel binnen maar ook Zeeland net draagt zijn steentje bij .Vorig jaar is er constant gewerkt ook tijdens de winter periode hier zaten veel particulieren maar ook bedrijven tussen . De grootformaat tegels is echter een trend in Zeeland daarom dat er nu zoveel mee gewerkt word ,volgend jaar kan alles weer anders zijn 2012 veel natuursteen . Bedankt voor je reactie . Michel en Klaske .
 3. Volgens mij loopt het nu wat door elkaar dus zal de Jomee zijn vraag eerst beantwoorden . Grappig dat je er over begint (De zwaarte en de aanslag op het gestel kan behoorlijk binnen de perken worden gehouden) want gisteren is Michel gestart met het uitproberen van de T donkey ... dit is om grote tegels 60x60 makkelijker te vervoeren .Na een dag in gebruik blijkt dit al een succes te zijn de rug word minder belast ,tevens is er een T donkey die nog verder gaat 100x100 dus dit zal ook onze volgende investering gaan worden . Omdat Michel constant aan het werk is laat ik me inlichten en zoek tevens naar de nieuwste snufjes die het werk zal vergemakkelijken daar is deze T donkey er dus een van TOP . Hallo Dennis Michel is altijd op tijd bij de klant en de werkplek word na werktijd altijd opgeruimd. Zand bestellen is goed en dat wil ik ook wel op me gaan nemen maar toch verschillen de bedrijven in prijs dus niet elke klant heeft hier behoefte aan en bestellen doet men meestal zelf . Het uit kisten gaat ook weer via een ander bedrijf maar dit willen wij volgend jaar ook zelf in eigen beheer hebben dit scheelt een hoop telefoontjes en ergernis om dat je afhankelijk bent van hoe laat ze komen etc etc . Vijvers kan Michel ook aan leggen dus langzaam word het aanbod in ons bedrijf al steeds groter Zelf zijn wij ook al ontwerpen aan het maken voor tuin terras oprit incl. planten .Natuur steen leggen is een aanbod die niet iedereen in zijn pakket heeft en weet niet of dit gespecialiseerd werk is ... maar het komt wel heel precies en waar je wel verstand van moet hebben . Wij zijn al eens gebeld door een man die had dit laten plaatsen voor 1500,00 door een ander .Michel heeft alles uit moeten breken en op de goede manier gelegd , sneu voor de man die met dubbele kosten zat .
 4. Hallo ik snap de vraag , de concurrentie is net als bij elk vak vrij groot . Via werkspot word vaak onder geboden en dit verschil is dan al snel 2 a 300 soms meer .In het begin ging je hier nog wel eens in mee maar dit is geen optie meer voor ons want de klant vergeet dit niet en wil volgende keer ook een lage prijs . Wij kunnen nu gewoon een offerte maken met een goede marge Michel is kundig luistert goed naar de klant en geeft veel advies . De mond op mond reclame maakt het gemakkelijker voor ons en sommige mensen willen alleen Michel en niet de man die 300,00 lager zit absoluut niet . Wij zitten niet in de top qua prijzen maar ook niet laag dus er is gewoon een goede verdienste .Via een bijgehouden kasboek die we willen wij nu een inzicht gaan krijgen aan in en uitgaven in het bedrijf en zullen zo denk ik wel er achter komen waar het probleem ligt . In ieder geval heeft dit nu onze aandacht wat eerder niet gebeurde , wij willen geen oogkleppen op blijven houden maar een gezond inzicht krijgen over het wel en wee van de zakenrekening . Ik denk dat ook wel dat alles goed gaat komen en dat het hoort bij het proces van ondernemer zijn dit kan de KvK je niet leren dat moet je helemaal zelf doen . Bedankt voor deze goede vraag . Michel en Klaske
 5. Hallo Gerard door ons hier aan te melden op higherlevel is er hier thuis een discussie ontstaan over in en uitgaves .Afspraken zijn er al om een tijd lang een kasboek bij te gaan houden .( dus dit is heel positief) Groei model Greiner zullen wij eens gaan bekijken en nader bestuderen, heel fijn dat je dit ons even voorlegt Gerard . Werken voor 2014 komen ook al binnen dus op zich gaat het bedrijf steeds in stijgende lijn omhoog met hier en daar een kleine crisis. Zelf zeg ik van crisis periodes leer je veel en kan je hier veel voordeel uithalen ... steeds komen wij er doorheen . Personeel die via uitzendbureau zitten we nu al op werk en kwaliteit uit te sorteren om storende elementen uit te sluiten .Michel heeft de gave om het leiderschap aan te kunnen en jongens werken graag voor hem , hij is streng maar rechtvaardig kan delegeren en tevens goed voor zijn jongens .Inmiddels heb ik hier ook mee te maken gekregen en heb hier soms de mannen ook op de koffie en sta open voor leuk gesprek en even een stukje ontspanning tussen het zware werk door . Dit word erg gewaardeerd merk ik en dit maakt het ook zo leuk om te doen, nog geen moment is er spijt dat we de stap naar de KvK hebben gemaakt . Bedankt Vr,groeten Michel Klaske
 6. Personeel die we extra nodig hebben tijdens een klus huren wij in via een uitzendbureau .Dit is veiliger en natuurlijk geen vast dienstverband . Onze werkmaterialen die we in het begin huurden waren duur... nu we ons eigen hebben besparen we geld. En ja veel stratenmakers hebben hun eigen bedrijf veel meer als je denkt . Het zijn niet meer de fluitende mannen van vroeger maar hard werkende jongens netjes in werkkleding .
 7. Joost en Marcel ik waardeer jullie mening van harte .Waarom wij deze keuze willen gaan maken is het feit dat het werk heel zwaar is en dat het een aanslag is op je lichaam . Velen zijn hierdoor afgekeurd geraakt .... wij denken hier nu al over na .En idd hebben wij veel moeten investeren om toch als bedrijf zijnde goed voor de dag te komen .Ik denk dat Joost gelijk heeft en dat wij het financiële plaatje eens onder de loep moeten nemen ... ik denk dat dit de eerste stap is en dan eens kijken wat we verder willen doen . De uiteindelijke oplossing wel komt want we zijn al zover gekomen .Zelf had ik nooit gedacht dit ooit op me te gaan nemen en hoe langer ik het doe des te beter ga ik op mijn plaats zitten . Bedankt voor jullie belangrijke feedback . Michel en Klaske
 8. Dank je Joost dit is idd iets om goed bij stil te staan . Maar het geld is toch ook wel belangrijk omdat wij veel kosten maken wij smijten niks over de balk .Ik zit niet 4 keer per maand bij de kapper of elke dag uit eten ,dure kleding hoe pak je dit slim aan?
 9. Hallo iedereen Maart 2010 zijn wij gestart met ons bedrijfje .... met wij bedoel ik Klaske en Michel . Michel doet natuurlijk het zware werk en ik beman de zakentelefoon en neem promotie en up to date houden van de website .De eerste jaar cijfers waren mooi en het tweede jaar uitstekend ,2013 Ziet er naar uit dat deze uitmuntend gaat worden .Onze website word druk bezocht en maakt veel hits en op werkspot zijn de vele referenties opgelopen naar een dikke 9 , ons gastenboek loopt over van de positieve feedback van klanten . Het bedrijf is van de grond opgebouwd en inmiddels hebben wij al de benodigde werkmaterialen , kleding incl.logo,s ,combo,nieuwe aanhangwagen,2 trilplaten etc etc. Wij zien nu het bedrijf wel in materialen groeien maar de zakenrekening blijft achter ....het geld wat er staat word niet over de balk gesmeten absoluut niet . De combinatie zoals wij samenwerken is dus perfect en word gewaardeerd door de klant .Zelf hebben wij het gevoel bij een afslag te staan doorgroeien of niet? Michel wil nu papieren MKB gaan halen in het najaar en ik denk dat hij ze ook snel in zijn bezit zal hebben hier willen wij mee in gaan schrijven voor grote opdrachten in de wegenbouw waar je deze papieren voor nodig hebt . Misschien hebben jullie tips ... en waar wij op moeten letten ? en om denken? want de over stap zal groot worden en wij willen ons zelf niet verliezen dus graag reacties . gr,Klaske en Michel (* titel verduidelijkt - mod)
 10. Ik heb genoten van je blog ,en gelukkig kan je nog lachen zie ik aan je foto .En je hebt gelijk je wilde meer en meer en bent van je weg afgeraakt wat niet had gemoeten .Nou is het een feit het internet brengt zoveel info mee dat velen daar in verdwalen . Knap is het om hier in je eigen pad kunt blijven volgen en dit is niet voor iedereen weggelegd .Maar toch voor hetzelfde was het je ook wel gelukt .........en had ik nu niet deze reactie getypt .Alleen heb je je poging duur moeten bekopen en ben het met "webshop advies"je hebt je les geleerd .
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept