Jump to content

Srepiuk

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Wibenaheerd 256, 9736 PR, Groningen
 • Phone number
  +31633666775
 • Branch
  Financiering & bankwezen
 • Branch 2
  30
 • Branch 3
  32
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  een eigen (web)winkel willen beginnen en hierin begeleiding bij nodig hebben.
  een social media campagne willen opzetten.
  Zaken willen doen in of met Turkije
 • My opinion about entrepeneurship
  Crisis of geen crisis, ondernemers zijn nodig ;-) Zonder ondernemende mensen komen we geen stap vooruit. Gewoon doen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is ondernemende evolutie
 1. Srepiuk

  Ondernemers 3 daagse

  until
  ‘Zet vandaag de eerste stap om je droom als eigen ondernemer te realiseren.’ Met die enthousiaste oproep nodigt Mankracht Groningen mannen uit zich aan te melden voor de Ondernemers 3-daagse. De ambassadeurs richten zich met het initiatief vooral op mannelijke inwoners in de stad Groningen die op zoek zijn naar inspiratie, hun geest openstellen voor nieuwe ideeën en leergierig zijn. Samen met het Groningse bedrijfsleven is er een gevarieerd programma opgezet, waarbij ze o.a. gelijkgestemden ontmoeten, leren van succesvolle ondernemers en een bezoek brengen aan de Startersdag van de Kamer van Koophandel. De 3-daagse vind plaats in de stad Groningen op 1, 2 en 4 november. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Meer info en/of aanmelden: via info@mankrachtgroningen.nl. De Ondernemers 3-daagse word gerealiseerd in samenwerking met het MJD, Leven Vanuit Passie, het InnovatieLab Groningen en Marieke Duijvestijn Communicatieadvies & Coaching. Website Naar website van evenement Organisator Mankracht MJD, Kuipers Retail Mankracht wervingsfolder Ondernemers Driedaagse 2013.pdf
 2. Even mijzelf corrigeren. Zoals jij ook al zei Dus mijn hele pagina('s) verhaal mist net dat gene wat jij al benoemde :-[ Groeten Stephan Kuipers
 3. Veel dingen zijn al benoemd, maar wat ik wel mis, is de mogelijkheid om de lettertype aan te passen. Daarnaast zie ik niet veel van de ouderen een account aanmaken. Niet alle senioren kunnen goed omgaan met het internet en de websites. Je kan een combi maken ( met behulp van pagina's ) tussen pagina('s) speciaal voor senioren. pagina('s) voor diegene die een wandelstok voor zijn of haar (groot)ouders wil kopen en zoals Sabra als zei Want ik neem aan dat niet alleen gericht dient te worden op senioren? Om verschillende redenen en door verschillende mensen van verschillende leeftijden worden wandelstokken gekocht. Bovenstaande even over jouw concept en website. Je kan je verdiepen in SEO, en gebruik van meta tags.. Dit helpt bij het verhogen van jouw vindbaarheid of zoals sommigen misschien zullen zeggen jouw pagerank ( http://nl.wikipedia.org/wiki/PageRank ) bij Google. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen
 4. probeerde een positieve draai te geven aan deze topic. Vallen en opstaan hoort bij het leven. Ik mag van geluk spreken dat ik zakelijk gezien geen faillissement heb meegemaakt, maar in mijn privé leven ben ik vaak op mijn bek gegaan. Daarnaast heb ik ook vele andere pogingen ondernomen om iets op te zetten en deze mislukten. Toch ben ik niet stil gaan zitten en ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten en ben ik doorgegaan. ( Kijken hoeveel commentaar ik krijg op de volgende quote ) ;D :P " Rocky Balboa: Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place, and I don’t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now, if you know what you’re worth, then go out and get what you’re worth. But you gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain’t you. You’re better than that! " In plaats van alleen maar te focussen op negatieve zaken, probeerde ik met die video en quote het positieven te benadrukken.
 5. Gelijk heb je als ik alleen op basis van uurtje factuurtje zou werken, dan is daar geen inkomsten uit te halen. Maar deze verhuur-tool ( zoals jij zo mooi benoemde ) zorgt voor aan de ene kant laagdrempelig starten en aan de andere kant inkomsten.
 6. Probeer eens een franchise filiaal te benaderen bij jou in de buurt om daar een pilot te draaien met jouw product. Als je de eigenaar mee hebt, kan je zijn netwerk binnen die formule gebruiken om bij andere filialen binnen te komen.
 7. [quote Nee, gelukkig is niet alles negatief. Maar starters in de retail staan vaak voor grote investeringen en nemen een enorm risico door soms onredelijke huurovereenkomsten e.d. Dan moet het wel een behoorlijk rijke starter zijn die jou kan inhuren, danwel kan vaststellen dat jouw adviezen zich ruimschoots laten terugbetalen in de verkoop. Maar dat weet je nooit vooraf. Het zijn niet alleen de newby starters waar ik met Kuipers Retail op richt. Ook diegene die al op een stand-alone locatie ondernemen ondersteun ik. Met B&S Groningen probeer ik juist er voor te zorgen dat hun investeringen zo laag mogelijk zijn. Door verkoopruimte v.a. 10 m2 te verhuren met all-in huurprijs ben ik goedkoper voor de newby starter. Door samen onder één dak te ondernemen kunnen de ondernemers vele kosten delen. Zo lopen ze minder risico en kunnen ze laagdrempelig hun winkel opzetten om door te groeien naar een stand-alone locatie. Je kan nooit vooraf weten hoe dingen lopen, maar ik kan wel met de ondernemer kijken naar in- en verkoopkanalen, verzekeringen, marketing, juiste combinatie webwinkel en fysieke winkel etc.
 8. Gelijk heb je. Maar, het toch door blijven gaan moet een mentaliteit voor het leven in het algemeen zijn. Niet alleen voor ondernemers. Natuurlijk loop je als ondernemer meer risico, maar ik ken ook mensen die nog nooit een onderneming hebben gehad, financieel aan de grond zaten door wat voor reden dan ook. Leven is vallen en opstaan.
 9. Inkomsten genereren zit wel goed. Starters hebben vaak meer tot hun beschikking dan wat men denkt. Het is niet allemaal negatief.
 10. Ik heb van 2004 tot 2007 eigen winkel gehad. Tot ik in 2007, twee aanbiedingen ontving. 1 overname winkel en twee opzetten nieuwe filiaal Karwei. Ik ging met beide akkoord. Tot het ondernemerschap weer ging kriebelen, heb ik dus besloten Kuipers Retail op te zetten met nu als groot project B&S Groningen.
 11. Ik zit nu in de dienstverlening en run geen eigen winkel. Ik heb jaren lange ervaring in de detailhandel van verkoper tot bedrijfsleider tot rayonleider. Ik heb besloten om deze ervaring in mijn dienstverlenende onderneming te plaatsen.
 12. Deze beroemde mensen ( http://youtu.be/TJIjTCsxUqQ ) faalden ook, maar bleven doorgaan en werden een succes. Zoals Michael Jordan zei.. "I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed." "Ik heb meer dan 9000 shots gemist in mijn carrière. Ik heb bijna 300 wedstrijden verloren. 26 keer, vertrouwde men op mij om de winnende shot te nemen en ik heb gemist. Ik faalde aldoor in mijn leven, en dat is de reden waarom ik slagen. " Ik hoop dat je hier ook wat aan hebt :)
 13. Ik ben Kuipers Retail begonnen om anderen te helpen bij het opzetten van hun eigen winkel. Zo ben ik bezig met het opzetten van een project ( www.bsgroningen.nl ) waarbij startende ondernemers samen onder één dak hun winkel kunnen opzetten. Om zo door te groeien naar een stand-alone locatie. Ik wil mijn ervaring graag delen.
 14. Ik probeer je vraag hoe ik het geworden ben te beantwoorden. Ik hoop dat ik je vraag goed heb geïnterpreteerd. Ik ben Kuipers Retail ( Advies, begeleiding en coaching binnen de detailhandel ) begonnen om mijn jaren lange ervaring binnen de detailhandel over te brengen op de startende ondernemers. Naast verschillende opleidingen binnen de detailhandel heb ik ook opleiding "Professioneel coachen en Supervisie" gevolgd. Dus zo de stap genomen om ondernemerscoach te worden. Ik ga in verschillende bijeenkomsten proberen de starter alle aspecten van ondernemerschap ( theoretisch ) bij te brengen. Daarnaast begeleid ik ze ( indien gewenst ) ook in het praktijk. Mocht ik het verkeerd hebben geïnterpreteerd, waag dan nog een poging ;) :P Stephan Kuipers
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept