Jump to content

MPNL

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. het is koop volgens mij.... maar je tip over mensen inhuren tbv sjouwen is zeker een goede. Enige punt: hoe gaan zij een bankstel boven hun macht tillen (eigenlijk zoals ik het ook zelf zou moeten doen)
 2. Heel erg gaaf product. En slim. Dit gaat vast goedkomen, juist omdat het zo op de vormgeving van Schiphol lijkt. En daar zit de vraag: mag dit allemaal?heb je vast gechecked, maar de logo's/iconen voor Schiphol zijn custom-made
 3. mmmmm http://www.profishop.nl/stapelen-en-heffen/stapelaars/hydraulische-stapelaars/hydraulische-stapelaar-ameise-met-enkelvoudige-mast/
 4. Dankjewel. Topic gelezen Was mooi opgelost daar
 5. Een bankstel met de hand pakken uit een container zonder laadklep.... mmmmm, wordt een uitdaging :) Dan toch maar iets via Boels denk ik. Ik PM je nog even over je import
 6. Ik heb niet echt antwoorden op je vragen, maar hoezo ontvang je geen factuur....? Als je iets koopt (als is het 1 euro) dan is er toch een factuur die bij de zending zit?
 7. Mwoah.... Dat moet professioneler kunnen Ik heb sowieso geen vrienden...... ..... die zomaar overdag tijd hebben
 8. Binnenkort hoop ik mijn eerste 20ft container met spullen te importeren. Ik zit met het lossen er van. De vrachtwagen met container komt bij mijn bedrijf aan. En dan.... Ik heb geen heftruck, hooguit een pompwagen. Het zou gaan om meubels, welke neem ik aan niet op een pallet staan dus de pompwagen gaat me niet echt helpen? Hoe pakken jullie dat aan? Mocht dit in de verkeerde rubriek staan dan hoor ik dat vast Hartelijk dank!
 9. Bedankt voor het meedenken. Preices die punten neem ik in overweging De vraag is echter: zijn er regels
 10. Bedankt voor je antwoord en spijker op zijn kop: "ik" wil er zeker vanalles aan gedaan hebben om het uit te sluiten. Ik vraag mij alleen af of er regels over zijn
 11. Inmiddels kan je geen krant openslaan of er wordt gesproken over "fout kleding" uit fabrieken waar veelal kinderen werken. Merken moeten, terecht, veel doen om aan te tonen dat ze goede zaken doen. Ik sta op het punt meubels te halen uit Indonesie en China. bestaat er ook een "gedragscode" meubelen? Ik kan er niet veel over vinden. Niet op dit forum, niet daarbuiten. Zijn er zaken, naast copyright, waar ik wel rekening mee dien te houden?
 12. interessant allemaal! thanks. ik ga ze dan toch met een gerust hart halen. niet 100% gerust, dat dan weer niet
 13. Hallo Al even zitten rondneuzen op de site en in mijn verstand maar kom er niet uit. In China wordt uiteraard ALLEs gekopieerd. Ik zie mooie meubels die ik met ons bedrijf (in de standbouw) wil halen zodat klanten die een stand bestellen uit een aantal meubels kunnen kiezen. Vooropgesteld: nee: ik wil niet zeggen dat men design stoelen kan kopen vor weinig. De stoelen die ik wil kopen hebben geen merken/labels/etc. Ergens is dit natuurlijjk "illegaal" maar is dat wel zo? En waar ligt grens? ik wil best de stoelen laten komen en hier van een stof laten voorzien die het origineel niet heeft. Grootste voorbeeld is toch wek de Barcelona chair. werkelijk overal te koop. En allemaal kopieen. Zelfs op marktplaats staan er meer dan 100 te koop, waarvan 95 kopieen. Iedereen zet er ook rustig "replika" bij. En de advertenties blijven er maar op staan, niemand die het lijkt te interesseren Dus mag je een kopie van een stoel importeren? hoe komt dat allemaal ons land in?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept