Jump to content

Karim2014

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  Abu
 • Last name
  Sarah

Company info

 • Location
  Den Haag

Recent activities

 1. Dag allemaal, Eind 2020 hebben wij een bestelling geplaatst bij een producent in China. Wij willen kleding produceren, hiertoe hebben wij enkele modellen opgestuurd die exact nagemaakt kunnen worden (eigen ontwerpen). Deze producent heeft keurig een offerte opgesteld en hiermee zijn wij akkoord meegegaan. Op deze offerte zijn de stuksprijzen opgenomen van de kledingstukken. op basis hiervan een aanbetaling gedaan van 30% Nu de productie bijna klaar is, na een lange vertraging, worden wij geconfronteerd met samplekosten en deze zijn in mijn ogen vrij pittig.
 2. Thanks Roel! Heldere aanvulling!
 3. Dank allen voor het meedenken en jullie actieve input! Samenvattend kan ik stellen dat de ING inderdaad heel erg op de vingers is getikt en als "deal" overgegaan is tot het massaal scannen van haar klanten. En ja, daar waar het werk snel en in grote aantallen moet gebeuren, worden zaken niet secuur uitgevoerd en kan naar mijn idee de vinger niet op de zere plek gelegd worden. Dit met als gevolg dat wij als goedwillende ondernemers "lastig" gevallen worden met vragen die er in onze ogen niet toe doen. De naschokken van de OM deal zijn hiermee bij de ondernemer die klant is bij de IN
 4. Hartelijk dank Roel! Dit geeft mij een beter gevoel op het dossier.
 5. - Klopt is een zakelijke rekening. - Van andere ondernemers heb ik reeds soortgelijke ervaringen gehoord en het moet niet zo zijn dat ondernemers die klant zijn bij de ING allerlei pintransacties/geldopnamen moeten gaan verantwoorden. Alsof wij al niet genoeg moeten administreren. Op het moment dat ondernemers hier last van hebben, moet dit hogerop besproken worden.... vandaar dat ik de topic heb geopend.
 6. Beste leden, Zoals jullie wellicht al weten, is de ING bank op dit moment hard bezig met het analyseren van haar klanten. Dit alles na de grote schikking met de OM van 700M over het slechte toezicht op haar klanten. Nu hebben wij als onderneming ook een dergelijke brief ontvangen "klantonderzoek". Wij werken hier dan ook "graag" aan mee, echter worden er enkele vragen gesteld waar mijn haren van overeind gaan staan. De ING wil namelijk weten wat ik met bepaalde geldopnamen heb gedaan tijdens mijn vakantieverblijf in het buitenland. Schrik niet, het gaat hier
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept