Jump to content

aves

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Sittard
 1. Heeft iemand hier wel eens over de BEBAT gehoord. Ik vind hier weinig terug van op het internet of hierop het forum onder de zoekterm BEBAT. Ben ik verplicht om als webwinkelier aan mee te doen? Ik verkoop enkele tientallen accu's/producten met accu's per jaar. Hoor het graag [verandering: titel]
 2. Dit verhaal lijkt al even te lopen en je komt nu tamelijk laat om advies... ...heb je inmiddels aangifte gedaan? Je spreek namelijk over een grote bestelling van enkele duizenden EURO's. Spijtig dat deze (vermoede) fraude dan niet direct gedetecteerd is. Dit klopt omdat CCV/wirecard nog steeds toe in gesprek waren. Nu hebben ze dus aangegeven dat ik te laat heb reageert. Terwijl hun steken hebben laten vallen door niet de 3d secure te hebben gebruikt.
 3. En ze kunnen niet voor je instellen dat transacties zonder securecode in het vervolg geweigerd worden? Alle Europese kaarten zouden het inmiddels moeten ondersteunen (gezien het gebruik ervan binnenkort wettelijk verplicht wordt), en neem aan dat je weinig legitieme klanten hebt die met een credit card uit een ander continent betalen... Volgens CCV kon dit niet worden uitgezet door mij. Echter bij die betreffende transactie stond het dus uit, geen idee waarom. Iets wat wirecard dus niet gedetecteerd heeft.
 4. Bovenstaande is als geheel onduidelijk voor mij. Als Wirecard een proces als dit opstart heb je naar ik aanneem gelegenheid om inhoudelijk te reageren en om documenten te overleggen. Wat gaat hier dan volgens jou mis? Heeft kaarthouder zelf getekend voor (goede) ontvangst? CCVshop lijkt me geen partij. Groet, Highio Weet je welke verzekeringen dit aanbieden?
 5. Ja in die transactie was dus niet gebruik gemaakt van 3d secure. Terwijl dit normaliter volgens CCV wel aanstaat in mijn webshop. 3d secure was ook geen optie die ik aan of uit kon zetten. Hierdoor is dus niet nogmaals door de kaarthouder bevestigd dat hij dit product wilde kopen. Grote kans is dus ook dat de kaart voor fraude is gebruikt. Kan iemand me nog helpen hierin/advies geven wat nu te doen?
 6. In oktober van het vorige jaar. Is er een grote transactie gedaan in mijn webshop. Enkele duizenden euro's voor een product. Na levering trok de klant de betaling in. Aangezien de betaling via mastercard (middels tussenpersoon, wirecard) was dus EN het geld EN het product weg. Na bemiddeling tussen Wirecard, CCVshop (webshop draait hierop) en mij. Heb ik vandaag te horen gekregen dat ik verantwoordelijk ben en het geld alsnog bij wirecard moet terugstorten (betaling was nl al voldaan door wirecard richting mij). Ze (wirecard) stelt nl dat ik verantwoordelijk ben om aan te tonen dat de chargeback onterecht was. Heb hun info gegeven over de mailing met de klant en bewijs/afleverdocumenten gemaild, meermaals. Hier werd niet op gereageerd. Wirecard is van mening dat hier niet met gepaste zorgvuldigheid op gereageerd is door mij, door adres te checken (adres in duitsland). Heb dit wel gecontroleerd en leek op het eerste oog geen bijzonderheden te zien. Wie kan me hierin juridisch advies geven? Het zou wel mooi zijn als iedereen die een webshop heeft niet meer hun producten kan versturen zonder de zekerheid te hebben dat hun geld niet meer wordt ontvangen (dmv een chargeback van de klant weer wordt ingehouden). [Titel aangepast.]
 7. Ze moeten veilig zijn en voldoen aan Europese normen voor speelgoed en/of elektronica, en voldoen aan RED/R&TTE richtlijnen Dus restrapporten CE, RED/&TTE, 6/7P, EN71, ROHS, PAHS en CD (Cadmium) content van goed bekend staande instituten ([bijv. TUV, SGS, Intertek) Claims voorkomen kun je niet, je kunt wel de kans en gevolgen beperken, en eventuele restrisico's verzekeren als je zaken doet met fabrikanten die deugdelijke producten maken en dat ook met testrapporten kunnen staven. Bedankt voor het antwoord. En waar kan ik controleren of deze rapporten echt zijn? Heb namelijk wel eens rapporten toegestuurd gekregen maar twijfelde of deze echt waren.
 8. Ik heb op dit moment een webshop, maar wil nog een webshop erbij opzetten specifiek voor 1 merk. Echter wordt dit merk dan uit china geïmporteerd. Welke keurmerken/certificering hebben de producten nodig? Wil graag geen risico nemen om latere claims te voorkomen.
 9. Wat bedoel je met 1? 2 en 3 aangepast. 4 bedoel je hiermee dat hun sessies gekoppeld worden aan een IP adres? 5. Is er dan zoveel meerwaarde aan een google + account. Eerlijk gezegd niet veel in verdiept! 6. Ja ben aan het twijfelen wat ik daarmee moet doen. Wellicht inderdaad de categorieen aangeven waardoor er minder plaatjes op de pagina staan. Wel met linkbuilding bezig. Maar aangezien ik nu voor mijn opleiding mijn thesis ben aan het schrijven is het erg druk icm studie, webshop en werk bij mijn baas.
 10. Maar het is wel relatief duur 150/200 euro per maand. Dus vandaar mijn vraag of iemand bij Webton al ervaringen heeft. ;D
 11. Dat is juist het probleem, tijd. Werk 33 uur p week en volg nog een masteropleiding. Inkomsten uit de webshop zijn extra. Maar wel heel handig meegenomen.
 12. Wat is jullie ervaring met linkbuilding? Wat is het effect geweest voor jouw website/shop? Heb je ook het geinvesteerde bedrag hiermee weer terug verdiend? En wanneer ben je gaan merken dat linkbuilding aansloeg (dus na hoeveel tijd begon je te stijgen in google)? En heeft iemand ervaring met linkbuilding van webton? Veel vragen bijelkaar ;D
 13. Goede tip! Ja er zijn zeker mensen die onder de prijs zitten. Maar die leveren dan in op service/levertijd/of andere zaken. Denk ook niet dat je dat als USP moet hebben, toch?
 14. Bedankt voor je antwoord. Vind het een moeilijke keus om daadwerkelijk 200 euro per maand uit te gaan geven. Iemand nog toevoegingen?
 15. Ik zou nog wat USP's toevoegen. Waarom moeten mensen bij jou bestellen en niet bij de concurrentie. Misschien kun je dat nog ergens in verwerken?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept