Jump to content

tilburg_ondernemen

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  JS Auto onderhoud en performance Centre.

Company info

 • Location
  Tilburg
 • Phone number
  0651011448
 • Branch
  Wetenschap & onderwijs
 • Branch 2
  Huisvesting & vastgoed
 • Branch 3
  32
 1. http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/auto-en-motor-monteurs-en-garages/575560-js-auto-onderhoud.html ben een letter vergeten.
 2. ik ben nu bezig met de website helemaal van 0 te beginnen. het design en html staat al klaar de website moet alleen nog plaatjes en prijzen krijgen. Verder ben ik mee bezig in de lokale kranten reclames neer te zetten. Voorlopig heb ik deze reclame staan. http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/auto-en-motor-monteurs-en-garages/575560-js-auto-onderhoud.htm
 3. Bedankt voor je reactie. De bovenstaande opmerkingen zijn al eerder benoemd.
 4. Bedankt voor je tijd AkPa. Ik voldoe aan deze drie regels en neem extra tijd voor de klanten. Ik heb klanten door heel nederland omdat, ik ze van vroeger ken en ze weten dat ik eerlijk ben en niet een oplichter.
 5. Wij zitten nog steeds in de import branche. Maar met voedsel kijk extra uit. De Douane haalt evt. ook het VWA erbij om voedselveiligheid te garanderen. Zorg dat alles juist is en ook de reactie boven heeft al 70% uitgelegd wat en hoe. meer info kan je mij een bericht sturen leg ik je alles erover uit.
 6. http://www.actiz.nl/homepage Kijk eens hierop.
 7. Heeft iemand dit ook ooit gedaan (met ervaring). Van 0 een auto onderhoudsbedrijf opgestart? Kvk staat nu correct.
 8. Bedankt voor de reacties allemaal. Facebook heb ik wat en een ander staan maar helpt niet echt mee in het echte leven. De goedkope prijzen wat ik op dit moment hanteer is voor introductieprijs. Eigenlijk wou ik twee soorten categories auto's doen. 1. Reguliere auto onderhoud (website in aanbouw) (80% van de klanten) 2. Tuning van auto's daarmee bedoel ik motorisch en evt. optisch (die site is al klaar) (20% van de klanten). Dus mijn idee was een auto onderhoud website te bouwen met daarin een categorie tuning. Verder beschik ik over onderdelen op voorraad en anders is er een bedrijf naast mij die die kan leveren.
 9. Ik zou eerst bij de bevoegde instanties (o.a. Judo bond) rond vragen die weten meer wettelijk en inhoudelijk wat je allemaal nodig hebt. Ook al laat je iemand tekenen voor eigen aansprakelijkheid. Zij kunnen met rechtsbijstand dit zo omkeren.
 10. Heb je bij de registratie van je domeinnaam niet overwogen om (ook) de .nl versie te registreren? Want die is namelijk in gebruik door dat andere bedrijf ... Misschien handig om dat dan ook op je site te zetten i.p.v. het niet-bestaande nummer 25777777 ... Bedankt voor het antwoord zal de domeinnaam zsm aanpassen. het nummer 25777777 is wat in kvk systeem staat. ik heb twee nummers deze en kvk nummer. Maar zal zsm dat ook aanpassen.
 11. Bedankt voor de tijd en reacties allemaal. Ik ben gespecialiseerd in Japanse auto's. Website moet nog een en ander worden aangepast. Daar ben ik nog mee bezig. JDM Parts Network bestaat alleen zover ik het weet. Wist niet dat er nog een bedrijf in Enschede bestond? Ik sta onder kvk nummer 56201060 < als dat gepubliceerd mag worden. Bij de kvk konden ze niet uitkomen welke categorie dus hebben ze bij de groothandel in automaterialen gezet. De openingstijden moet ik nog aanpassen. Ik doe alleen op afspraak auto maken. Ik geef redelijk veel weg gratis als ze een grote beurt doen. Dat verhaal van die gratis ruitewisser doe ik al. Ik heb klanten van tuning en onderhoud. Veel is onderhoud dan tuning op dit moment.
 12. geachte alle, Ik ben sinds Feb 2014 begonnen met mijn bedrijf in auto onderhoud in Tilburg. Tot vandaag heb ik niet genoeg klanten/ of net genoeg om rond te komen. Ik ben al heel eerlijk als ik een auto binnenkrijg de klant mag erbij blijven en de aandachtspuntjes worden op een lijst gezet. Weet iemand een manier om meer klanten aan te trekken? Ik heb alle topics over dit topic al rond gelezen maar ben ook niet ver uitgekomen. Ik ben vraag voor grote beurt maar 100 euro ex. incl. monteren. Maar hoe kan ik meer klanten werven? Ik weet ook al het is crisis tijd maar, meer klanten tegen spotprijzen..... Verder heb ik wel in mijn ondernemingsplan staan dat ik op lange termijn dit uitwerk. Dus wat doe ik niet goed/fout? Verder ben ik na 18.00 ook gewoon open om mensen te kunnen helpen na hun werkdag als ze geen tijd hebben.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept