Jump to content

smoothjazz

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Beste lezer, Sinds kort bied ik als freelancer business development diensten aan, waaronder ook verkoop. Een bedrijf heeft mij benaderd. Zij hebben software ontwikkeld, waardoor adblock software niet langer werkt. Voor adverteerders en publishers zou dit betekenen het terugwinnen van de inkomsten van ongeveer 20% van de bezoekers. Nu hebben ze mij benaderd of ik in Europa het product op de markt wil gaan zetten. Oftewel bedrijven zoals nu.nl ga benaderen om hun software te installeren. Echter mijn kennis van deze markt is nihil. Als het product daadwerkelijk zorgt voor het terugwinnen van 20% van de advertentie inkomsten dan hebben ze een goed product. Echter zou ik graag eens met experts uit deze markt willen sparren, zodat ik de juiste vragen kan stellen om te bepalen wat het potentieel is van dit product.
 2. Beste lezer, Wat is een gebruikelijke termijn dat een agent wordt betaald na beëindigen samenwerking. Dus de commissie die de agent door krijgt betaald van de klandizie die hij/zij heeft aangebracht. 3-6-12-24 maanden, onbepaalde tijd? Bedankt!
 3. Goedemiddag, Dus voor welke landen zoek je hulp? zoek je 1 partij die jullie in meerdere landen kan helpen of zoek je naar specialisten per land? zoek je een partij die jullie helpt met de groei maar zodra alles staat ga je het intern doen? of zoek je juist een partij die alle handelingen structureel voor je gaat uitvoeren Landen: Met name Europa Partijen: 1 partij die hierin adviseert/ ondersteund Intern/extern: Gedeelte zou ik willen outsourcen. Andere taken nader te bekijken Simpelweg een concurrent van salesupply. Wie zijn er op de markt?
 4. Hi, Goede vraag. Uiteraard behoort fulfilment tot de diensten die het bedrijf moet aanbieden. Echter alleen niet gespecialiseerd in fulfilment.
 5. Beste ondernemer, Tot heden heb ik 2 bedrijven gevonden die ondernemers ondersteunen op gebied van internationale groei. Denk hierbij aan logistiek, klantenservice, administratie, marketing. Dit zijn salesupply en dexport. Kennen jullie nog meer bedrijven die deze services verlenen? Let op: geen fulfilment bedrijven. Graag jullie tips!
 6. Goedemorgen, Bedankt voor de uitgebreide toelichting en hulp. Het betreft inderdaad of ik een uitkering kan aanvragen. De group holding bestaat nog. Daar participeer ik met 27,5% in. Maandelijks heb ik tot faillissement van de werkmaatschappijen de loonheffingen en belastingen betaald. Sinds faillissement verstuur ik geen managementfee facturen meer en dus ook geen loon aan mezelf. Hopelijk beantwoord dit je vraag.
 7. Mijn holding participeert in een groep holding. De groep holding staat nog. Echter de werkmaatschappijen daaronder zijn failliet verklaard. Vanuit mijn holding heb ik mezelf loon uitgekeerd + bijhorende belastingen betaald. Echter nu krijg ik geen managementfee meer en kan ik mezelf geen loon betalen. Kan ik hier iets mee doen?
 8. Bedankt voor de reacties. De afgelopen 5 jaar ben ik actief als leverancier consumenten producten aan Europese Ecommerce organisaties inclusief operatie (inkoop, logistiek, klantenservice) Mijn rol binnen de organisatie is met name business development. De reden waarom ik een sparringspartner zoek voor telefonisch en persoonlijk contact, is omdat ik dat prettiger schakelen vind en dan kan ik werken aan een lange termijn relatie.
 9. Beste lezer, Vanaf mijn 23e ondernemer geworden. Fantastische keuze! Nu ben ik begin 30. Maar daar zitten wel de nodige nadelen aan vast. Want met werkervaring kan je die ervaring gebruiken. Die luxe heb ik niet gehad. Problemen zitten in mijn hoofd totdat ik zelf een oplossing heb bedacht. Dat wil ik niet langer. Liever niet. Daarom ben ik op zoek naar een sparringspartner. Een ondernemer met - De nodige jaren ervaring - Voorkeur ervaring met faillissement - Meerdere ondernemingen leiden (soms tegelijk) - Met en zonder aandeelhouders/partners te hebben gewerkt - Conceptuele denker - Realist en duidelijk - Begrip voor loyaliteit - Creatief Mijn doel is een sparringspartner te vinden die graag zijn kennis deelt. Zodat ik een betere ondernemer en persoon wordt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept