Jump to content

rvermeer

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Mooi idee maar voor je je hart gaat volgen zou ik inderdaad ook eerst even je financiele situatie op een rijtje zetten voor je deze grote stap gaat nemen.
 2. Lijkt me inderdaad ook een beetje sterk dat je een onderneming wilt beginnen zonder een bankrekening. Waar zou je dit escortbureau willen beginnen?
 3. Het is inderdaad een erg mooi product meer veel potentie, succes met de puntjes op de i zetten.
 4. Dat verhaal van Theo Tempels is inderdaad wel het lezen waard.
 5. Ben wel erg benieuwd wat dit voor een drankje zal gaan worden.
 6. Heel veel succes met het opzetten van je portemonnee lijn. Ik weet uit ervaring dat contact met China (en omstreken) erg lastig is als je daar zelf niet zit. Ik heb toendertijd het geluk gehad dat een kennis van mij daar zat die me erg veel heeft kunnen helpen. Ik zou inderdaad ook eens contact opnemen met het leerlokaal.
 7. Je noemde hem zelf al maar ik gebruik de VPS met Linux van Strato: https://www.strato.nl/vps-linux/ en deze voldoet prima aan mij eisen. Of dit ook de beste is dat durf ik niet te zeggen, ik ben in ieder geval tevreden. Ik ben wel benieuwd voor welke je uiteindelijk hebt gekozen.
 8. Wat een hoop handige links en informatie hier, bedankt allen.
 9. Ik heb ook nog geen echte punten gehoord waarmee jullie je willen onderscheiden. Ik ben erg benieuwd. Ben namelijk ook al een tijdje tevreden klant van postboxNL maar het kan natuurlijk altijd beter.
 10. Ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk allemaal gaat worden voor jullie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept