Jump to content

nmgn

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Op de contact pagina gaat het over een team wat klaarstaat en vervolgens staat er een 06 nummer en een hotmail emailadres... geeft mij niet echt een goed gevoel. Er staat nergens een fysiek adres. Op de home page staat vandaag besteld binnen 2 werkdagen verstuurd alleen op de klantenservice pagina staat tussen de 8 en 20 dagen. Als ik klik op big hero komt er een pagina en de bovenste 4 artikelen zijn alle 4 niet op voorraad oh en de rest op de pagina ook niet. Als ik dan eventueel toch iets wil bestellen wat er al niet is struikel ik over de verzendkosten. Want die zijn vanaf 4.49? maar hoeveel zijn die dan? Dit zijn een paar dingen die me zo even snel opvielen.
 2. @smartphone24 In eerste instantie is het de bedoeling me te richten op Nijmegenaren die... inNijmegen wonen of niet. Deze mensen ga ik bereiken doormiddel van mijn Facebookpagina. De titel tags en alles qua SEO daar ben ik nog mee bezig. Daar zit inderdaad nog heel veel werk in (-: Ik vind de achtergrond niet echt afschuwelijk en qua design kan het beter, maar voor mijn gevoel komen de belangrijkste elementen goed uit. De call to action springt eruit. De producten vallen op en er zijn misschien beter templaes, maar ik heb hier lang naar gezocht en kon niet heel veel templates vinden die voldeden. De verzendkosten worden "eigenlijk"ook lager naarmate ze meer bestellen want ze betalen alleen het tarief van het duurste artikel of ze nu bijvoorbeeld 1 mok of 10 mokken kopen. @Tufan. Website ziet er inderdaad vrij simpel uit, maar ik zie daar geen bezwaar in. Logo is wel iets wat er moet komen. @JXR Ik heb het menu nu aangepast en daar de artikel groepen in geplaatst. Ik heb Yoast inderdaad geinstalleerd, maar nog niets mee gedaan. Dit ga ik nog doen. Alle bedankt voor de feedback.
 3. Ik heb hier even niet op gereageerd omdat ik vond dat er heel veel verbeterpunten waren. Ik had een "standaard webshop pakket"maar... dat was niet werelds. Dus samen met andere in Wordpress begonnen en nu een betere webshop. Dingen die aangepast zijn. Lettertype is 1 soort Algemene voorwaarden zijn te lezen. SSL certificaat is geregeld.(zat helemaal er niet bij) was in de veronderstelling van wel. Assortiment is iets groter geworden en ben met uitbreiden bezig. Foto's van de artikelen zijn prominenter aanwezig. Ben er nog volop mee bezig, maar het resultaat is in mijn ogen in ieder geval al veel beter. Tot zover bedankt voor alle feedback. Dit heeft de shop veel beter gemaakt. Dingen waar ik nog mee bezig ben? Logo/mensen op de website(vertrouwen) Overal dezelfde soort beschrijvingen. Assortiment toevoegen. Creditcard betaalmethode toevoegen. Als jullie nog eventuele feedback hebben dan verneem ik dat natuurlijk graag. :)
 4. @highio bedankt voor de tip naar het andere hl-lid. Waarom vind je dat een mok voor 10,- gratis verzenden een hobby is? Waarop duid je dan? De kwaliteit mokken? De prijs? Want op het moment bestel ik de mokken nog, maar het is de bedoeling om te investeren in drukpersen voor o.a. mokken. Ik denk er veel meer mogelijkheden zijn qua souvenirs dan dit. Alleen is het de bedoeling om het assortiment steeds verder uit te breiden. Zou je me enigszins een richting op kunnen helpen met wat je bedoelt qua streekproducten/ horeca.... bedoel je hier rubrieken zoals op de site van Alphen met restaurants en dan werken via commissie? Het huidige assortiment in de webshop is niet bedoelt voor b2b. Het is bedoelt voor consumenten die een leuk cadeau willen hebben en gericht op mensen die houden van Nijmegen en dit assortiment wil ik uit gaan breiden met "NIJMEGEN pakketten" "waalbrugpakketten" en deze dan voorzien van verschillende leuke gadgets van de Waalbrug en of Nijmegen. @Bob de webbouwer. Dankjewel. Hahaha niet gezien wat hij bedoelde inderdaad.
 5. @Bob de webbouwer Ik ga er naar kijken. In ieder geval is me nu meer duidelijk wat je bedoelde. Categorieen heb ik veranderd en staan nu aangegeven met een foto. JA inderdaad de moeite waard om daar ook nog even goed naar te kijken. Ik heb het emailadres en telefoonnummer nu al meer op de site weergegeven. @John B Ik heb de knoppen met ondet volledige assortiment aangepast en aangevuld. Want hier zat nog niet de juiste koppeling achter. Foto's zijn in andere formaten te bestellen, maar staat inderdaad niet juist. Dit ga ik aanpassen. Wat je aangeeft over het copyright is een goede opmerking. Ik had er eerst een regel bij staan dat je het copyright teken niet op de bestelde foto's stond, maar dacht daarna dat het wel vanzelfsprekend was, maar alle onduidelijkheid wegnemen is beter. Net zoals je aangeeft hoe de foto's afgedrukt worden.... Dit gaat in de fotoshop gebeuren en is dus niet huis tuin en keuken printer, maar dat weten klanten niet. Staffelprijzen ga ik nog naar kijken. Wat vindt jij vanuit jouw oogpunt dan redelijke prijzen? :-[
 6. Allereerst dank voor je reactie. Is het niet dat meer kleuren enz.. afleiden van de producten? Bewust eigenlijk gekozen voor "saai" ik ga hier na kijken want vindt wel dat je een punt hebt. Een foto per categorie is denk ik wel beter. Zou je die dan i.p.v het assortiment plaatsen of die erboven plaatsen? De betaalpagina is aangepast en aangevuld met Credit card en Paypal. Retour procedure staat in de algemene voorwaarden, maar kan ik beter vermelden. Heel goed punt. Email en telefoonnummer staan namelijk wel bij de contact pagina. SSL certificaat heb ik een mail over gestuurd want dat zou erop moeten zitten. ???
 7. Omschrijving van je concept: Het concept is een online verkooppunt te worden waar Nijmegenaren (die niet meer in Nijmegen wonen), toeristen en mensen die van Nijmegen houden artikelen kunnen kopen zoals Mokken, tegeltjes, foto's, t-shirts, caps, Nijmegen vierdaagse pakket etc..... Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb de webshop samen gemaakt. Rond gevraagd bij bekende of die evt.. spullen wilde afnemen en deze waren zeer enthousiast en ik heb de belofte dat als de shop helemaal 100% is dat ze een order gaan plaatsen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil iedereen die trots op Nijmegen is of mensen die mooie herrinneringen aan Nijmegen hebben voorzien van leuke en mooie gadgets. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Dit is anders dan bestaande concepten omdat er nog geen webshop is die dit verkoopt in Nijmegen. Wel zijn er een aantal shops die een klein assortiment vierdaagse merchandise hebben, maar voor de rest niet veel. Ik denk door mijn toekomstige aanbod en de vraag die er nu al is naar artikelen het beter te doen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: De shop is voor 90% af en wat ik nog moet doen is zorgen dat alle teksten hetzelfde lettertype en formaat hebben en bij de foto's en canvas doeken de beschrijvingen nog aanpassen. Feedback die ik hoop te krijgen? Wat vinden jullie ervan dat ik geen verzendkosten bereken? Is dit duidelijk terug te zien in de shop? Hoe groot assortiment zouden jullie verwachten van een webshop? Moet dit direct leverbaar zijn of willen jullie wel 1-2 dagen wachten? Wat is heel goed aan de shop? Wat moet echt beter in de shop? Zijn er vragen die bij jullie opkomen als je de beschrijving en de foto's hebt gezien die niet beantwoord worden? Alvast bedankt voor de feedback.
 8. Ik denk dat een like en win actief zeker succes kan hebben op Facebook, alleen moet het product bij de doelgroep passen. Bij een gereedschapswinkel een Boormachine weggeven bij een like en win actief 2 weken voor vaderdag? Zorg wel dat er een link naar de webshop/website bij staat en dat er een vorm van branding op de foto aanwezig is. Gebruik Facebook consistent en niet 1x en dan 10 weken niet post een behoud The scène foto, zet er een foto op van een van de personeelsleden die jarig is enz en post maar 1 van de 5x iets commercieels. Je gaf aan dat je je een vraag stelde via Facebook en geen antwoord krijgt. Probeer de vragen te stellen en het makkelijk te maken voor je volgers> Op welke dag van de week klus je meestal? A) maandag B) dinsdag? Stel vragen met daaronder het antwoord. Dit is veel makkelijker te beantwoorden. Kijk ook eens naar FB advertenties want op Facebook kun je op een hele mooie manier de juiste mensen bereiken omdat je heel gericht kan targetten. En qua bereikt.... je kunt nog steeds heel veel mensen bereiken alleen moet je de juiste berichten, op de juiste tijden plaatsen en een call to action meegeven. Ik heb laatst op mijn pagina met 7700 lies een bericht geplaatst en dat is gezien Door 20K mensen en een vriend van mij die heeft een bedrijf in de Partyverhuur en die plaatst nieuwe verhuur items op FB met een pagina met 600 likes en verhuurt dan zonder verdere promotie minimaal 5x zo'n item.
 9. Omschrijving van je concept: Hallo, dit is mijn eerste post op hl en ik zou graag van jullie horen of jullie denken dat het mogelijk is om voor de site adverteerders te vinden en om een franchise concept op te zetten? Het concept: Een website voor en door Nijmegenaren, waar mensen informatie over Nijmegen kunnen vinden gericht op inwoners van Nijmegen. Ik ben 1.5 jaar geleden als hobby met mijn Facebookpagina begonnen en heb sinds Eind Oktober ook de website www.nijmegenmijnstad.nl en er zijn steeds meer onderneners die mij benaderen of ze kunnen adverteren op mijn Facebookpagina en nu zit ik er aante denken om dit eventueel te gaan aan bieden en dan mijn site door een franchiser te laten onderhiuden qua advertentiestegen een maandelijks bedrag. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Zelf gedaan: website en Facebook site opgezet en naar vergelijkbare sites gekeken. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil met deze site een verzamelplaats bieden waar de meeste info over Nijmegen opstaat en op deze manier adverteerders aantrekken die tericht op Nijmegenaren willen adverteren. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: De franchise gedachte is er zover ik weet niet. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wat moet ik verbeteren om adverteerders te krijgen? Hoe zouden jullie deze benaderen? zou het een mogelijkheid zijn om bedrijven voor de naamsvermelding in de bedrijven rubriek te laten betalen? Hoeveel € zouden jullie vragen voor een naamsvermelding incl link naar de website van de adverteerder? Zien jullie er een business om om de pagina incl Facebook/ Twitter enz.... als Franchise aan te bieden? INFO Facebook = 7700 likes Twitter = 130 followers instagram= 120 volgers website traffic p.week tussen de 300-400 mensen
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept