Jump to content

Simone_vB

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 1. Ik ben zelf ook, zonder enige ervaring in het ondernemerschap, gestart vanuit een uitkering via UWV. Weet je wel dat je dit moet melden?
 2. Ik zag van het weekend dat ik de hoeveelheid klanten die ik over heel 2015, nu binnen 2 weken heb behaald ;D Vind ik toch niet slecht voor een startende ondernemer :)
 3. Eens met je opvatting. Ooit keert de wal het schip. Kan me niet voorstellen dat mensen echt blij zijn met een medialandschap vol gesponsorde content. Het is wel prettig als er een paar plekken overblijven waar de selectie gemaakt wordt door een onafhankelijke redactie of bloggers die gewoon schrijven wat ze zelf willen. Maar misschien is dat wishfull thinking. Ik zeg je eerlijk dat ik blogs die vol staan met reclame (of het nu banners zijn of puur geschreven teksten) vermijd of klik ik heel snel weg. Ik zal niet zeggen dat reclame niet mag. Maar ik vind wel dat je hierin open moet zijn en daarnaast moet je het niet overheersen. Plus ik vind dat je je eigen mening moet kunnen behouden. Eerlijkheid duurt wat mij betreft altijd het langst.
 4. Het is hier al een keer benoemd, maar ga inderdaad na of je je blog vol van banners en andere reclamemateriaal wilt laten voorzien. Ikzelf heb ook een persoonlijke blog en heb bewust ervoor gekozen om dit niet te doen. Waarom niet? Ik wil dat ik mijn persoonlijkheid voorop kan stellen. Dat betekend ook dat eerlijkheid voorop staat en niet dat ik betaald moet worden voor alleen maar goede reviews, terwijl het product misschien super ruk is. Daarnaast wil ik ook de keuze behouden met wie ik samenwerk. Dan maar een aantal bedrijven minder. Ik blog privé voor mijn plezier, niet omdat ik er geld mee wilt verdienen. Denk er nog maar goed over na of je deze stap daadwerkelijk wilt zetten.
 5. Facebook is socialmedia en betrek je (potentiele) klanten bij het aanbod van producten/diensten van jouw bedrijf. Denk dan niet in eenzijdige communicatie, maar stel ze vragen, lok reacties uit of geef tips. Als dat inhoudelijk goed is en je dat consequent vol blijft houden..komen je volgers vanzelf. Wat mooi gezegd Jerry. Dank je. Hier kan ik ook zeker wat mee!
 6. Vreemd dat het niet mag, want inderdaad wat Y Happy Level zegt; mijn tijdlijn staat er vol mee en ondernemers in mijn directe omgeving doen het ook (nog steeds).
 7. Dank voor je reactie. Je zet me aan het denken :)
 8. Ik heb van mede-ondernemers in mijn omgeving een tijd terug het advies gekregen een deel, like & winactie te gaan houden op de Facebook-pagina van mijn bedrijf. Nu vraag ik me ergens ook wel af hoe effectief zo'n actie kan zijn? Win je daar nou ook echt klanten mee? Ik ben benieuwd naar jullie - eventuele - ervaringen.
 9. Hallo mede-ondernemers! Als newbee zal ik mij toch maar eventjes voorstellen. Ik ben Simone van Breugel en blogger van beroep. De zoveelste? Ja, misschien wel. Maar misschien ook niet. Ik schrijf niet alleen maar blogs, maar ik adviseer en begeleid bedrijven ook met het maken, schrijven en onderhouden van hun blog. Ook geef ik binnenkort voor de ondernemersvereniging hier in Rijen een workshop bloggen. Daarnaast verzorg ik ook webteksten en op aanvraag doe ik ook andere schrijfopdrachten. Een zonnige groet, Simone
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept