Jump to content

cestmemoi

Senior
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. in 2015 was mijn bedrijf een maand ingeschreven en liep ik vertraging door een atelier die de producten niet op tijd afmaakte(waardoor ik fikse vertraging opliep, bijna ook een rechtszaak hierdoor begonnen) en moest daarom per direcht een andere atelier zoeken die dus alles weer op nieuw moest maken. In deze afgelopen tijd heb ik daarom de samples af kunnen maken (wat veel tijd kost, ivm de stoffen die getest worden e.d. ), oplage laten maken, pro foto's gemaakt, en hierdoor heb ik winkeliers en websites gevonden die mijn producten willen kopen. En ben druk bezig met de maak van de webshop, en verwacht omzet te maken in juni. Ja ik denk absoluut dat Benelux een interessant gebied is, maar de kledingstukken die ik verkoop zijn meer etnisch en er zijn ook etnische minderheden in benelux maar ofcourse minder dan bijv. turkije, emiraten, indonesie, zuid=afrika e.d.
 2. Ja, die heb ik gevonden en heb daarom een oplage laten produceren en fotoshoot is geweest(dus heb ook pro foto's). Momenteel ben ik bezig met de maak van de webshop. Ik wil namelijk aan de hand van de webshop, ook winkeliers in het buitenland benaderen. En winkeliers in benelux benaderen is 'makkelijker' (als je pro foto's hebt e.d.) dan buitenlandse websites/winkeliers. Want ik heb ten eerste niet echt een idee welke buitenlandse winkeliers/sites (bijv. turkije,emiraten e.d.), mijn product zou kunnen inkopen. En aangezien ik nu niet heen en weer kan reizen(ivm kosten) moet ik ze denk ik de producten opsturen. Maar moet ik rechtstreeks versturen naar deze winkeliers/websites of gaat dat via een bemiddelaar? Daarom stelde ik ook die vraag van wat is het beste om te doen hieromtrent. Bestaat er een website die hier info over kan verstrekken of iets, want ik lees wel mogelijkheden om zelf naar land van bestemming te reizen en met kledingagentschappen e.d. contact te leggen. Maar is dat de enige mogelijkheid om de product te verkopen?
 3. Beste HL leden, Ik ben druk bezig met het opzetten van mijn mode merk(zoals pro foto's maken, webshop bouwen e.d.). En ik heb goede tips gekregen van hl leden over het promoten van de eigen merk. Maar mijn markt zal vooral interessant zijn voor het buitenland zijn(zoals midden-oosten, afrika en azie). Omdat de kledingstukken en accessoires die ik heb stukken interessanter zijn voor die markt. Maar hoe kom ik in contact met winkeliers daar? Er werd mij geadviseerd om contact te leggen met kledingagentschappen maar ik ga geen massa productie verkopen of iets. Of moet ik een selectie maken van de winkeliers die ik wil benaderen? En dan een link van mijn webshop of iets? Maar hoe kom ik aan die winkeliers die willen waarschijnlijk geld om jouw product in hun shop te plaatsen of iets. En internationaal ondernemen is ook volgens mij iets complexer ook qua merkrechten e.d. Maar moet ik dat allemaal internationaal vastleggen?
 4. Hoi lex, dankje! Ik heb hier veel aan! En noge een vraagje in mijn geval heb ik dus wel een brief ontvangen over dat ik aangifte moet doen als ondernemer? Maar maakt het niet uit als ik nee invul?
 5. Aangenomen dat TS eind november of begin december 2015 zijn onderneming heeft opgestart, kan het best zo zijn dat er toch sprake is van 'ondernemer voor de inkomstenbelasting'. Anno 2016 gaat het allemaal een beetje anders ... zie: Welke aangifte moet jij doen? zie ook: Aangiftehulp inkomstenbelasting. Doe jij als ondernemer, zzp’er of starter zelf je aangifte inkomstenbelasting? Deze aangiftehulp helpt je op weg. Met uitleg, rekentools en handige invultips. en ook: OndernemersCheck - Ben jij ondernemer voor de inkomstenbelasting? voor de volledigheid: Je aangifte over 2015 staat vanaf 1 maart klaar in Mijn Belastingdienst en dus niet meer in je persoonlijke ondernemersomgeving. Met de vriendelijke groeten van Nedzhibe Dank je voor je bericht nedzhibe Hmm interessant, ziet er wel wat ingewikkelder uit eigenlijk. Ik denk dat ik maar de aangifte moet uitstellen...
 6. Bedankt voor je reactie Ja ik moet dat dus even nader bekijken want in 2015 waren het alleen kosten en kan dat dus bij overige kosten noteren=. Ja inderdaad voor 2016 moet ik sowieso een expert inschakelen.
 7. Beste mensen, Ik moet dus de inkomensbelasting invullen maar mijn bedrijf bestond in 2015 maar 1 maandje en had nog geen omzet, vooral uitgaven maar wat moet ik dan invullen bij de inkomensbelasting? Moet ik alsnog de activia, goodwill e.d. invullen? Welke punten zijn eigenlijk voor mij belangrijk bij de inkomensbelasting indien er nog geen omzet is? Ik heb niet eerder een inkomensbelasting ingevuld moet ik daarom perse voor dat maandje alles met de boekhouder bespreken?
 8. Dat is ook weer zo inderdaad er is altijd wel iets wat er bij/ of af moet, beter kan, nog uitzoeken etc... Het is vooral doen in mijn geval! Dat zijn interessant plekken nooit van gehoord eigenlijk... Kende wel die fashionbeurzen en trademarts maar deze niet... ik ga die zeker checken!! Tnxx voor de tips!
 9. Dat is een geniale idee eigenlijk! Die ga ik zeker proberen, tnx voor de tip!
 10. Ja, ik heb daar wel antwoorden op maar ik denk dat het wel specifieker moet zijn. Want ik merk ook gewoon dat niet iedereen in deze kledingaccessoire interesse heeft omdat het best etnic is. Dus ik moet mij toch richten op vrouwen die daar meer interesse hebben. Ik moet die fotoshoot inderdaad zo snel mogelijk houden, de atelier heeft alles over 2 weken af en dan ga ik alles fotograferen. Ik wil niet dat winkeliers de indruk krijgen dat er geen inspanning is geleverd want het maken van die kledingaccessoires heeft veel 'bloed zweet, en tranen' gekost eigenlijk haha 8) Bedankt!
 11. Ja dat is ook een goeie inderdaad! Want ik verstuur momenteel gewoon een paar amateur foto's naar winkeliers die mij aanspreken en dan zie ik wel wat ze zeggen. Maar ik denk dat ik echt gewoon professionele foto's moet maken dat ziet er gewoon representatiever uit.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept