Jump to content

Mxm

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2
 1. Ik zie niet wat er niet verzorgt is aan mijn berichten?Vergeleken met anderen.
 2. Ik heb al veel op googel gezocht,maar dat is ook allemaal maar tekst en bewijst niets
 3. jA DAT IS WAAR, MAAR DAT KAN IEDEREEN DAN BETER DOEN IN DE PLAATS VAN HIER OP HET FORUM TE KOMEN. Waarom dient dit forum anders???
 4. Bedankt, daar staat hoeveel accynzen er moet worden aangerekent door de fabrikant,wat ook gebeurtmaar daarmee weet ik nog niet of ik deze die ik betaal aan de fabrikant moet afgeven aan de accijnzen?
 5. Ik heb een vraag over verkoop. Wij willen koffie verkopen via webschop en ook vanuit ons bedrijf. Nu dachten we eerst aan particulieren, maar dat loopt niet zo via webschop, temeer dat er telkens verzendkostenbij komen als je één pakje koffie koopt. Nu hebben we veel reacties op groot aankoop vanaf 105 kg of pads vanaf 60 verpakkingen. Maar daar zij zowel zelfstandigen met een btw nummer als particulieren bij. Ook jobstudenten die iets willen bijverdienen van 17 jaar , Maar mag dat aan particulier verkopen onder de 18 jaar?
 6. Nog een raag over de accijnzen die wij als groothandel betalen aan de fabrikant. Wij rekenen die in de prijs, moeten wij daarvan ook nog aan de belastingen doorstorten zoals de btw aangiften? Mod edit: typo in titel hersteld en topic verplaatst naar het juiste board
 7. Mxm

  verkoop

  Ik zie maar twee vragen? Maar als je het liever duidelijker wil. Mag je als groothandel zo maar aan iedereen verkopen? Mod edit: dit topic vervolgt als Accijnzen koffie (België) en Verkoop koffie aan zelfstandigen en particulieren (België).
 8. Mxm

  verkoop

  Hoe moet dat?
 9. Mxm

  verkoop

  Ja,ik woon in België
 10. Mxm

  verkoop

  Ik heb een vraag over verkoop. Wij willen koffie verkopen via webschop en ook vanuit ons bedrijf. Nu dachten we eerst aan particulieren, maar dat loopt niet zo via webschop, temeer dat er telkens verzendkostenbij komen als je één pakje koffie koopt. Nu hebben we veel reacties op groot aankoop vanaf 105 kg of pads vanaf 60 verpakkingen. Maar daar zij zowel zelfstandigen met een btw nummer als particulieren bij. Ook jobstudenten die iets willen bijverdienen van 17 jaar , Maar mag dat aan particulier verkopen onder de 18 jaar? Mag je als groothandel zo maar aan iedereen verkopen? M
 11. Ja ik had dit wat er staat aangegeven" LibreOffice / OpenOffice (Calc)." ingeplakt en dan krijg je iets heel anders. Maar ja ik ben dan ook een LUL ZEKER! Beetje beleeft blijven, wat een taal.
 12. mmint, kunt u de juiste link even geven a.u.b.? Als ik dat in tijp staan er zo veel?
 13. Bedankt , zeer vriendelijk van u. Maar ik vroeg niet om commentaar maar om advies van mensen die eveneens dergelijke programma gebruiken.
 14. Zoek gratis programma voor facturen,bestelbons,verzendnota te maken voor België. Ik heb al wat afgezocht,maar is steeds betalend na 1 maand. En ik snap er weinig van ,daarom wil ik er nog geen geld aan geven. Ik heb wel een boekhouder, maar i moet wel facturen,bestelbons,leveringsnota en dergelijke kunnen maken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept