Jump to content

Mxm

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mxm

 1. Ik zie niet wat er niet verzorgt is aan mijn berichten?Vergeleken met anderen.
 2. Ik heb al veel op googel gezocht,maar dat is ook allemaal maar tekst en bewijst niets
 3. jA DAT IS WAAR, MAAR DAT KAN IEDEREEN DAN BETER DOEN IN DE PLAATS VAN HIER OP HET FORUM TE KOMEN. Waarom dient dit forum anders???
 4. Bedankt, daar staat hoeveel accynzen er moet worden aangerekent door de fabrikant,wat ook gebeurtmaar daarmee weet ik nog niet of ik deze die ik betaal aan de fabrikant moet afgeven aan de accijnzen?
 5. Ik heb een vraag over verkoop. Wij willen koffie verkopen via webschop en ook vanuit ons bedrijf. Nu dachten we eerst aan particulieren, maar dat loopt niet zo via webschop, temeer dat er telkens verzendkostenbij komen als je één pakje koffie koopt. Nu hebben we veel reacties op groot aankoop vanaf 105 kg of pads vanaf 60 verpakkingen. Maar daar zij zowel zelfstandigen met een btw nummer als particulieren bij. Ook jobstudenten die iets willen bijverdienen van 17 jaar , Maar mag dat aan particulier verkopen onder de 18 jaar?
 6. Nog een raag over de accijnzen die wij als groothandel betalen aan de fabrikant. Wij rekenen die in de prijs, moeten wij daarvan ook nog aan de belastingen doorstorten zoals de btw aangiften? Mod edit: typo in titel hersteld en topic verplaatst naar het juiste board
 7. Mxm

  verkoop

  Ik zie maar twee vragen? Maar als je het liever duidelijker wil. Mag je als groothandel zo maar aan iedereen verkopen? Mod edit: dit topic vervolgt als Accijnzen koffie (België) en Verkoop koffie aan zelfstandigen en particulieren (België).
 8. Mxm

  verkoop

  Ja,ik woon in België
 9. Ik heb een vraag over verkoop. Wij willen koffie verkopen via webschop en ook vanuit ons bedrijf. Nu dachten we eerst aan particulieren, maar dat loopt niet zo via webschop, temeer dat er telkens verzendkostenbij komen als je één pakje koffie koopt. Nu hebben we veel reacties op groot aankoop vanaf 105 kg of pads vanaf 60 verpakkingen. Maar daar zij zowel zelfstandigen met een btw nummer als particulieren bij. Ook jobstudenten die iets willen bijverdienen van 17 jaar , Maar mag dat aan particulier verkopen onder de 18 jaar? Mag je als groothandel zo maar aan iedereen verkopen? Makro doet dat eigenlijk toch ook,en is toch ook normaal voor zelfstandigen met kaart normaal. Nog een raag over de accijnzen die wij als groothandel betalen aan de fabrikant. Wij rekenen die in de prijs, moeten wij daarvan ook nog aan de belastingen doorstorten zoals de btw aangiften?
 10. Ja ik had dit wat er staat aangegeven" LibreOffice / OpenOffice (Calc)." ingeplakt en dan krijg je iets heel anders. Maar ja ik ben dan ook een LUL ZEKER! Beetje beleeft blijven, wat een taal.
 11. mmint, kunt u de juiste link even geven a.u.b.? Als ik dat in tijp staan er zo veel?
 12. Bedankt , zeer vriendelijk van u. Maar ik vroeg niet om commentaar maar om advies van mensen die eveneens dergelijke programma gebruiken.
 13. Zoek gratis programma voor facturen,bestelbons,verzendnota te maken voor België. Ik heb al wat afgezocht,maar is steeds betalend na 1 maand. En ik snap er weinig van ,daarom wil ik er nog geen geld aan geven. Ik heb wel een boekhouder, maar i moet wel facturen,bestelbons,leveringsnota en dergelijke kunnen maken.
 14. Hoe bedoel je "veel tijd om bij te houden" De bestelbons?
 15. Bedankt. Het zou gaan om koffie te verkopen en dus hebben ze maandelijks hun % BV 3% op de aankopen die ze aan gebracht hebben.Dus na verloop van tijd kunnen ze toch wel een degelijk inkomen opbouwen? Maar waar we ook bang voor zijn is dat ze na verloop van tijd zelf gaan beginnen en met de klanten kunnen gaan lopen. In het contract dat ze krijgen staat wel ,dat ze niet mogen; ARTIKEL 7. Vertrouwelijkheid Zowel tijdens de duur van deze overeenkomst als na afloop ervan, om welke reden dan ook, verbindt de opdrachtnemer zich ertoe om aan niemand enige informatie te geven betreffende de opdrachtgever, de moedervennootschap, een filiaal, of een zustervennootschap binnen de groep waarvan opdrachtgever deel uitmaakt, alsook met betrekking tot een klant of een leverancier en dit ongeacht het belang van deze informatie of de omstandigheden waarin de opdrachtnemer de informatie verkregen heeft. ARTIKEL 8. Concurrentiebeding Bij het beëindigen van deze overeenkomst, heeft de opdrachtgever eventueel het recht om deze clausule in te roepen. Het betreft een zogenaamd concurrentiebeding waarvan hij schriftelijk afstand kan doen. Het houdt in dat de opdrachtnemer zich tot het volgende verbindt: na het einde van deze aannemings-overeenkomst, zal hij of zij binnen een straal van ……. km en dit gedurende …. jaar, geen gelijksoortige activiteit uitvoeren d.w.z. activiteiten die overeenstemmen met het voorwerp van deze overeenkomst. Maar ja ,houden ze hun daar aan?
 16. Bedankt. Ik heb nog enkele maanden voor een telefoon bedrijf gewerkt om klanten te ronselen. En daar kreeg ik 3% van de uitgaven van mijn nieuw klanten. Ik had aan zoiets gedacht, maar kan zijn dat ze dat te weinig vinden. En zelf vragen wat ze wensen te verdienen, is wel wat gevaarlijk omdat ze dan veel meer gaan vragen denk ik.
 17. Dank u voor de uitleg. Het was de bedoeling om een ncnp op zelfstandige basis te nemen,en dan zeggen ze dat in het contract dat moet in staan Kunt u zelf beslissingen nemen over de uit te voeren opdracht? Bepaalt u zelf uw arbeidsuren? Kunt u zelf mensen in dienst nemen? Hebt u de mogelijkheid om voor meerdere opdrachtgevers te werken? Doet u zelf investeringen? Hebt u een vaste inkomensgarantie? Als u voldoende kunt bewijzen dat u Maar wat betaal je of beter wat mag de ncnp vragen van comisie? Dat moet hij zelf kunnen bepalen anders is hij geen zelfstandige meer.Maar ja er moet toch een grans zijn?
 18. Beste mensen, Wij zijn van plan om een zaak te starten in verkoop van snoep, dranken en ook verpakte koffie van onze naam. Nu willen we iemand nemen op ncnp basis. Maar wat vraag je bij de aanwerving aan deze personen? En welke procent moet je minimum geven op de verkoop die hun klanten maandelijks maken? Wij moeten een overeenkomst laten tekenen, zodat ze niet als werknemer worden beschouwd, mag dat een model overeenkomst zijn van het internnet? Alles hangt af van de verkopers bij dergelijk bedrijf, maar wij hebben ook maar een bepaalde winstmarge op onze aankopen dus… Als startend bedrijf dat nog geen omzet maakt,is het moeilijk om iemand met een vast inkomen aan te nemen. Wij zijn in België gevestigd, misschien is dat anders dan in Nederland? Mvg. [verandering: titel]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept