Jump to content

pukkie

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ha allemaal, Sinds enige tijd zijn wij begonnen als eenmanszaak. Mijn vader heeft een kleine boerderij(hij werkt er nog naast) nu waren we van de belastingdienst verplicht om van deze kleine boerderij een eenmanszaak te maken. Op zich is dit geen probleem, maar nu probeer ik een balans op te maken en dat is een stuk lastiger;-) Ik heb een aantal vragen hierover : - Moet acctiva en passiva altijd gelijk uitkomen - valt je banksaldo onder liquide middelen? - Nu is het ook zo wanneer wij bijvoorbeeld gras maaien in de zomer, wordt dat soms gelijk door verkocht dezelfde dag nog. Hoe geef ik dit aan op de balans. Moet dat dan bij vlotte activa en bij eigen vermogen? - Wat valt er precies onder eigen vermogen Ik besef dat dit een heel onduidelijk verhaal is, en dat het over een sector gaat waar velen misschien niet in thuis zijn. Maar alle advies is welkom, alvast bedankt!
  2. Beste Belastingdienst, Onlangs heb ik een KvK aangevraagd. toen dacht ik dat ik geen btw-nummer nodig had. Afgelopen week kwam ik erachter dat ik hem wel nodig heb, nu is mijn vraag: kan ik alsnog een btw-nummer aanvragen. Ik heb met de KvK handel gebeld, ze vertelden mij dat het alleen gelijk bij aanvraag van het KvK-nummer kan, dus ik hoop dat ik hem alsnog bij jullie aan kan vragen. Hartelijke groeten, Annelies
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept