Jump to content

bertus91

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Bedankt voor de reactie's, zo te zien kunnen jullie wat meer vinden dan mij, ik ga me even inlezen. @highio, goed onthouden ;) De reden dat ik dit wil is omdat ik sinds mijn laatste bericht niet stil heb gezeten. op het moment geef ik les in een amateuristische locatie wat behoorlijk goed loopt en ik zoek dus een mogelijkheid om uit te breiden
 2. Beste higherlevel. Ik droom er al tijden van om een personal training business te starten naast mijn huidige baan. Nu krijg ik vast allerlei goedbedoelde opmerkingen naar m'n hoofd over mn business plan etc. Maar ik heb eerst een klein vraagje. (de rest komt later) Iemand die ik ken verhuurd +- 20 loodsen in zijn achtertuin/terrein. Ik heb ook iemand gesproken die zo'n loods van hem huurt en in het contract staat dat dit een Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is. Ik heb Google afgezocht maar ik kan niet vinden of hier een personal training studio in gestart mag worden. Wie kan mij vertellen of dit mag of mij een linkje toesturen waar ik dit kan vinden. bij voorbaat dank !
 3. Beste iedereen, Ik ben bert 25 jaar oud en ik houd van sporten. Ik organiseer in de zomer (zwart) buiten sport activiteiten in de vorm van een bootcamp. Hier komen nu zo'n +- 30 mensen op af wat mij €300 per maand oplevert Zelf doe ik erg veel aan krachttraining thuis, voornamelijk strongman trainigen., Dit is dus erg anders als normaal trainen in een sportschool. Nu denk ik dat er hier in de regio best vraag naar is en ik wil hier wat mee doen. Ik was al van plan om ooit een loods te huren om zelf in te sporten maar als ik dit kan combineren met les les geven komt dit mooi uit. Dit doe ik overigens allemaal naast mijn fulltime baan. Mijn plan / vraag: (en misschien denk ik wel heel simpel hoor) Ik huur een loods , geef daar binnen de bootcamps. Ik geef personal training. En ik verkoop losse abonnomenten voor in de avond uurtjes. En ik zal ongetwijfeld een aantal verzekeringen nodig hebben. Dit wil en moet! Ik echt realiseren... Dit is echt mijn levensdoel en droom. Van sport heb ik verstand, van marketing ook redelijk. Maar van de rest..... Waar begin ik? Dit is niet zomaar een opvliegend idee, ik besteed echt elk vrij uurtje aan leren en lezen mbt sport. Elke ochtend gaat de wekker om 3:00 zodat ik lekker firs ben , 2 uur me vol kan concentreren om vervolgens naar mn werk te gaan. Vrije tijd heb ik al 1/2 jaar niet meer, vrienden en familie heb ik vaarwel gezegd en met mijn werkgever afgesproken dat ik nooit meer over-werk. Wie o wie kan mij wat handsvaten geven zodat ik weet waar ik moet beginnen. Dit scheelt mij waarschijnlijk een berg tijd ivm alles zelf uitvinden. Groet,
 4. Beste leden, Ik heb een vraag over de starters aftrek die je krijgt als je minimaal 1225 uur per jaar "bezig" bent met je onderneming. Ik heb thuis een ruimte waar ik mensen personal training aan wil bieden en na verloop van tijd een grotere ruimte wil huren om alles uit te breiden. De komende maanden zal ik dit naast mijn huidige werk doen en zal ik nooit aan de 1225 uuur komen. Nu is mijn vraag : stel ik start vandaag een onderneming en ik haal pas over 2 jaar de 1225 uren norm. Krijg ik vanaf dat moment 3 jaar lang de starters aftrek/voordelen of krijg ik dan nog maar 1 jaar de tijd ? Gr bertus
 5. ja ik snap uw punt heel goed. voor mij is dit natuurlijk de begin fase en zolang ik dit buiten mijn normale werk om kan doen is het allemaal leuk en is er eigenlijk geen risico. zodra ik van plan ben om echt mijn baan op te zeggen of 1/2 dagen minder te gaan werken bij mijn werkgever wordt het een heel ander verhaal, en dit zal ik ook zeker niet gaan doen zonder dat ik voor 110% weet waar ik mee bezig ben.
 6. Wat hier bedoeld wordt, is om alles wat je niet zelf kan, door een ander te laten doen, zoals b.v. BTW aangifte en je IB aangifte. Dan kun je je zelf bezig houden met "bootcamps en al wat er bij komt." Gaat het je meer kosten, als dat het oplevert, dan doe je iets verkeerds. Een beetje Personal Trainer vraagt al gauw 50 tot 80 euro per uur. Vraag nu eerst een reëel bedrag aan de ploeg die je nu traint, en kijk of ze het willen betalen, want dat is wel je basis voor de toekomst. Klanten die de prijs willen betalen voor wat je nodig hebt, om verder te kunnen komen. ja het papierwerk '' uitbesteden'' begreep ik dat zal ik voor mezelf eens op een rijtje zetten. mensen echt persoonlijk trainen komt volgend jaar pas en ik ben nu bezig met hiervoor alles op een rijtje te zetten. de ploeg die ik nu train is bereid om te betalen en het gaat vanaf oktober om een omzet van €200 per maand met een winst van €100 per maand. dat kan in de periode daarna oplopen tot een omzet van €300 en een winst van €200. dit is voor de 2 uurtjes werk op een zondag, het zijn natuurlijk bedragen van niks maar goed iedereen start ergens.
 7. in ieder geval bedankt voor de eerste stap, het boek. ik ben al begonnen met lezen , misschien stel ik nog wel wat vragen mocht dat nodig zijn :)
 8. daar ging ik simpelweg vanuit. en dat zoiets vrij simpel is weet ik dus niet , zoals ik al zei heb ik er echt totaal geen verstand van vandaar heb ik dit topic aangemaakt om van u en anderen wat informatie in te winnen.
 9. dat geld wel maar om zoveel te leren binnen 3 maanden gaat niet lukken. en de expertise inkopen ? iemand betalen omdat ik wat mensen train... dat kost me meer als dat ik verdien denk ik..
 10. bedankt , ik wist niet dat dat er was. ik heb niet heel veel tijd om alles op orde te krijgen ben ik bang (3 maanden) maar goed dan zal het voorlopig even zwart moeten todat ik alles begrijp ben ik bang.
 11. beste mede forummers excuses als mijn vraag niet in de goede categorie staat. ik zal eerst even wat informatie over mezelf geven. ik ben 24 jaar , werkzaam in de techniek sector en in mijn vrije tijd ben ik altijd met sport bezig. mijn droom/doel is om een eigen sportschool / garagebox te hebben waar ik aan de slag kan gaan als personal trainer , dit is wel een 5-10 jaren plan maar ik ben een extreem gedreven/geobsedeerd persoon. buiten mijn werk om sport ik 4 dagen per week en volg ik 2 fitness gerelateerde opleidingen. zondag's train ik graag buiten met een vriend en dit is binnen 4 weken wat uit de hand gelopen. we trainen nu met 10 personen. dit komt omdat ik gratis bootcamp les geef omdat het me slim leek om zo alvast een klantenkring op te bouwen. aankomende dinsdag heb ik een vervolg afspraak bij de plaatselijke gymzaal om deze in de wintermaanden te huren (dit staat al vast) die gymzaal kost me natuurlijk wat dus het leek me niet meer dan logisch als ik de mensen om een vergoeding vraag + het overgebleven geld kan ik mooi investeren in meer materiaal. in mijn toekomst plannetje had ik tijd zat om me na mijn opleidingen mezelf meer te verdiepen in het zakelijke gedeelte om een eigen zaak starten / zzper te worden. nu gaat het onverwachts allemaal best hard en ik heb geen zin in gezeur met de belastingdienst. en het zou mooi zijn als ik meer materiaal kan kopen met de 21% btw korting en ik de gymzaal kan ''afschrijven?'' zoals u uit mijn verhaal kan opmaken heb ik dus 0.0 verstand van een eigen zaak. uiteraard ga ik naar de kvk startersdag maar wat zijn de stappen die ik nu moet ondernemen? in mijn gedachte : schrijf jezelf in , stuur de facturen van klanten op ( hier moet ik me goed in inlezen) en klaar is kees? ik blijf uiteraard mijn baan voorlopig houden en dit is slechts iets voor erbij wat (hopelijk) uit de hand kan lopen naar wat groters . ik heb thuis 2 trainingsruimtes waar ik volgend jaar kleine (3 pers) groeps-lessen in wil geven en 1 op 1 personal training lessen. mvg bertus
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept