Jump to content

BenVeldhuis

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 1. Hoi Rik99 Dit is precies wat ik zocht! Gelijk inloggen en niet de begin en de eind datum te hoeven instellen.
 2. Doordat ik ze er zelf in zet... Maar de apps die er nu zijn synchroniseren niet de uren die ik in mijn agenda heb staan.
 3. Van mijn google agenda. :) Of iedere agenda is prima Zolang hij maar mijn afspraken optelt per week en per maand en dit in 1 overzicht kan laten zien. Het verbaasd me dat niemand wilt weten hoeveel uur hij daadwerkelijk heeft gewerkt dus hoeveel declarable uren hij heeft gemaakt.
 4. Gtime report werkt opzich goed alleen is niet precies wat ik zoek. Ik zoek dat zodra je een app opent gelijk kunt zien hoeveel uur je hebt gewerkt. En niet nog eens moet inloggen van alles moet aanvinken en dan pas kan zien hoeveel uur het is.
 5. Dat zijn allen apps waarbij je zelf nog apart de uren moet invoeren. Hij synchroniseert dus niet met je google agenda
 6. Zou je mij alsjeblieft een voorbeeld kunnen geven van een app die automatisch. Dus zonder het zelf in te voeren kan laten zien hoeveel uren je per week per maand etc. Heb gewerkt?
 7. Hetgene wat ik daarom ook zoek is dat hij automatisch de uren optelt die in de agenda staan. :)
 8. Om in aanmerking te komen voor de ondernemers aftrek. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/winst/inkomstenbelasting/inkomstenbelasting_voor_ondernemers/voorwaarden_urencriterium En ik het zelf ook wel fijn vind om te zien hoeveel uren ik iedere week heb gewerkt en dat allemaal in 1 oog opslag.
 9. Beste luitjes, Mijn vraag en idee is eigenlijk heel simpel. Iedere ondernemer moet zijn urenregistratie bijhouden en moet dus alle uren die hij heeft gewerkt optellen. Is er niet iets heel makkelijks zoals een agenda app die automatisch het aantal uren optelt die hij heeft gewerkt en dit nog kan filteren hoeveel per week per maand etc.
 10. Ik zit met een klein vraagje i.v.m de exploitatie begroting. Er zijn ook verschillende kosten zoals bidons, handdoeken etc. die je meestal 1x veel inkoopt en vervolgens een hele tijd niet meer. Hoe moet je deze kosten in je exploitatie begroting neerzetten? 1x de kosten voor de aanschaf? voorbeeld: dus stel 1000 x bidons = 1600 neerzetten of De te verwachten aantal verkochte bidons? voorbeeld: 7 x bidons per maand = 28 neerzetten iedere maand.
 11. Uiteraard, er is zelfs een trainer in dezelfde sportschool die het voor €17,50 les geeft. Hoe hij dit doet vraag ik me dan ook af.
 12. Mensen worden niet 1 op 1 begeleid. Maar wat ik vaak verkeerd zie gaan in sportscholen is dat de instructeur koffie aan het drinken is met de receptie medewerker en alle mensen hun eigen gang laten gaan. Het betreft een extra inkomst de personal training, de prijzen van personal training zijn in de regio Dordrecht aan de lage kant en mensen willen niet 3x de prijs van een maandabonnementen betalen voor 1 uur personal training. Momenteel vraag ik ook 25 euro In Dordrecht alleen al zijn er ongeveer 15 - 20 trainers die les geven in de dichtstbijzijnde parken. Waar so
 13. Je weet dat er al talloze diensten zijn zoals jullie? google maar even personal trainer dan zie je er zat.
 14. Gebruik het nu al meer dan 2 jaar en zonder problemen, storingen of gekke kosten! voor die 5 euro per maand zit je hier ideaal. gratis meerdere rekeningen en betaalpassen etc.
 15. @norbert Hartstikke bedankt, hier heb ik wat aan!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept