Jump to content

xammyyy

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Dankuwel voor uw reactie ! Ga ik zeker eens doen. Ik begrijp wat u bedoeld. Zelf ben ik wel van mening dat de 'droom' er wel moet zijn. Zeker aangezien het hard werken is moet er een groot stuk passie en droom aanwezig zijn in mijn ogen. Dat het realistisch moet blijven absoluut. De komende tijd zal het voor mij veel cijfers en mogelijkheden op een rij zetten zijn.
 2. Ja, als het kan is het inderdaad prachtig. Een droom die werkelijkheid word. Lokale contacten zit gelukkig goed ! Waar een wil is, is een weg. Niets zal vanzelf gaan en er zal hard gewerkt moeten worden, maar het doorzettingsvermogen en de wil zijn er gelukkig. Ik ga ervoor !
 3. Peter_CVinfo ; Waarom een strandpaviljoen. Goede vraag. Wilde een horeca onderneming gaan openen, wist destijds alleen nog niet goed wat en hoe. Nadat ik me er steeds meer in verdiept had kwam toch steeds meer een strandpaviljoen naar voren. Het zal ook een deel de genen zijn aangezien mijn roots het kustgebied is. De lifestyle die u beschrijft is juist ook wel iets dat mij trekt, juist in die periode van rust is er veel mogelijkheid tot vernieuwen, aanpassen en nieuwe ideeën, om er daarna weer een seizoen vol tegenaan te gaan. De ideale situatie zou inderdaad iets overnemen zijn. Al is dat wel heel lastig te vinden. En iets vanaf de grond af opbouwen is naar mijn mening al helemaal een droom.
 4. Patrick Keizer ; bedankt voor uw reactie ! Bibob wet had ik nog geen rekening mee gehouden, dankuwel voor de tip. Jean Ecogeneration ; Absoluut waar, ik hou er ook rekening mee dat ik mijn ondernemingsplan in de komende tijd nog heel vaak zal moeten veranderen en overlezen. Ben er al aan begonnen omdat ik het graag overzichtelijk voor mezelf hou. Locatie zal inderdaad nog wel een probleempje worden.. Ideeën zat, nu nog de locatir 3n uitvoering haha, bedankt voor uw reactie !
 5. Ja sorry, had ik er even bij moeten zetten. Heb ik uiteraard ook op gezocht, maar hoe zit dat met de vergunning e.d. ? Gewoon bij de gemeente ? Heb verschillende bestemmingsplannen gezien (via internet, nog geen contact gezocht met evt. Gemeente vanwege nog onbekende locatie) maar is niets echt te vinden op het strand.
 6. Hallo, Ik zal mij even voorstellen, ik ben Amy, een newbie op dit forum, een jonkie en starter in het ondernemersschap. Sinds een jaar ben ik bezig met het uitwerken van een ondernemingsplan aangaande een strandpaviljoen. Nu is er echter 1 punt waar ik maar op vast blijf lopen. Hoe kom ik aan een nieuwbouw strandpaviljoen ? Uiteraard zal hiervoor met de desbetreffende gemeente gepraat moeten worden over het bestemmingsplan e.d. , maar zijn zij ook degene die hiervoor een bepaalde vergunning voor geven ? Is er iemand die hier ervaring mee heeft en mij misschien een beetje de goeie kant op kan sturen ? MVG Amy

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept