Jump to content

vjoomens

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. @Norbert Bakker, uiteraard hebben we Qredits al geprobeerd. Hun reactie: te risicovol, je hebt durfkapitaal nodig.
 2. @StevenK, als het goede vrienden zijn kiezen we ervoor om de vriendschap niet op het spel te zetten. Daarom vinden we het lastig.
 3. @WalterBrokx, dank voor je reactie. Zoals ik al schreef zijn we begin september begonnen met het marketen. Het is een mix van traditionele marketing en online marketing. We hebben een nette folder gemaakt en er is iemand die 40 uur per week langs potentiele klanten gaat om te kijken of er interesse is. De reacties zijn voor meer dan 80% positief. We hebben nu iets meer dan 2000 gebruikers en die zijn over het algemeen ook heel erg te spreken over de app. Ze vinden de app met name handig. Aangezien het een prototype is (hij ziet er verder wel goed uit hoor) valt er nog veel te verbeteren, met name op het gebied van performance.
 4. @LiGuido, Dank voor je uitgebreide reactie. Om nog even terug te komen op je vragen: Dat het nog even duurt voordat er voldoende omzet is ligt aan onze marketing strategie. Met de huidige versie van de app, wat nog steeds een prototype is, willen we massa creëren. De abonnementsprijs op onze dienst, gekoppeld aan de app, is daarom laag. We moeten het dus in het begin van de massa hebben. Daarnaast zijn we druk bezig met een bedrijven versie van de app waarmee we diensten aan bedrijven willen gaan leveren. Het zal nog even duren voordat deze af is, beetje afhankelijke van investeringen. Het model is goed, maar het is nou eenmaal net als met bijvoorbeeld spotify. Bij dat soort bedrijven duurde het ook jaren voordat er winst gemaakt werd. De huidige investeerders zijn allemaal relaties / particulieren die investeren op basis van idee maar ook gunfactor.
 5. @robvoorn, goed punt. Wij zijn uiteraard enthousiast en de meeste mensen / investeerders aan wie we de app laten zien of ons verhaal doen ook. Maar dat trekt ze kennelijk net niet over de streep. Teveel risico?
 6. Hallo, Begin 2016 zijn we begonnen met het bouwen van een app gebaseerd op een leuk idee. Inmiddels is het prototype af en hebben we een leuk en goed team van mensen. We zijn september gestart met de verkoop en de app wordt met veel enthousiasme ontvangen. De eerste klanten zijn binnen. Echter.... Het zal even duren voordat we voldoende omzet halen. Tot nu toe hebben we alles low budget uit eigen zak gefinancierd. Er zit zeker 50K eigen geld in. Om nu echt te kunnen groeien moeten we door ontwikkelen en daarvoor hebben we geld nodig. Onze familie is niet rijk en aankloppen bij die paar schaarse rijke vrienden vinden we lastig. Dus zijn we het afgelopen jaar bezig geweest met het verkrijgen van een lening, met crowdfunding en met het zoeken naar investeerders. We hebben wat mensen gevonden die willen investeren en daarmee een bescheiden kapitaal opgehaald maar nog lang niet genoeg. Een lening krijgen is echt onbegonnen werk. Overal waar we aanklopten kregen we nul op het request. Te veel risico, we moeten durfkapitaal zoeken. We hebben 3K betaald aan een organisatie die ons zou helpen met allerlei subsidies. Nul. Wat is er toch aan de hand? Ik lees overal over mogelijkheden voor leningen, subsidies etc maar als we dat aanvragen dan wordt alles afgewezen op basis van risico. Crowdfunding vinden we geen echte optie omdat de kans op succes niet echt groot is (je moet uiteindelijk toch alles zelf doen) en de kosten erg hoog zijn. Wat doen we verkeerd? Graag jullie advies.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept