Jump to content

rene792

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  baak
 1. Dag allemaal bedankt voor de antwoorden ben er wel wat wijzer van geworden denk dat het idd slim is om even langs een huurrechtjurist te gaan ;).
 2. Het gaat om een gebouw/loods op een industrie gedeelde aan de rand van woonwijk. wij hebben niet veel vaste klanten meeste gaat via mond op mond en er komen zo nu en dan wat mensen binnen lopen. je zou het wel onder ambachtsbedrijf kunnen zetten maar dan heb ik dus een verkeerd contract dus.
 3. Goeden dag, Ik heb een meubelmakerij en huur een pand nu is de 5 jaar bijna om heeft de verhuurde het opgezegd de vraag is mag kan hij dat zomaar doen zonder reden. ik heb geen zin in een verhuizing we zitten mooi en de klanten weten ons nu net een beetje te vinden. in het contract staat 5 + 5 jaar en met 6 manden opzegtermijn nu heeft hij zich daar wel aangehouden maar ik zag het niet aankomen.... we hebben een MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE. en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW. De vraag is kan ik hier nog wat aan doen??
 4. Goeden dag, Ik heb een meubelmakerij en huur een pand nu is de 5 jaar bijna om heeft de verhuurde het opgezegd de vraag is mag kan hij dat zomaar doen zonder reden. ik heb geen zin in een verhuizing we zitten mooi en de klanten weten ons nu net een beetje te vinden. in het contract staat 5 + 5 jaar en met 6 manden opzegtermijn nu heeft hij zich daar wel aangehouden maar ik zag het niet aankomen.... we hebben een MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE. en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW. De vraag is kan ik hier nog wat aan doen??
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept