Jump to content

Anoniem98999

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Ergens
 1. OK ik ben in een gekke bui vandaag dus laat ik eens even als een tornado alles wat krom is recht maken (of is het nu andersom). Geen vriendjes-politiek? Geen crimineel gedrag hé? Watch me.. De regering bedenkt iets en ZIJ voeren het uit, ok. ZIJ, ZIJN DE REGERING! Het is een monopoly. Bedrijven runnen dat wat wij de overheid noemen. OVER-HEID = OVER de REST = meer zijn dan de HEIDenen en daarom hebben we PO-licie die de PO-liticie beschermen tegen de ONDER-danen (slaven). Zie je wat ik zojuist deed, ik gaf je de symbolische etymologie van woorden en hun afkomst. OVER-heid vs. ONDER-danen. (meester vs. slaaf) Wist je dat er 2 woordenboeken bestaan? 1 voor de burgers en 1 voor de elite? Met totaal tegenovergestelde definities erin. Die 2e heet ook wel Black Law's Dictionary deze woord door iedere rechter in de wereld gebruikt. What is POLITICS? The science of government; the art or practice of administering public affairs. Vertaald: bemoeien met de burgers. Wij kennen het als wetten (hun spelregels) maken en zorgen dat wij ze handhaven (met geweld). En de Belasting-dienst is een dienst die al jouw geld wil afpakken zodat jij nooit geld (vrijheid) hebt om te doen wat je god-gegeven rechten zijn. En ja die hebben we en zijn ook precies het tegenovergestelde van wat rechts-rechten zijn. (die weg is krom (rechts) de natuur-recht/gods recht is recht! (als je snapt wat ik bedoel). Maar goed dit gaat te ver en is volledig offtopic. Zie het als een wijze of een dwaze les, net afhankelijk van hoever je wakker bent of gehersenspoeld bent. Ontopic: als hun het recht hebben om af te wijken van mijn aangifte dan heb ik ook het recht om geen aangifte te doen. Of om er geen rechten aan mee te geven als ik het verstuur. Nog even een offtopic antwoord op jouw rechter en crimineel antwoord.. Dus je zegt ga bezwaar indienen tegen de belastingdienst (elite gecontroleerde instelling) bij de rechter (elite gecontroleerde instelling). Om zo wat te bereiken??????? Het hele concept van dat je bezwaar kan indienen tegen de keuze van de belasting inspecteur is belachelijk! Heb ik ooit iets ondertekend dat ik akkoord ben gegaan dat iemand anders mag bepalen wat ik wel of niet mag doen met mijn geld, dat ik een deel maandelijks (loonheffing), dagelijks (boodschappen), jaarlijks (IB) VERPLICHT moet afstaan als een slaaf die geen 100% recht heeft op zijn vruchten uit arbeid. Ik protesteer tegen dat hele iligale legaal gemaakte systeem die iedereen maar blindelings vanuit de wieg volgt en accepteerd of te bang is om ook maar een alternatieve mening of gedachten over te hebben. En ja daar iets aan doen via een "rechter" is natuurlijk doel-loos. Velen zijn mij al voor geweest en hebben allemaal gefaald. Ok dat was het ik zal me kop houden hierover. Pfff damn vata.
 2. ja zo zou het moeten heten ja, maar de definitie is waarheid en aannames niet. dus eigenlijk doet de belastingdienst iets fout en zouden ze ook een verlies aangifte moeten produceren, dat zou je ten minste doen als je echt om ondernemers (of überhaupt om mensen) geeft. Zal de belastingdienst ook aangifte bij zichzelf doen denk je? (zij maken immers een hoop omzet per jaar aan ondernemers en burgers met een BSN nummer (burgers slaven nummer)
 3. Oh oh oh ze zijn echt duidelijk bij de BD: "is het niet AANNEMELIJK" ... Definitie van Winst: bedrag dat je overhoudt na aftrek van de kosten. Dit zegt dus absoluut niets over dat je een positief bedrag moet overhouden. Nog zoiets: "Wij letten bijvoorbeeld op: Maakt u winst? Zo ja, hoeveel? Als u alleen een heel kleine winst hebt of structureel verlies lijdt, is het niet aannemelijk dat u winst gaat maken. Er is dan geen sprake van een onderneming." Vertaald: "Maakt u winst" = Houd u een bedrag over na de aftrek van de kosten. Antwoord = ja, -5... Als u alleen een heel kleine winst hebt" = Als u alleen een heel klein beetje OVERHOUD na het aftrekken van u kosten. Antwoord = nee, ik houd heel veel over, het is alleen een negatief getal. Ja kan het ook anders bekijken!! Je hebt 10.000 netto winst, je krijgt die 9000 aftrek, dan betaal je maar over 1000 belasting. Dan krijg je eigenlijk iets van 3000 van de BD want dit bespaar je aan belastingen. Waarom zou ik dat dan niet mogen krijgen als ik in de min sta? Zie: -5000, 9000 aftrek = ik ontvang 3000 cash van hun. Zou een beetje partijdig zijn als je iemand die heel veel winst maakt zomaar 3000 euro gaf en iemand die veel verlies maakt niet. Iets met vriendjes politiek?
 4. Tuurlijk! Een bron van inkomen: kan zowel negatief als positief zijn. Bij mij was het helaas negatief. Of.. Lekker bij de hand. Inkomen betekend dat wat er In Komt. Als ze zeggen NEE bij u komt er niets binnen maar gaat het eruit, dan zeg ik, kunt u mij dan doorverwijzen naar het formulier Uitgaven belasting? (ipv Inkomsten belasting formulier) Want ik moet blijkbaar een ander formulier hebben. Dan zeggen hun uiteraard NEE die bestaat niet. Dan zeg ik, nou loop dan niet zo te zeiken en keer mij dat bedrag uit of sluit de hele zaak en ik doe ook nooit meer aan-gifte (vrijwillig geven) bij jullie eenzijdige legale criminele organisatie.
 5. Kun je mij vertellen wat er op 5d staat. Ik heb namelijk het afgelopen jaar geen btw hoeven te betalen alleen maar terug gekregen. (voorbelastingen) omdat er geen import en export plaats vind in NL. maar wel een paar kosten zoals fotograaf met btw.
 6. Hierbij ook even wat foto's van alle gegevens die ik heb ingevuld met betrekking tot mijn onderneming bij de aangifte. Ziet het er zo goed uit?
 7. @henkh: dank je! Ik heb even een foto geupload, zo ziet mijn (engelse) balans eruit, zou het zo kloppen? Moet ik daar geen voorbelasting (positief in mijn geval) noteren? Bij de BD heb ik de Zelfstandigenaftrek, Startersaftrek en de 14% MKB. Die KOR heb ik niet gezien op de aangifte software van de BD, jij wel? Eigenlijk kom ik daar wel voor in aanmerking want ik voldoe aan die voorwaarden op dit moment, maar ik heb in januari of december nog met de BD gesproken over Ontheffing administratieve verplichtingen en toen zeiden zij mij nee u moet dit gewoon blijven doen. Dus dan kom geldt die KOR ook niet want dat vroeg ik volgens mij nog, alhoewel ik dat laatste niet helemaal zeker meer weet. Is KOR niet een keuze van mijn kant? of kunnen hun bij de BD zeggen u moet daar gebruik van maken? Die uren kan ik ze zo laten zien in week 33 zat ik er al aan. Ik werkte 40 uur in de week toen en nog eens ong 40 thuis, smorgens vroeg en savonds laat en in het weekend wel 20 uur in 2 dagen. @mmint: Zou je mij kunnen uitleggen of heb je misschien een site waar ik kan leren/begrijpen hoe je nu waar alle data vind die in een balans moet? - Wat mis ik nog in mijn balans (zie foto)? - wat moet eruit of verplaatst worden?
 8. Ja ik heb echt alles hier behalve een balans. En ik ben door de belastingdienst als ondernemer aangemeld eb dit duidelijk nog nagevraagd bij ze. Ik vroeg me met af als ik -5300 verlies heb is dan mijn banksaldo op de balans 0 of -5300? En is dan mijn eigen vermogen aan de andere kant 0 omdat ik niets bezit en ook geen schulden heb of is het nu -5300 omdat? Ik snap echt die hele balans niet. Winst en verlies tekening prachtig ding maar dot!
 9. Dus je zegt dat ik het goed heb ingevoerd zoals je op die foto ziet?
 10. Ja dat is wat die software zelf allemaal berekend ik hoefde maar 3 dingen aan te vinken. 1. Werkte u minimaal 1.225 uur in de onderneming? JA 2. Was u in de periode 2011 tot en met 2015 elk jaar ondernemer voor de inkomstenbelasting? NEE 3. Hebt u in de periode 2011 tot en met 2015 meer dan 2 keer zelfstandigenaftrek gekregen? NEE En het resultaat was dat ik die grote aftrek kreeg. Dus tja...
 11. Dat ligt net even iets anders dat 2e voorbeeld en moet apart worden gezien om redenen die ik niet wens te bespreken. Dus graag bij mijn 1e zaakje houden aub.
 12. Na ik kan mijn uren aantonen. Ik heb alles eitjes bijgehouden in excel enz. Een boekhouder kan vrijweinig doen in mijn geval omdat ik in Amerika verkoop en eerst alles op een vage manier alles moet omrekenen naar euro's. Daarom deed ik liever alles zelf en heb ik alleen om adviezen gevraagd. Maar als het dan gaat om een een balans dan kan ik de boekhouder niet meer volgen. Nu ga ik ervanuit dat alles goed is berekend alleen nu moet ik het nog invullen bij de aangifte en dat is waar ik dus tegen aanloop. Het is dus toch wel kloppend die foto die ik uploade?
 13. maar volgens de belastingdienst heb ik wel winst, het is alleen negatieve winst. kijk maar naar de foto die ik heb geupload.
 14. Ok dat is duidelijk. Ik heb even een bijlagen (foto) geupload met daarop het resultaat van de belastingdienst en links mijn winst en verlies rekening. Ikzelf denk dat dit natuurlijk te mooi om waar te zijn is maar ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Is het zo echt goed ingevuld allemaal? Krijg ik echt met een negatieve winst nog ondernemersaftrek en mkb? ook wil ik nog even zeggen dat ik dus op mijn balans het volgende heb staan: Act: -5188 Pas: -5188 Dit is ook correct toch?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept