Jump to content

mrnyne

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Heb informatie opgevraagd bij foodticket en bij pos4 en mijn vraag is of iemand ervaringen heeft met beide? Ik weet namelijk dat foodticket 1 template gebruikt en je 1 pagina krijgt met een bestelformulier. Pos4 is te customizen, maar verder qua kassasysteem, database heb ik geen vergelijking. Heeft iemand misschien ervaring? Bij voorbaat dank.
 2. Bedankt voor de info jongens. Ben inmiddels in gesprek bij de gemeente over hoe we verder moeten handelen.
 3. Dag allemaal, Wij zijn bezig met het overnemen van een horecaonderneming die maaltijden bezorgt en waar je kan afhalen. Ik ben er achter gekomen dat wij geen SVH nodig hebben, omdat wij geen alcohol schenken. Heb 2 vragen: 1. Mag je zomaar zonder vergunningen/certificaten eten verkopen? Ik kan niks vinden namelijk daarover behalve SVH. Ik bedoel met "zomaar" dat de locatie voorzien is van alle nodige vergunningen en het bij de bestemmingsplan past en je volgens een hygienecode werkt die bij jouw werkzaamheden past. 2. Ik lees verschillende dingen bij gemeente/ondernemersplein dat je wel/niet een exploitatievergunning mag overnemen. Dat het kan gaan om een "simpele overname" bv, eenmanszaak> eenmanszaak zonder veranderingen in de onderneming qua uitbreiding/uitbouw, maar dan lees ik ook weer dat een vergunning persoonsgebonden is en je de oude mag gebruiken totdat je een eigen vergunning heb aangevraagd. Hoe zit dat als je een eenmanszaak overneemt met een BV als rechtpersoon. De onderneming/werkzaamheden zijn toch al goedgekeurd door de gemeente en er gaan geen wijzigingen komen. Sterker nog, we gaan juist werkzaamheden afschaffen. Je kan bij ons niet meer afhalen en we gaan alleen maar bezorgen. een aanvraag duurt gauw een maand en dat is zonde van de tijd/huur als het wel overgenomen kan worden. Alle hulp/advies is welkom, bedankt alvast
 4. Daar gaan wij ons ook bij aanmelden, zoals thuisbezorgd, deliveroo, hungry etc etc, alleen willen we niet te afhankelijk zijn van hun en ook via eigen kanalen verkopen. Bij zn bestelsite betaal je 18% van de omzet als het goed is en de ipad kassa is te koppelen met thuisbezorgd.nl tegen ~25 euro per maand. De andere bestelsites heb ik geen ervaring mee nog.
 5. Ik snap het en dit is misschien wel de beste manier van reageren zodat je er over na gaat denken. Hahahah Ik vind het fijn omdat als je wilt overstappen het niet moeilijk is, omdat je eigenlijk alleen met een iPad zit en die kan je toch wel gebruiken. Met een kassasysteem zit je echt vast naar mijn weten. Het is niet 123 overstappen of in het ergste geval als je failliet gaat. Stel het re-branden wordt niks we verkopen niks, dan zit je al met een paar duizend euro aan kosten. Offerte opgevraagd bij lightspeed hq en prijzen bekeken bij cashr.nl en izettle.nl Met mijn google "skills" lijken dit de grootste bedrijven die dit doen. Er zijn zat andere bedrijven alleen die zijn niet zo groot.
 6. Het is niet lullig bedoeld, het klinkt alsof je dit alleen aan het afkraken bent. Op bijna al jouw vragen is het antwoord: Dat hangt van de gebruiker af of hij slordig is of niet. Of ik in mijn 1tje in de zaak staat is niet van belang. Er kunnen mederwerkers aangemeld worden op een ipad kassa, of bedoel je dat niet? Er bestaan ipad stands voor de ipad kassa en het wordt ons primaire kassasysteem, dus hij slingert niet overal rond. Ik heb 3 iPads waaronder de iPad 2 uit 2011 en ze doen het alle 3 nog prima, dus het is de gebruiker die ervoor zorgt of een ipad lang meegaat of niet. Wat bedoel je met horeca gesloten? Nogmaals, mijn bedoeling was om advies te krijgen en niet nog meer vragen, wat ik eigenlijk al bijna allemaal heb beantwoord.
 7. Ik ben een startende onderneming die voor het eerst in de horeca iets wilt beginnen. Ik wil een klein bezorg/afhaalrestaurant overnemen en die re-branden. Na wat google werk ben ik er achter gekomen dat een "echte" kassasysteem al kan oplopen tot een paar duizend euro. Een iPad kassa zie ik steeds vaker voorbij komen en de prijzen zijn vele malen goedkoper dan een kassasysteem. Er zit meestal wel een maandelijks bedrag aan gekoppeld van een paar tientjes. Heb ik iets over het hoofd gezien, want waarom zou ik voor een paar duizend euro een kassa aanschaffen terwijl het ook kan voor een paar tientjes per maand waar ik veel meer bewegingsvrijheid heb. Een kassa verplaatsen gaat niet zomaar, maar een ipad wel. Het intergreren van in de winkel bestellen en online bestellen lijkt mij ook makkelijker met een ipad kassa. Als ik ipad kassa google kom ik heel veel resultaten tegen. Kan iemand een paar goede adviseren? Van alle die ik gezien heb lijkt lightspeed hq mij wel goed, maar volgens mij zijn die wel wat duurder. Alle advies is welkom.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept