Jump to content

MichielR.

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Willen sparren over online marketing
 • My opinion about entrepeneurship
  Met creativiteit, durf en voldoende inzet kom je een heel eind!
 • My opinion about innovation
  Exelente service en je klant verrassen door het nog net even wat beter te doen dan verwacht wordt.
 1. Hey, leuk dat je het gelijk opgepakt hebt en graag gedaan... 1: Kun je beter even googlelen wat dat is. 4: Nee, dat bedoel ik niet. Als je niet weet wat een SSL certificaat is kun je dat ook gemakkelijk online vinden. Bijvoorbeeld hier 5: Ik denk het wel, zie in ieder gevak steeds vaker Google+ pagina's naar voren komen. Zie bijvoorbeeld deze zoekopdracht. 6: Dat lijkt mij beter inderdaad.
 2. Hoi Niels, Dank voor je uitgebreide reactie. Wordt zeer zeker erg gewaardeerd. Ik realiseer me dat het inderdaad niet zo eenvoudig is als het kan lijken, zeker als ik kijk naar de tijd en moeite die het gekost heeft om in Nederland met een nieuwe webshop, zonder relevante zoekterm in de domeinnaam, voet aan de grond te krijgen. Vandaar ook de overweging om met de huidige domeinnaam en een Duitse vertaling een volgende stap te nemen maar ik heb inmiddels ook geconcludeerd dat dat te kort door de bocht is en op de lange termijn niet optimaal zal werken.. Maar je zult wellicht ook herkennen dat het verleidelijk is vanwege de DA en bijvoorbeeld ook het aantal reviews dat we reeds hebben in NL.. Maar goed, dat voor wat betreft de overweging om slechts een vertaling van de Nederlandse site te maken ;-) Dank ook voor de overige (terechte) punten die je noemt. Tijd zal inderdaad een puntje kunnen zijn voor een aantal onderdelen maar het wordt een gespecialiseerde shop met niet al te veel producten en we hebben geen haast dus dat scheelt.. Qua SEO in het buitenland; ik neem aan dat jullie hier ook ervaring mee hebben, hoe hebben jullie dit aangepakt als het gaat om de linkbuilding? Zet je hiervoor alleen sites met dezelfde extensie in? Of laat je ook van .nl domijnen verwijzen naar bijvoorbeeld een .de? Groet, Michiel
 3. Merci! De voedingssupplementen die we daar aan gaan bieden hebben (lucky for us) 6% BTW in Nederland dus dat is dan alweer een leuke meevaller ;-). Onderscheidend vermogen hebben we wel aangezien we nu ook al dagelijks naar Duitsland versturen.. De reden voor de tweede webshop met deze producten is dan ook puur de vindbaarheid in Duitsland.. Met een nieuwe .de url waar we zoals het nu lijkt toch voor gaan kiezen is dat nog wel een uitdaging.. Alle tips mbt seo in Duitsland zijn dan ook meer dan welkom natuurlijk.
 4. Hoi Branco, Dank voor je reactie! Aan het andere BTW-tarief had ik nog niet gedacht, goed punt! Het feit dat Duitse mensen wat conservatievier zijn betekent dat we in ieder geval dus beter voor een nieuwe (.de) url kunnen gaan met eventueeel een adres in Duitsland, ook een goed punt! De consumentenbescherming is voor ons geen probleem maar zal ik ook nog eens nalezen voor de zekerheid. Nogmaals dank voor je reactie!
 5. Volgens mij maken de "backlink monitoring"-tools allemaal gebruik van Google Analytics en Google webmaster tools. Die hebben echt niet zelf crawlers draaien om die backlinks te vinden. Het enige is dat ze die gegevens continue controleren. Wellicht is een combinatie van beide dan het beste ;-)
 6. Voor mijn gevoel loopt de Google webmaster tool altijd achter; als je snel wilt kunnen schakelen op backlinks zijn tools zoals monitoring backlinks daarom wel handig in mijn optiek..
 7. Bij mij sta je op positie 3 en 4. Keurig wat sitelinks erbij ook. Heb je in de tussentijd al iets aangepast waardoor je weer gestegen bent? Verder denk ik dat je altijd eerst zou moeten kijken wat je onsite zelf kunt verbeteren voordat je een bureau als Webton in gaat huren voor linkbuilding. Als de basis niet optimaal is, is het min of meer dwijlen met de kraan open.. Paar tips over die basis; een simpele scan van je site laat zien dat er een aantal dingen niet goed gaan of in ieder geval beter kunnen; 1) "Your website does not have a custom 404 Error Page. Your server responded with the HTTP status code: 200" 2) Je mataomschrijving op de homepage is te lang: Length: 222 character(s) 3) De titel is te kort en voegt niks toe: Quadcopter-shop - Quadcopter-shop 4) De resultaten boven en onder je hebben alleen een ssl-certificaat. Dit aanpassen zal je niet direct doen stijgen maar Google gaat dit wel steeds belangrijker vinden en alle kleine beetjes helpen. 5) Je hebt geen google+ pagina of die in ieder geval niet (goed) gekoppeld aan je site. 6) Misschien nog wel het belangrijkste; je hebt op je homepage ontzettend veel producten staan; ik heb er geen verstand van maar als bezoeker zou ik geen idee hebben wat wat is en waarschijnlijk snel afhaken.. "less is more". Ik zou daarom veel minder producten op de homepage laten zien en veel meer informatie (content) geven over de verschillende mogelijkheden. Voor Google ook belangrijk dat bezoekers doorklikken binnen je site... Ik schat in dat een je een vrij hoge bounce rate hebt op dit moment, klopt dat? Daanraast zie ik dat je bij sommige producten video's hebt staan, top natuurlijk maar als je met je homepage wilt ranking, zet dan ook een video op je homepage. Tot slot voor nu; je werkt met verschillende kortingpercentages variërend van 11% tot wel 41%. Dit komt op mij als ongeloofwaardig over. Mogelijk is het communiceren van gewoon de goede prijzen beter met daarbij een paar producten tijdelijk in de aanbieding.. Hoop dat je hier wat mee kunt. Succes in ieder geval!
 8. Ja, klopt. Dat is inderdaad wel een goed punt. Ook met verzendkosten en levertijden is het handiger om een nieuwe site te hebben. Thanks.
 9. Dank voor je snelle reactie Richard. Wat extra werk vind ik helemaal niet erg en ik denk dat dat ook wel mee valt aangezien het in dit geval niet gaat om een nieuw assortiment. Ik zou met een nieuwe url dus eigenlijk alleen maar de Nederlandse teksten hoeven laten vertalen en online moeten plaatsen..
 10. Beste allemaal, Ik ben nieuw op dit forum maar heb al een hoop interessante posts gelezen, dank daarvoor! Bij ons speelt momenteel de volgende vraag; we willen met onze webshop naar het buitenland maar we vragen ons af of het verstandig is om dat te doen met dezelfde (nederlandse) url en een vertaling van de site of dat we hier beter een nieuwe (.de) url voor kunnen gebruiken i.v.m. de wenselijke ranking op google.de. Binnen Nederland komen we met belangrijke zoektermen reeds goed naar voren (doorgaans top 5 met bijvoorbeeld alle zoektermen omtrent cbd olie) en ons domijn heeft dan ook een redelijk tot goede autoriteit opgebouwd het laatste jaar. Hier zouden we profijt van kunnen hebben maar anderzijds rankt een .de url in Duitsland in de basis natuurlijk beter dan een .nl domijn met een duitse vertaling.. Wat is jullie mening hierover en zijn hier ervaringen mee? Alvast bedankt voor de moeite! Groet, Michiel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept