Ga naar inhoud

Guus Geluk

Newbee
 • Aantal berichten

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0
 1. Graag ook een donker thema. Lijkt me vooral in de avonduren fijn voor mijn ogen.
 2. Guus Geluk

  Forum layout gedateerd?

  Ben ik de enige die het layout vrij gedateerd vindt? Ik heb niks tegen het forum hoor, vind het een enorme meerwaarde hebben maar ik vrees dat zonder een modern design we weinig nieuwe aanwas zullen krijgen. Wat vinden jullie?
 3. Guus Geluk

  Zonder netwerk ben je nergens?

  Dat is ook geen netwerken, maar spammen. Het verschil daartussen is subtiel en lastig te benoemen, maar heeft vooral te maken met stijl, inspanning, moeite en onderscheidend vermogen Out of the blue een mailtje naar de directeur sturen ontbeert alle vier en is daarom zowel zinloos, kansloos als contra-productief voor een eventuele vervolgpoging. Doe moeite en wees creatief! Tja, wat is het verschil tussen netwerken en subtiel spammen? Ik denk dat die scheidslijn flinterdun is. Het woord 'Netwerken' is inmiddels een buzzword geworden. Je hoort het overal maar iedereen heeft er wel een andere definitie van. Wat het precies inhoudt en hoe je zoiets opzet is moeilijk te opschrijven. Daarom heb ik ook dit draadje geopend, om hier eens van gedachte over te wisselen. Wat houdt netwerken in en hoe bouw je dit goed op? Wanneer is het reclame (spammen) maken en wanneer ben je aan het netwerken?
 4. Op internet lees ik dat netwerken van wezenlijk belang is, sterker nog dat je zonder netwerk nergens komt. Wat ik me eigenlijk afvraag wat dit nou exact inhoudt behalve contacten leggen. Tegenwoordig is het met internet en social media niet moeilijk om nieuwe contacten te leggen maar toch blijf ik het moeilijk vinden om de juiste schakel te vinden. Wanneer spreekt men van netwerken? Ik krijg het idee dat men het juist niet waardeert als je de directeur out of the blue een mailtje stuurt.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké