Jump to content

Guus Geluk

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ja, als je een kleine freelancer bent en je bent public speaker of zo is het logisch dat je je naam eraan koppelt. Het gaat bij mij om een IT onderneming in de erotische branche.
 2. Ja, waarschijnlijk zullen jullie dus denken ''weer het zoveelste topic over een bekend probleem''. Toch wil ik jullie visie over het verzinnen van een bedrijfsnaam, de evenwicht tussen privacy, dus een fantasienaam gebruiken, of simpelweg je achternaam als bedrijfsnaam waarmee je met je naam en toenaam een stuk meer naar de voorgrond treedt. Een bedrijf oprichten met een verzonnen naam kost geld. De meeste bedrijfsvormen heten naar hun oprichters. Historisch was het "den koopman" alleen optreden onder eigen naam soms met de toevoeging die je nog steeds wel tegenkomt "v/h naam voorganger" toegestaan; verder heeft eenieder recht op zijn eigen naam en bij fantasienamen maak je al gauw inbreuk op andermans fantasienaam. Het belangrijkste is dat de eigen naam veel betrouwbaarder overkomt dan een fantasienaam als bijv. Terra Vitalis en je een eenmanszaak waar de eigenaar aansprakelijk is snel herkent. Waar deelname aan het maatschappelijk verkeer begint houdt de privacy nu eenmaal op. Hoe denken jullie hier over?
 3. Graag ook een donker thema. Lijkt me vooral in de avonduren fijn voor mijn ogen.
 4. Ben ik de enige die het layout vrij gedateerd vindt? Ik heb niks tegen het forum hoor, vind het een enorme meerwaarde hebben maar ik vrees dat zonder een modern design we weinig nieuwe aanwas zullen krijgen. Wat vinden jullie?
 5. Dat is ook geen netwerken, maar spammen. Het verschil daartussen is subtiel en lastig te benoemen, maar heeft vooral te maken met stijl, inspanning, moeite en onderscheidend vermogen Out of the blue een mailtje naar de directeur sturen ontbeert alle vier en is daarom zowel zinloos, kansloos als contra-productief voor een eventuele vervolgpoging. Doe moeite en wees creatief! Tja, wat is het verschil tussen netwerken en subtiel spammen? Ik denk dat die scheidslijn flinterdun is. Het woord 'Netwerken' is inmiddels een buzzword geworden. Je hoort het overal maar iedereen heeft er wel een andere definitie van. Wat het precies inhoudt en hoe je zoiets opzet is moeilijk te opschrijven. Daarom heb ik ook dit draadje geopend, om hier eens van gedachte over te wisselen. Wat houdt netwerken in en hoe bouw je dit goed op? Wanneer is het reclame (spammen) maken en wanneer ben je aan het netwerken?
 6. Op internet lees ik dat netwerken van wezenlijk belang is, sterker nog dat je zonder netwerk nergens komt. Wat ik me eigenlijk afvraag wat dit nou exact inhoudt behalve contacten leggen. Tegenwoordig is het met internet en social media niet moeilijk om nieuwe contacten te leggen maar toch blijf ik het moeilijk vinden om de juiste schakel te vinden. Wanneer spreekt men van netwerken? Ik krijg het idee dat men het juist niet waardeert als je de directeur out of the blue een mailtje stuurt.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept