Jump to content

JD - Ondernemer

Senior
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Rijen
 1. Ik zie een paar (kleine) dingen: - Copyright 2014? Het is nu 2017 dus ik zou het bijwerken naar 2017 - Sommige 'permalinks' zijn nog engels (van de originele template), bijvoorbeeld /about-us kan je beter /over-ons maken (ook beter voor Google vindbaarheid / SEO) - Voor twitter kan je misschien beter @marcel49694634 (je huidige gebruikersnaam) aanpassen naar iets van @goedkopeauto_nl (als die nog vrij is tenminste) - De 'meta description' (website omschrijving voor google) is wat kort, je hebt maximaal 155 tekens dus maak daar ook nuttig gebruik van. - Geen social media 'cards'? (https://dev.twitter.com/cards/overview) (https://developers.facebook.com/tools/debug/), als iemand je website deelt op Social media mist het nog informatie en zelfs een afbeelding (een post met een afbeelding krijgt over het algemeen meer interactie) Hopelijk heb je er wat aan! MVG, Justin
 2. Beste Bas! Dat is een hele goede! Ik denk dat ik a.s. weekend de tekst 'Macbook' op de laptop ga ik zo bewerken alsof het er nooit heeft gestaan ;D Bedankt! Dit voorkomt mij potentieel een hoop juridisch gedoe :) MVG, Justin
 3. Beste Bas, Home -> autotext -> Ik zou persoonlijk achter elke zin een ? plaatsen. Dit omdat je hieronder aangeeft wat JKC is en voor wie. Heb dit aangepast, dit maakt het inderdaad wat duidelijker, bedankt! https://www.jkc-media.nl/portfolio/ -> Ik zal de getoonde merken niet zichtbaar maken. Dit i.v.m. het merkrecht. Klanten geven mij zelf toestemming om het op mijn portfolio te plaatsen, dit doe ik niet zomaar. Dus daar houd ik wel rekening mee :) Contact -> 'Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar, dit moet wel eerst afgesproken zijn'. Ik vind dit persoonlijk niet echt professioneel klinken. + typefouten Aangepast! Bedankt voor uw feedback! MVG, Justin
 4. Dan zou ik bellen ... ;D Haal "onderwerp" weg en je maakt al meer kans. Want waarom je bezoeker vermoeien met het moeten verzinnen van een onderwerp? 99 van de 100 keer blijkt dat vanzelf uit het bericht. Verder vind ik het vriendelijker als niet telefoonnummer en e-mailadres allebei verplicht zijn. Geef mij in eerste instantie de keuze hoe ik wil dat je mijn vraag beantwoordt. Beste John, Ik heb besloten om contactgegevens en een contactformulier te combineren. Helaas is zoiezo wel een email adres verplicht, ik zal onderwerp dan weglaten en het telefoonnummer optioneel ;) Bedankt voor uw feedback! MVG, Justin
 5. Ik denk dat dit per persoon verschilt, en daarom geef ik de voorkeur (op mijn sites) om zowel een contactformulier, e-mailadres als telefoonnummer te vermelden. Zodoende hoop ik iedereen een optie te geven die bij hem/haar past. Ik zal hierover nadenken, bedankt voor de feedback!
 6. Dat hangt van een aantal factoren af, zoals: - met welke partij ik ga communiceren - welke mogelijkheden ik in het formulier krijg om mijn vraag kwijt te kunnen - het aantal en het soort verplichte velden in het formulier - of ik mijn vraag zelf ook wil bewaren - of ik de captcha kan lezen (indien aanwezig) Daarnaast ben ik om de een of andere (duistere) reden eerder bereid om een contactformulier in te vullen als er op de contactpagina ook een e-mailadres vermeld staat. - met welke partij ik ga communiceren Stel nou het zou mij zijn? - welke mogelijkheden ik in het formulier krijg om mijn vraag kwijt te kunnen Een onderwerp en bericht - het aantal en het soort verplichte velden in het formulier Bedrijfsnaam, eigen naam, telefoonnummer en email-adres, onderwerp en bericht (6 velden intotaal) - of ik de captcha kan lezen (indien aanwezig) Geen captcha Daarnaast ben ik om de een of andere (duistere) reden eerder bereid om een contactformulier in te vullen als er op de contactpagina ook een e-mailadres vermeld staat. Persoonlijk heb ik dit niet, persoonlijk vind ik het fijner om zelf een email te sturen, maar ik zal er nog over nadenken om een contactformulier en een email-adres te combineren.
 7. Ik heb er geen probleem mee dat je regelmatig in de verdediging schiet (een beetje eigenwijsheid kan ik wel waarderen), maar het kan geen kwaad om af en toe eens achterover te leunen en je af te vragen hoe het zit met de onderbouwing van al dat tegengas. Bijvoorbeeld in dit geval. Hoe kwam je erachter dat "veel mensen" het fijner vinden om een e-mail te kunnen sturen? En hoeveel is "veel"? Waarom denk je dat heel veel websites een e-mailadres vermelden én een contactformulier hebben? Zouden er dus ook niet "veel mensen" zijn die het fijner vinden om een contactformulier in te vullen? Stof tot nadenken ... Volgens mij kwam die uitspraak "ik vind het prima klinken" van jouzelf en niet van Walter ... Beste John, 1. Dit komt omdat ik van alle emailtjes in mijn inbox heb gekeken van hoeveel mensen mij direct mailen en diegene die via het contactformulier opnemen. En van alle mailtjes van mensen in de afgelopen paar maanden is er maar eentje die een contactformulier heeft ingevuld, en tientallen mensen die mij gewoon direct een mailtje sturen / bellen. Maar ik zal er over nadenken om een contactformulier erbij te zetten en het emailadres. Maar nu een persoonlijke vraag richting u, wat vind u zelf fijner? Een email of een contactformulier? :) 2. Oh, dan heb ik mij vergist, mijn excuses. MVG, Justin
 8. Hoe bedoelt u? Ik vind het prima klinken en het kan ook direct de doelgroep aanspreken. ................. MKB Nederland is een landelijk netwerk/belangenvereniging voor het MKB. Is alleen die club jouw doelgroep? Of het MKB? Bovendien rijmt 'voor ZZP en MKB', dus behalve dat het lekkerder loopt en waarschijnlijk wel zegt wat je bedoelt heeft het dus 3 voordelen tov jouw tekst. Beste Walter, Momenteel heb ik het staan op: Mediabureau voor de ZZP-er of MKB-ondernemer! Ondanks dat sommige mensen zeggen (zoals u) dat het dus wel prima is, zijn er ook mensen die erdoor verward worden. Daarom heb ik het naar dat veranderd :) Trouwens: Ik bedoelde echt het MKB (dus Midden-kleine bedrijven) en niet een organisatie/groep. ;) Bedankt voor je feedback!
 9. Beste msegveld, 1. Ik heb de spelfout direct weggehaald, bedankt! 2. Ik kwam erachter dat veel mensen het toch fijner vinden om zelf een email te kunnen sturen. Daarom heb ik hem maar weggehaald. 3. Ik heb momenteel als je naar beneden scrolt dat je in een 'mega versnelling' door heel JKC Media heen kan komen. Maar de reden waarom dat er nog niet direct in zit omdat de meeste mensen eerst dingen willen zien en direct willen weten wat je doet (zo blijkt het dat mijn pagina portfolio bijna het dubbele aantal bezoekers heeft per maand als dat de over pagina heeft). Bedankt voor je feedback!
 10. Beste Lucien, Bedankt voor je feedback! Die van de recensies is echt een hele goede! Ik ga daar direct mee aan de slag! Dat van mij of mijn team ga ik over nadenken, maar over de tagline: de tagline vind ik eigenlijk niet zo belangrijk, want die typende teksten van wat JKC Media aanbied is veel belangrijker, en daarnaast staat er altijd een korte beschrijving linksonderin van de website wie of wat JKC Media is ;) Met vriendelijke groet, Justin
 11. Ik zal binnenkort een paar portfolio items op de homepagina zetten, bedankt voor de tip :)
 12. Ik ook, maar aan de andere kant: welke MKB opdrachtgever weet dat nou? Bovendien, zo'n Avada / Enfold / Divi look is wel wat opdrachtgevers willen. Ik bied ook een soortgelijk design aan en dat is wel de meest gekozen template. @jkcmedia, ik vind je website wel heel erg kaal, probeer er eens wat meer grafische elementen in te verwerken (screenshots van je werk al op de homepage bijvoorbeeld) . Best veel klanten willen het hoor, daarnaast werk ik ook nog bij een ander bureau en hun gebruiken ook constant thema's. Ook voor middelgrote klanten (MKB) die minder groot budget hebben is dat normaal. Het gaat allemaal om geld. Want een complete website op maat laten maken kost veel meer geld. En een template ziet er zeker niet verkeerd uit dus de meeste mensen gaan meestal toch voor de template.
 13. Weet je wat het is Espen, klanten die gewoon met minder groot budget zitten maakt dat ook niet veel uit. En heel veel klanten kijken al met veel trots naar hun eigen website noch is het gemaakt met een template. Ik maak wel eens een HTML website, maar klanten willen het liefst ook nog zelf met Wordpress hun website makkelijk beheren. Bovendien kost een HTML website (de 'traditionele' manier) meer tijd. Dat vinden klanten ook minder leuk want hun hebben minder voordelen aan een HTML website omdat ze het zelf niet makkelijk kunnen beheren en het moet hun ook nog meer geld kosten.
 14. Beste Highio, Ik heb momenteel al een eenvoudig formuliertje aan het einde van bijna elke pagina, is dat goed genoeg?
 15. Beste Peter, Daarom probeer ik al zo snel mogelijk te reageren. Ik zal de mail aanpassen in ieder geval om het iets persoonlijker te proberen te maken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept