Vitalife

Newbee
  • Aantal berichten

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Vitalife's trofeeën

  1. Beste Highio, Bedankt voor uw reactie. Het restaurant zal 6 dagen per week open zijn. We zijn nog een beetje aan het twijfelen of dit van 12:00u t/m 20:00u wordt of van 16:00u/17:00u t/m 20:00u. Dit is afhankelijk van hoeveel klanten we kunnen/zullen bereiken. De tip die u gaf zou daarbij goed van pas kunnen komen. Binnenkort gaan wij dus een aantal concurrenten bezoeken ;). De doelgroep woont in de wijk waar wij ons willen vestigen en dit is ook dichtbij het centrum en uitvalswegen. De bezorging hebben wij nog niet berekend. Waarschijnlijk zal dit per scooter of auto gaan gebeuren. Waarbij de maximale reistijd naar de klant +/-15/20 minuten mag zijn om de versheid van het gerecht te kunnen garanderen. Dit gaan wij nog allemaal uittesten. Of de klant ook bij ons kan eten in het restaurant zelf, zijn wij nog niet over uit. Op dit moment gaat onze voorkeur uit naar afhaal en bezorging. Wellicht dat we alleen drankjes aanbieden in het restaurant tijdens het wachten. De lunchgerechten zijn prijzen tussen de €5,00 t/m €10,00 en de diner gerechten zijn tussen de €8 t/m €12,00. We serveren geen alcoholische dranken. De prijs van de vers bereide drankjes wordt tussen de €3,00 en €4,50. Vriendelijke groeten, Melissa
  2. Dank u wel en dank voor het antwoord hier kan ik zeker iets mee! Ik ga meteen aan de slag.:)
  3. Goedenavond, Ik heb een vraag over het financiële gedeelte van mijn ondernemingsplan. En dan met name de Exploitatiebegroting. Ik wil samen met mijn vriend een afhaal en bezorgrestaurant openen. Hiervoor dien ik in te schatten hoeveel klanten/afnemers wij ongeveer zullen krijgen per kwartaal,maand/week etc. Echter heb ik geen idee hoe ik aan deze cijfers kan komen. Ik heb de websites van het CBS, KVK, Rabobank, Datlinq etc geraadpleegd maar kom er helaas niet uit. Wellicht kies ik niet voor de juiste zoektermen aangezien ik geen economische achtergrond heb. Graag wil ik het eerst zelf proberen op te stellen en er dan later een professional naar laten kijken voor verbeterpunten. Een klein beetje achtergrondinformatie: - Afhaal bezorg restaurant - Regio Rotterdam - Gerechten zijn vergelijkbaar met de gerechten die bij een eetcafé worden geserveerd maar dan biologisch en verantwoord van aard. Ik hoop dat iemand mij kan/wil helpen. Alvast vriendelijk bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.