Jump to content

spikee

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Goedendag, Heeft iemand hier ervaring met internationale 3PL bedrijven? Het bedrijf waarvoor ik werk bied haar diensten wereldwijd aan, en om die diensten te ondersteunen zijn er reserveonderdelen benodigd. Gezien de internationale sfeer zou een internationaal 3PL bedrijf welke de warehousing, order afhandeling en logistiek afhandelt een goede oplossing zijn. Op dit moment betreft het intern gebruik. Later ook voor externe partijen. We hebben in de voornaamste afzetmarkten wel lokale vestigingen maar het lijkt mij niet efficiënt om de warehousing intern te doen vanwege de overheads gezien onze volumen vrij laag zijn en de kosten van infrastructuur, orderhandeling, warehousing etc vrij hoog zijn. Na wat googlen ben ik o.a. DHL E-commerce en Elogistics tegengekomen, heeft iemand (goede?) ervaringen met deze of dergelijke partijen?
  2. Beste, Mijn situatie is als volgt ik verblijf vrijwel het hele jaar in China. Dit is op een zaken visum (het is niet mogelijk / heeel moeilijk om hier semi-permanent te vestigen). Vanuit mijn woonruimte lever ik digitale diensten als ingineur aan particulieren en bedrijven binnen de EU en er buiten. Ik ben als zelfstandige geregistreerd bij de Belastingdienst en de kvk. Ik betaal mijn inkomstenbelasting en btw opgaven aan de Nederlandse fiscus. Nu kom ik op het internet verschillende websites en artikelen tegen over zogenaamde Digitale Nomad en offshore bedrijven. Nu betaal ik als zzp'er niet zo gek veel belasting maar het gaat toch al snel over enkele duizenden euros. Heeft iemand ervaring hiermee en of tips and tricks ? Ik ben nog van plan om enkele jaren in China te verblijven. Hier een bedrijf starten is nogal een gedoe. Een lokale partner of effe 25k deponeren. Dat zijn geen dingen waar je blij van wordt. Mvg, T.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept