An del sol

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

An del sol's trofeeën

  1. Dank voor je reactie. Mijn startkapitaal is 20.000€. Is dat voldoende? Ik wil de bar inrichten naar mijn smaak en niet de inboedel overnemen. ( wordt best veel voor gevraagd)
  2. Ik ben van plan om met een sappen/lunchbar beginnen, uitsluitend biologisch. Ik heb al wat research gedaan op diverse websites en ik weet dat ik met een ondernemingsplan moet beginnen. Ik wil een locatie gaan huren van ongeveer 60 m2. Weet iemand hoeveel startkapitaal ik ongeveer nodig heb? En wat zijn de mogelijke risico's? (behalve dat als het niet loopt) En wat is naast een ondernemingsplan, vergunningen, locatie en financiering nog meer belangrijk? Wat zijn de fiscale voordelen en nadelen? Ik ga geen alcohol verkopen, ik vraag me af of ik dan papieren nodig heb. Ik heb wel mijn ondernemingsdiploma. Verder nooit wat mee gedaan. Ik ben al wat ouder en ik heb in het verleden in de horeca gewerkt maar dat is dan ook mijn enige ervaring. Ik hoop eigenlijk op tips en advies. Ik heb veel vragen, ik weet het:)) Bedankt alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.